semlecangheorghe scrie:bradypus scrie:
deocamdata a aparut live cum ma sterg io cu tine la fund
De aia ai disparut fo 3 luni,dupa ce ai sustinut din transeele care picau peste tine,anomaliile tale cu rulmentii
Si mie mi se pare ca odata cu filmuletul asta,so sters Andrei bine de tot la fund cu tine si cu circotelile tale..
Si mi-o placut si insinuarea lui Tavi,aia cu pasiii...'Inteligenta sa' o plecat de la premisa ,ca distanta e masurata in pasi,cred ca se ruga la un altar de luminari aprinse,sa zica Andrei ca pasul sau masoara atita sau atita..
Brae,pustiul asta stie ce face...nu aveti ce-i baga de vina..
Si mai super interesant este ,ca in momentul lansarii nu o strins nimeni din buci..
Si ca se lanseaza foarte bine si pe distante de 30-40m,cu 6grame.Da cu naluca pusa,si nu oricare ci una destul de portanta..
No Bogdane ,cum este cu afirmatia aia cum ca '....cu 10 grame dai maxim 20m si strici 5 role de fir?"Ai???
Dar si mai sugestiva este
absenta amicului S.F...
Cum se poate ca din plutonul de executie care a tintuit castingul la zid sa lipseasca tocmai el??Cel care tine mitraliera de companie??
Aaaa, pai aici se vede clar verticalitatea omului...caci nu putea sa traga in w.s.b.,prietenii stiu de ce
Morosene ,imi place de tine...consecvent in pareri...
Asculta mai caster cu 2 luni experienta , ce are de-a face comentariu asta despre mine cu topicu asta !
Tu chiar cauti doar probleme ma !
Nu ma plang moderatorilor , dar totusi Gigel ii tragi in jos pe altii

, mai tine-o asa si o sa va mearga faima , si unii nu merita

Dai rau la imagine cu spumele tale , o sa renunte la tine daca nu-ti pui botnita , asculta ce-ti spun
In rest .....
Intreaba-l pe Adelin , daca poate ca moderator , cand o aparut useru SF prima data pe topicu asta si cat o stat, ieri tarziu am dat de el , acuma la ora asta am citit pana aici tot , am bagat de seama ca te-ai dat cu capu de pareti ca de obicei

si de cand o aparut Dumitru ai trecut si la smulsu parului din cap
Pe linga , nu ai facut absolut nimic !
Ma, de ce nu se face un concurs cu miza , cine da mai mult ?Pur si simplu distanta ! Spin vs cast ! Cu fire folosite in mod normal , diferite tipuri de vobler , ,linguri , gume , etc.