Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de cristian.ene » 22 Apr 2012, 11:08

Adelin l-am vazut pescuind de placere cu castigul , de Spiac spui ca s-a clasat bine la concusruri de salau cu castul, la stiuca nu e bun ? sau nu face fata stilul in concursuri ?

Si de unde ai inventat ca aruncam 15m cu 9g cu castul. Am si prins, dar performantele si efortul nu merita.

30m este o distanta mica pentru pastrav pe lac in multe situati este nevoie sa arunci peste 40m cu naluci de max. 9g.

Spor la experimente

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Apr 2012, 13:03

semlecangheorghe scrie:

Si mi-o placut si insinuarea lui Tavi,aia cu pasii...'Inteligenta sa' o plecat de la premisa ,ca distanta e masurata in pasi,cred ca se ruga la un altar de luminari aprinse,sa zica Andrei ca pasul sau masoara atita sau atita.. :D
Brae,pustiul asta stie ce face...nu aveti ce-i baga de vina..
Gigi, nu-s convins ca ignore-ul de la mine iti face bine. A cata oara mi te adresezi de atunci ? Parca ai spus ca te bucuri ca te ignor, dar vad ca tu nu te poti abtine . Daca simti totusi nevoia sa vorbesti cu mine, spune-o clar, nu tine in tine, sa nu cauzeze. :D
Din pacate pentru tine, inteligenta ta nu a priceput la ce ma refeream cu pasii. Altii vad s-au prins, tu trebuie sa mai incerci, ca nu iti voi spune. Si sa cauti unde-i bag eu de vina lui Andrei. Si hotaraste-te cum e cu ignore. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Apr 2012, 13:14

E simplu,ai zis ca imi dai ignore,tu mie si nu eu tie...
Si nu ,nu m-am prins...ai vrut sa insinuezi ca distanta e masuratacu pasul,si nu cu metrul..
Andrei, pasul tau masoara 1 metru?
Pai distanta masurata n-are nici o legatura cu pasii.... am si scris in articol ca am infipt in pamant la distante bine definite nuiele de salcie... ca sa nu o facem orbeste... ca pasu meu sigur nu e cat al lui tavi:)) Doar n-am carat degeaba ruleta aia de 10 metri cu mine la pescuit... ca are o kila
Ca sa vezi, si Andrei o priceput unde bati, altfel de ce ti-ar fi specificat de ruleta..
Tavi...eu ti-am spus ca greu sa imi dai ignore,si nu m-ai crezut.. :lol: :lol: :lol:
Si ca cautati nod in papura este mai mult decit evident...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Apr 2012, 13:32

Andrei a scris de ruleta in articol, stiam ca masuratoarea a fost facuta cu ruleta inainte sa scriu de pasi. Cum poti sa mai insisti in directia asta? :lol: Nasol, nicio sansa sa te prinzi.
Hai treci din nou la ignore, sa vedem cate mesaje imi mai scrii din nou, ca doar mie imi e greu, nu? :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Apr 2012, 14:03

Nu nu m-am prins,ori ca e masurat cu pasul ori ca distanta intre repere nu-i reala,se cheama totcircoteala si tot cautat nod in papura..
Tu deocamdata ai picat la "testul"in care singur te-ai bagat...
Ala cu'ignore'...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Apr 2012, 14:11

tot respectul pentru andrei si ce face el.mai ales in in materie de lansete custom .stie!
tot respectul si cu testul asta. dar trebuia sa lase ruleta acasa :lol: sunt niste boscheti p'acolo care masoara singuri. fara sa vrea :lol:
da-i !... 20,30,40 siii fo' 44- 45.
da-i !.....10, 20,30, 35..aproape 40.. :lol: :lol:
n-am pretentii la mm. ca mecanicii, nici macar la cm ca geamgii sau tamplarii
pai dau cu orice mulineta chioamba de spin ..o daiwa regal de 2000.. 40 de m. fara sa ma fortez!
de ce trebuie sa dau nush cat p'un pixi sa dau " CAM " la fel? :headbash:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 22 Apr 2012, 14:20

Cine a zis ca trebuie ?! Fiecare face ceea ce ii place. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Apr 2012, 14:24

corect razvane! defapt acolo-i adevaratul avantaj al fiecaruia.
sa pescuiasca cu ce-i face placere. :respekt:
chestii cu " a mea" e mai...sunt ... umpluturi:lol:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 22 Apr 2012, 15:43

Nimeni nu incearca sa convinga pe nimeni sa pescuiasca in vre-un fel sau altul, decat nea Ene, care e convins ca suprematia e spinningul.

Pentru el e asa, pentru altii e altfel...ce efort depun cand pescuiesc la casting!?! De parca am gantera de 5kg pe lanseta... nu fac febra musculara de la pescuitul cu lanseta de baitcasting, ceea ce inseamna ca efortul nu e chiar asa efort...

Daca e sa compari cu efortul pescuitului la fly... nu are sens...... te lasi de pescuit...

Fiecare pescuieste cu ce-i vine mai bine... Pentru mine fiecare zi de pescuit e o provocare.. Ma plictisesc daca nu am ceva nou de incercat... asta inseamna pescuitul pentru mine...... daca asta inseamna ca sunt snob... treaca pleaca... parerea mea e ca fiecare e liber sa faca ce vrea... nu incerc sa conving pe numeni sa faca ca mine, pentru ca personalitatea difera de la om la om... care stie cel mai bine ce vrea.

Daca Domnu' Ene prefera spinning... n-are decat.. dar nu inteleg de ce incearca sa ma convinga pe mine ce e mai bine pentru mine... cred ca stiu mai bine ca el ce mi se potriveste... la fel si bogdan stie ce i se potriveste mai bine la fel si gigi, la fel si tavi la fel si PUS...fiecare stie ce i se potriveste mai bine... mai bine decat stiu eu sau nea ENE... sau mai stiu eu cine...

Bogdan... P.S. ... mulineta aia... n-o sa reusesti sa excelezi niciodata cu ea... doar daca dai cu hipopotami de la 50 de grame in sus....

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Apr 2012, 15:53

iar vorbesti prostii si rastalmacesti !

cristi ene a zis ca spinningu e mai potrivit pt naluci usoare

asta am ziso si io

si mai multi !

asa ca lasa textele !

cit despre fly.. , care efort ? habar nu ai ! ciocu mic si mergi pi burta !

de razvanel stiu ca sa dat fly... , ca doar o primit cadoo combo si era sa se spinzure cu iel in parc printre pensionari... :D

dar si tu ? :D

eee mai lipseste sa se apuce si Jiji si porma sa vezi discutii... :D :D :D :D

Scrie răspuns