discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
bradypus
- veteran

fara medicamete se pare ca-ti citesti doar propriile mesaje
buline angro.. , clar esti cam ... fragil manipulatule
spor !
-
razvan m.
- veteran

-
cristian.ene scrie: Deci cu ce pescuiai in 90` ? Cum ti-am spus am pescuit suficient cu un Shimano Curado priam generatie care avea performante similare cu cele actuale. Am pescuit si la pastrav de lac cu casting cu un Daiwa TD si a fost dezamagitor cu oscialnte de 8-10g aruncam cu 10-15m ami putin, efort mai mare, etc.
Vad avantaje pentru fire mai gorase de 0.25-0.27mm, naluci mari si naluci portante in general unde este nevoie de forta.
Si cate concursuri a castigat Spiac cu castingul ?
Eviti intrebarile incomode de genul la ce specii concurezi cu succes cu castingul ?
Tu la cate concursuri te-ai clasat bine folosind echipament de casting?
Fraieri care au pus botul la casting Light sunt putin din fericire ar fi anapoda ca cei diferiti sa fie multi . Momentan sunt putini care au pus botul......
cristian.ene scrie: Baietel Andrei,
unde am spus eu ca aruncam 15 mm cu castul la pastrav cu oscilante de 8-9g ? esti penibil
Foloseam oscliante de 7-8g cu care aruncam 25 pana in 30m ceea ce este insuficient in multe situatii iar pentru ca pescuaim de pe mal prezenta brazilor pana la mal + malul foarte inclinat nu facea usoara micarea de lansare la casting.
..........
Cristi, nu te supara, dar cel care nu da dovada de maturitate... ca sa nu zic mai mult... in discutia asta esti chiar tu. Dupa ce ca ai jignit gratuit un coleg de breasla si ai facut afirmatii aiurea cu aere de superioritate "bazate" pe varsta si experienta ta milenara, acuma vii si o dai la intors ca la Ploiesti...
Si mai si sugerezi ca clientii altuia ar fi fraieri... Atunci nu m-as mira sa ii vezi tot asa si pe ai tai, fraieri buni de jupuit, care pun botul la vrajeala bombastica si insiruirile de temreni pretiosi, fara niciun sens, cu care iti impanezi articolele de pe blog.
S-ar putea ca tot veninul acesta sa se intoarca impotriva ta.... si, crede-ma, nu iti faci bine deloc !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
razvan m.
- veteran

-
bogdan82 scrie:
....
Mulinelul din poza e al meu ... il am de aproape un an si m-am jucat suficient de mult cu el cat sa-mi pot forma o opinie proprie, nealterata ...
Daca am sta mai aproape unul de celalalt, ti-as imprumuta o mulineta ca lumea sa te joci putin cu ea, pentru ca opinia sa iti fie cu adevarat nealterata.
Nu te supara, dar daca mi-ai da cadou mulineta din poza te-as refuza politicos.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
semlecangheorghe
- veteran

No bun, am vrut sa spun in esenta cam acelasi lucru,dar nu am vrut sa zica ca sint caustic..Da acuma daca tot s-a scris....Si acuma inteleg cum nu se poate arunca numa20m cu 10gr...
Curado costa undeva pe la 160dolari,nu ofi ea cea mai tare mulineta de cast ,dar de aruncat arunca ,nu gluma..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
cristian.ene
- veteran

Razvan,
poate sunt prea grele unele cuvinte pentru tine
si ca parodia sa fie amxima iata cu ce pescuiesc membrii WSB la concursul de stiuca la la Periprava.
Mai mare fariseism nu vezi

, schimabti pozele sau le modificati in Photoshop cu combo de cast
http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... 2-mansa-1/
La Spiac, Adelin, Robert vad numai manunchiuri de unelete spinning , sau e o strategie sa aratati combo de spinn si pe ascuns.....
sau rezultatele modeste se bazeaza tocmai pe folosirea uneltelor de spinning
batea vantul prea tare sau era nevoie de finete ?
Cine sa va mai creada Ravan, una scrieti si cu altele pescuiti, ce jignire sa fie mai mare fata de clienti decat ca ii minti in fata cu zambetul larg si prefacut
-
bradypus
- veteran

razvan m. scrie:[
Cristi, nu te supara, dar cel care nu da dovada de maturitate... ca sa nu zic mai mult... in discutia asta esti chiar tu. Dupa ce ca ai jignit gratuit un coleg de breasla si ai facut afirmatii aiurea cu aere de superioritate "bazate" pe varsta si experienta ta milenara, acuma vii si o dai la intors ca la Ploiesti...
Si mai si sugerezi ca clientii altuia ar fi fraieri... Atunci nu m-as mira sa ii vezi tot asa si pe ai tai, fraieri buni de jupuit, care pun botul la vrajeala bombastica si insiruirile de temreni pretiosi, fara niciun sens, cu care iti impanezi articolele de pe blog.
S-ar putea ca tot veninul acesta sa se intoarca impotriva ta.... si, crede-ma, nu iti faci bine deloc !
deci articolele asa zis testele si pozele facute de Sava sint pt el insusi... , asai ? curat murdar coane !
hai sa fim seriosi.. , cinstit e sa-ti spui pe fata scopul, sau nah... , motivu domle ... , motivu !
unii sint , altii ... nu ! si mah... macar daca le-ar fi iesit !

-
bradypus
- veteran

semlecangheorghe scrie:No bun, am vrut sa spun in esenta cam acelasi lucru,dar nu am vrut sa zica ca sint caustic..Da acuma daca tot s-a scris....Si acuma inteleg cum nu se poate arunca numa20m cu 10gr...
Curado costa undeva pe la 160dolari,nu ofi ea cea mai tare mulineta de cast ,dar de aruncat arunca ,nu gluma..
io te cred !

-
Andrei
- veteran

-
Cristi...nu ma vad nici eu, nici Razvan in pozele respective...Cum ai tras concluziile acestea atat de generoase... una scrieti si cu altele pescuiti? Esti paranoia rau de tot......
Oricum ne bucuram ca ne urmaresti blogurile... Jos palaria!
-
bradypus
- veteran

mey wsb... apropo... stiucile alea is prinse cu echipamentele din poza ?