Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Andrei
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de Andrei » 21 Apr 2012, 20:40

Rezultatele nu sunt pentru a demonstra superioritatea unuia dintre stiluri... sunt pentru a-mi satisface propria curiozitate de limitele echipamentului de baitcasting, cum ca se poate pescui cu un batz de cast la specii precum pastrav/clean... Daca citesti atent... vezi ca scrie si lungimea lansetelor....

Cu o lanseta de spin clasa light, cu un fir mai subtire as fi lansat probabil cu 3-4 metri mai mult, dar nu asta e discutia:D

Acuma fiecare intelege ce vrea... oricum sa lansezi 10-15 metri cu 8-9 grame de fier(oscilanta)... inseamna ca n-ai habar sa ti lanseta in mana daramite sa mai si lansezi... cu mana arunci mai mult :lol: :lol: :lol: ... de 10-15 metri cu 8-9 grame de fier:))...

Fiecare intelege ce vrea din articolul respectiv...

Daca aveti indoieli puteti sa va luati lanseta de spinning si sa mergeti sa faceti 2-3 lanseuri cu aceeasi oscilanta, care se gaseste la orice magazin de scule de pescuit si va puteti convinge singuri cat puteti sa lansati.

PUS(vad ca numa schimbi numele la nikuri:) ) - tu oricum intelegi ce vre si cum vrei... nu cred ca mai are nime rabdare sa se plictiseasca cu discutii inutile cu tine :lol: :lol: ca ai rabdare sa umpli pagini si pagini fara sens :respekt: :respekt:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 21 Apr 2012, 20:50

T.Adrian scrie:
Andrei scrie:Dupa cum ziceam... azi am fost la peste, si la botezul echipamentului mai light de casting.

Daca e sa ne luam dupa Ene... cu 8-9 g lansezi maxim 15metri (la pastrav - ca la restul speciilor sigur lansezi mai mult).

Iaca n-am lansat cu 8-9 grame, dar dupa cum ziceam am lansat cu 6g si cu 4g. sa vedem... poate fi folosit un echipament de casting la pastrav si clean sau nu poate fi folosit... ba mai mult am incercat si lansat cu mai multe voblere de diverse dimensiuni, de la 3.5 la 7-8 grame, ba mai mult ... ca sa vezi am si prins un avatel cu unul dintre ele...

Vizionare placuta:D

http://asavacustom.com/bc-light-lasati- ... ile-la-usa
Pe langa modul incredibil de agresiv de care facem abstractie :lol: :lol: :lol:

...interesante rezultatele. Ca sa fie clar si impartial, spune-ne si lungimile betelor si tipul/grosimea firelor.

Batul "de dat pa pastrav de lac" mie imi pare pentru pescuit din barca si nu are mai mult de 7ft, ceea ce e putin tras de par in cazul asta.

Colegul daca schimba Megabassul ala de 6.2ft cu un sa zicem ULX de 2.4m dadea lejer cu 10m+ mai mult decat tine :lol:
Se schimba... dar nu pescuiesc cu lanseta de 2.4metri... asa ca ce sens avea sa testez ceva ce nu folosesc niciodata...

Daca vrei si ai lanseta respectiva.. poti sa incerci sa vezi cat poti sa lansezi.. si poate ne spui si noua.....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Apr 2012, 20:54

Andrei, pasul tau masoara 1 metru?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 21 Apr 2012, 20:56

Tavi scrie:Andrei, pasul tau masoara 1 metru?
Cand e hotarat DA :lol:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Apr 2012, 21:03

acu chipurile zice una in film iar in articol.. alta :D

io de citit articol recunosc ca nu am citit ci doar vizualizat comedia

ce rost are sa citesc un articol in care el vrea sa-si demonstreze lui insasi dar il intituleaza bengo " bc light - lasati prejudecatile la usa ? :D

ma tu nu cumva iti trimiti prin posta tie insuti scrisori ?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Apr 2012, 21:16

MuskMd scrie: cum sa ma exprim....esenta superficialului .... :twisted:
ai pus-o :lol:
daca ,tot s-a ales praful de "lansete custom"...mai oameni buni! inteleg sa adoptam , niste monturi " a la americaine". un texas, o carolina.. sa le adoptam si sa le adaptam, la ce avem noi aici.dar restul?
tot pomeniti : bass in sus ,bass in jos.campionate la bass,industrie americana pentru bass..toate legate de cast.
sunt de acord. cu ce-i la ei acolo. cast pentru bass si bass pentru cast .la ei. mai pomeniti si ceva walley..cati d'astia a-ti prins ici-li- shea?
in rest..amor de dragul artei. adica facem si altfel doar sa fim iubiti.cum sa fim iubiti? nu mai conteaza vorba lui D.
ce nu mergeti voi la ei cu niste linguri..pentru musky sa-i lamuriti ? ca habar n-au. ca se prinde stiuc la lingura.
nu mai zic de ce se cheama crap si industria care a aparut pe treaba asta.
haaa? :lol1:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Apr 2012, 21:23

da ma, chiar asa, de ce nu dau craparii cu cast? aia chiar au nevoie de forta, de distanta, de frana...? ha?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Apr 2012, 21:39

Dau cu fire groase, folosesc greutati mari, lupta frecvent cu pesti de peste 10 kile, care la rapitori sunt rara avis, iar crapii sunt luptatori puternici.. ar fi buna o mulineta puternica...oare de ce nu dau cu cast? :P
Musca 13

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Apr 2012, 21:49

@andrei...jos sapca.
la ora 13;25 postai aici..ai fost la peste ..ai mai si prins,ai scris un articol si la 19 ;45 iar postai aici.
m-ai spart. eficienta nene . mia la suta. nu gargaragiu ca noi. speciile de net .bravo. asta da lectie :wink:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 21 Apr 2012, 21:53

@rine :lol: :lol: :lol:

@ Tavi - nush cat masoara pasul meu, ca nu l-am masurat :lol: :lol: ... al tau cat masoara? :lol: :lol:

Scrie răspuns