Gigi, exact ce ziceam mai sus

...
eu ti-am expus o parere. Nici macar nu tre sa fie corecta, dar e a mea

, iar ideea de baza era sa priviti si dincolo de propria curte

. Sau poate am io doar o impresie gresita

.... Dar impresia asta am prins-o citindu-va pe voi, urmarind ideile expuse pe aci si laudele aduse unui produs sau altuia ....
Tu imi dai un reply cu nuj ce o zis ene, cine pe cine o facut javre, samd ...ce treaba are cu mine ?
Deci cum e cu spiral wrapul ca m-am plictisit sa intreb ....
PS : sa inteleg ( din ce zici tu aci legat de discutia Sava- Ene) ca in final e vb doar de bussines ? Ca in final, discutam de payed rodbuilders war

.... Sau totusi e vorba de nuanta, nu de esenta. In final, dupa cum ziceam , nu e chirurgie pe creier rodbuildingul, si daca urmaresti niste pasi cu strictete, reusesti sa faci treaba buna. Poate si frumoasa

. ( PS abia o fi chirurgie impletitura de matisaje a dlui Torescu, dar nu il punem acum in discutie aci

). Deci parerea mea sincera, care nuj cat e de impartasita de altii ( nici nu prea ma intereseaza

) e ca aci discutam de urmatorul fenomen pe care la fly l-am vazut exacerband de mult timp...si anume .... crearea unui brand pe aspect inaintea functionalitatii... Adica..am vazut suficienti care s-au inchinat la niste bete ca-s frumoase, dar fara sa puna mana pe ele, fara sa le simta, fara sa vada daca isi fac treaba au ba .... si automat reiese din discutie ca X ( rodbuilder) face cele mai bune bete

. Personal sunt de acord, dar nu aspectul e cel care face un bat bun.
Il face frumos, dar bun, sunt alti factori care participa acolo
Overall asta cred ca e nuanta pe care se pune bataia aci

.... si in final, sunt ferm convins ca atat timp cat o sa fie unii carora o s ale palca nuj ce briz brizuri, o sa si le cumpere, si cineva o sa faca bani pe urma lor ( e si normal... ) La fel cum altii vor avea indicatii specifice de lungimi, actiuni, dispunere inele, materiale folosite, contragreutati in maner samd ...care tin strict de functionalitate, actiune , sensitivitate si alte caracterstici care fac un bat BUN .
Deci, suntem de acord ca un bat poate fi BUN si FRUMOS, dar nu e musai daca e FRUMOS sa fie si BUN ?
PS uite asa mia fac oleaca de psihanaliza si ajung la concluzia ca va certati pe aci dejeaba
PS 2.... ma intorc la xcel acum ...