razi tu, razi ....dar..Andrei scrie:@rine![]()
![]()
![]()
cam partinitor mersul.. 60 cm ?pasul?maxim ..oricum ai intins de cascaval..cand ai luat, curba aia la stanga, de fro' 15 pasi ..nu stiai unde-i lingura
dar n-ai uitat sa numeri nu?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
razi tu, razi ....dar..Andrei scrie:@rine![]()
![]()
![]()
Ce draq sa arati la americani , ca de 15 ani sintem geana pe saiturile lor de pescuit?rine scrie:ce nu mergeti voi la ei cu niste linguri..pentru musky sa-i lamuriti ? ca habar n-au.MuskMd scrie: cum sa ma exprim....esenta superficialului ....
Demult intr-un numar din Aventuri la Pescuit am vazut ca aveau unii mulinete de casting mari round profile.Tavi scrie:da ma, chiar asa, de ce nu dau craparii cu cast? aia chiar au nevoie de forta, de distanta, de frana...? ha?
aoleu...asta-i dureroasa tare ...Jedi scrie: In principiu e foarte naspa sa arunci instalatii balanganitoare cu castingul.
Apropo de asta ...rine scrie:@ andrei..
cum draq o prins castu' asta , asa de bine,numai la voi? in timisoara si hai..arad ? va concurati local?
sau vreti sa faceti cu castu , ceva reprezentativ ... de genul : oltenii si prazul
ca se murdareste zayonu galben praz cu mamaliga si nu cadreaza la poza , basca ca se manjeste tricoul ala cu multe firme de mucus sau, Doamne fereste, de spray din ala movTavi scrie: iar crapii sunt luptatori puternici.. ar fi buna o mulineta puternica...oare de ce nu dau cu cast?
pasul tau de 60 are un metru, ruleta de 10 m are un kil ...... (Andrei scrie: Doar n-am carat degeaba ruleta aia de 10 metri cu mine la pescuit... ca are o kila![]()
![]()
Jedi scrie: Ce draq sa arati la americani , ca de 15 ani sintem geana pe saiturile lor de pescuit?Cum apare ceva....un rulment...un capacel colorat...o vaselina...inele K de titan cu insert mai smecher...fir mai neted ca inainte...miner diferit...mandrina decupata altcumfel...Zayon...Kevlar...Nano fassss.....Micro partzzz....HOP...am si cumparat.
bradypus scrie:deocamdata a aparut live cum ma sterg io cu tine la fundsemlecangheorghe scrie:Urmatorul ..'articol'.o sa aiba drept subiect,'speciile' de internet,
Subspecia,'romanasi care sterg renii la fund"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eu nu ma voi mai contra cu voi pe tema cast ... castul va limiteaza foarte mult tipul de pescuit care se practica prin Romania ... si nu-s deloc singurul care crede asta.