Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Apr 2012, 08:22

:D :D :D
Bah,da ce nu imi dati ignore??
Nu-i mai simplu??
Nu-i obositor sa..'vegheati'??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Apr 2012, 08:42

:lol: :lol: Gigi, hai sa te mai lamuresc cu ceva trebi, in ce ma priveste :D

Ca si tine, sunt amator in sportul asta cu rodbuildingul si privesc cu interes topicul :lol: . Personal am ajuns la concluzia ca nu e chirurgie pe creier si ca toate "basinile" artistice , ca altfel nu el pot numi , sunt doar basini si mofturi pt cei ce apreciaza excesiv latura estetica a lansetelor. Pot sa te uiti si la George Minculete, ca si el le face f frumoase :D ....
Dincolo de asta, gresesti cand te adresezi mie ca facand parte dintr-o gasca. Da, am afinitati cu cativa din ceilalati muscari de pe aci. Dar suntem entitati individuale, iar eu mi-s independent ca dracu :D ....
Eu nu iti dau ignore. Sau cand iti dau , nu-mi trebe sa o zic. Pur si simplu nu te mai citesc :)
Dar in conditiile unui job obositor , din cand in cand mi-e distractiv sa arunc un ochi la ce se debiteaza pe aci ... si cum "limba dulce mult aduce" s-a nascut in Moldova, de ce sa nu arunc pastila, cand e cazul :lol: .
Nu ma obosesc, ca nu ma agit :D . Io ma distrez....ia-o ca pe o rupere a cotidianului impus de outlook, xcel si alte programe care ne infecteaza birourile :mrgreen:
Voi aveti o activitate faina, frumos, competitii, bloguri, articole, aveti fani, aveti imagine , mai iese si un banut din fishing. E misto.
dar asta nu ar trebui sa va lase sa credeti ca numa ce vedeti voi in fata e bun :) . Si numa ce costa 120 usd e bun , sau daca nu e matagi, nimic nu e :lol: . Plus ca, la fel ca multi altii, tu ai tendinta sa exagerezi cand esti contrat sau atacat :D ....
si drillul e mai misto asa :lol: :lol: :lol:

in fine...eu tot mai astept o lamurire ( din pura curiozitate) cum e cu spiral wrapul ala...
sau de ce nu trebe sa se intersecteze batul cu firul la cast..... sau de ce faceti miscarea aia ( circulara ?!?) ca sa incarcati batul la cast si cum se aseamana aia cu ce e la fly ?:D

adica in final chestii ce tin de lansete, si de modificarea lor pt a ne atinge mai bine scopurile :D ..oricare ar fi acele scopuri :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Apr 2012, 08:46

Let the Game Begin !!!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Apr 2012, 09:05

dar asta nu ar trebui sa va lase sa credeti ca numa ce vedeti voi in fata e bun . Si numa ce costa 120 usd e bun , sau daca nu e matagi, nimic nu e . Plus ca, la fel ca multi altii, tu ai tendinta sa exagerezi cand esti contrat sau atacat ....
si drillul e mai misto asa

La prima afirmatie nu am cuvinte...eu nu am zis asa ceva..Asa poate au intele altii,dupa cum s.f. a inteles ca eu imi fac intelocutorii javrute,si cind colo ,eu am zis ca aia de ma musca de fund is javrute..e odiferenta..
No tot asa ,cine stie cum or inteles unii

Foloseste o spuma matagi si foloseste una de pe mudhole..osa vezi diferenta
Matagi au o gama completa de accesorii,care sint si bune,si arata bine..
Daca unii aleg sa le foloseasca vin uniica Ene si incep sa bage de vina ca de fapt sint numai frumoase,nu si functionale..Adica intr-un cuvint'nu va faceti lansete la Sava ca doar sint frumoase si atit,faceti-va la mine,nu conteaza esteticul..doar functionalul.."
Sa nu mai vorbesc de faza absolut penibila in care la aratat cu degetul pe Andronic....asa ceva nu se face..Sintem multi timplari in Arad dar cel mai urit lucru e sa-l vorbestide rau pe ala de a lucrat inaintea ta..
La naiba nu mai pot sa scriu..daca vrei,suna-ma si vorbim si de spiral wrap,si de ce vrei tu..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 23 Apr 2012, 09:17

Domle..am auzit de cel putin 50 de ori in topicul asta si celelalte cu polemici..."Eu nu am zis asta".. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de la aprox toti interlocutorii.
Fiecare pricepe ce vor muschii proprii si duce discutia in directia poftita? :idea:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Apr 2012, 09:21

:lol: :lol: :lol: Gigi, exact ce ziceam mai sus :D ...
eu ti-am expus o parere. Nici macar nu tre sa fie corecta, dar e a mea :D , iar ideea de baza era sa priviti si dincolo de propria curte :) . Sau poate am io doar o impresie gresita :D .... Dar impresia asta am prins-o citindu-va pe voi, urmarind ideile expuse pe aci si laudele aduse unui produs sau altuia ....
Tu imi dai un reply cu nuj ce o zis ene, cine pe cine o facut javre, samd ...ce treaba are cu mine ? :lol: :lol: :lol:

Deci cum e cu spiral wrapul ca m-am plictisit sa intreb .... :roll: :D

PS : sa inteleg ( din ce zici tu aci legat de discutia Sava- Ene) ca in final e vb doar de bussines ? Ca in final, discutam de payed rodbuilders war :twisted: .... Sau totusi e vorba de nuanta, nu de esenta. In final, dupa cum ziceam , nu e chirurgie pe creier rodbuildingul, si daca urmaresti niste pasi cu strictete, reusesti sa faci treaba buna. Poate si frumoasa :D . ( PS abia o fi chirurgie impletitura de matisaje a dlui Torescu, dar nu il punem acum in discutie aci :) ). Deci parerea mea sincera, care nuj cat e de impartasita de altii ( nici nu prea ma intereseaza :D ) e ca aci discutam de urmatorul fenomen pe care la fly l-am vazut exacerband de mult timp...si anume .... crearea unui brand pe aspect inaintea functionalitatii... Adica..am vazut suficienti care s-au inchinat la niste bete ca-s frumoase, dar fara sa puna mana pe ele, fara sa le simta, fara sa vada daca isi fac treaba au ba .... si automat reiese din discutie ca X ( rodbuilder) face cele mai bune bete :) . Personal sunt de acord, dar nu aspectul e cel care face un bat bun.
Il face frumos, dar bun, sunt alti factori care participa acolo :)

Overall asta cred ca e nuanta pe care se pune bataia aci :D .... si in final, sunt ferm convins ca atat timp cat o sa fie unii carora o s ale palca nuj ce briz brizuri, o sa si le cumpere, si cineva o sa faca bani pe urma lor ( e si normal... ) La fel cum altii vor avea indicatii specifice de lungimi, actiuni, dispunere inele, materiale folosite, contragreutati in maner samd ...care tin strict de functionalitate, actiune , sensitivitate si alte caracterstici care fac un bat BUN .

Deci, suntem de acord ca un bat poate fi BUN si FRUMOS, dar nu e musai daca e FRUMOS sa fie si BUN ? :D

PS uite asa mia fac oleaca de psihanaliza si ajung la concluzia ca va certati pe aci dejeaba :lol1:

PS 2.... ma intorc la xcel acum ... :?

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 23 Apr 2012, 15:36

Noh bene....! Clar ca degeaba :lol: :lol: :lol: ... sa mai treaca timpu, care si asa e prea limitat!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Apr 2012, 15:39

Uite Andrei, ca sa iti iau exemplul..... azi in 30 minute ma iesit pe apa si am exersat un pic cu castingul.... fly castingul ... :lol: ...si s-o lipit si ceva cu solzi.....si sa treaca timpul :twisted:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 23 Apr 2012, 15:41

semlecangheorghe scrie:Ma uit cu jale la tine....si nu ma pot opri sa nu constat de ce si-au facut strainii ,imagineaasta negativa despre romani..
ce legatura are parerea strainilor despre romani ?

te pomenesti ca ne urasc si dispretuiesc aia pt ca io ... io ... vo dau sub coada ? :D

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 23 Apr 2012, 15:44

Poate ca gigi a vrut sa zica.... sigur asa te comporti si in viata de zi cu zi! :roll: :roll:

Scrie răspuns