Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Andrei
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de Andrei » 22 Apr 2012, 16:24

De ce nu ti-ai facut nicku' flyPUS :lol: :lol: :lol: Pasarica zburatoare :lol: :lol: zbori de la un topic la altu cu zanzanie :lol: :lol:
Tot era mai bine decat Pasarica lui Brady : https://www.google.ro/search?q=brady&um ... rOtAaF8-lp...

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 22 Apr 2012, 16:28

iti plac fotbalistii americani bag de seama :lol: :lol: :lol: :lol: ... bine c-ai iesit din colivie :lol: :lol: :lol: :respekt: :respekt:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Apr 2012, 16:33

ce-i cu ala ? ca nu banghesc ..... iar google ? si acu cu baietei ? :twisted:

iar cu flyul chiar ca vorbesti fara sa stii .... o fi efort...daca esti complet netalentat....

in fine, nu vreti sa revenim la lansete?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 22 Apr 2012, 16:36

N-am nici o treaba cu fly-ul... dar cand faci peste 2-3 lanseuri false pentru a pune o naluca pe apa... e clar un efort :lol: :lol: ... o sa ajung si la fly... cand ma plictisesc de restu...Ala de pe google e brady :lol: :lol: :lol: , a lui bradypus :lol: :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Apr 2012, 16:45

saracu baitcaster... are petrecere... , in mintea lui ! :D

de cind o tot ia sub codita nici gugule nu-i in stare sa dea...

dai copy la intregul nume si apoi paste la gugle ... de unde... mai simplu o dai pe foto...

nu e nici sfiriiala... e lenes ! fix cum sint si io din fire ! de aici inspiratia... :D

cit despre fly... , de ce nu zici asa : ca nu vi pe´nca ti-ar da oricind alti lectii... iar tu de fapt te-ai apucat de cast ca-ti doreai si tu un domeniu al tau ... , unu in care sa tii se para tie ca esti cel mai cel... campion... ca de aia iti construiesti " cariera " cu asa mare grija... :D

vesti proaste... , n-ai inventat tu apa calda !

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 22 Apr 2012, 17:06

Pai cand n-ai habar de ceva... oricand iti da cineva care are habar lecti.... logic... :headbash: :headbash:

Cand ma apuc de fly, daca se va intampla.. clar tre sa iau lectii de undeva... ca altfel va fi greu... Cred ca e mai complicat decat sa te apuci de pescuit cu mulinete de baitcasting.. nu neg chestiunea asta... necesita mai mult timp, mai mult exercitiu, este o disciplina, care nu pare prea usoara......Unde nu poti sa negi ca efortul e mai mare ca si la spinning/baitcasting ca sa pui naluca pe apa..... e logic... oricat incerci sa o negi :roll: :roll:

Daca tie ti se pare ca-s campion... puteai sa-ti pui numele savaPUS... si erai pasarica mea :lol: :lol:

Pasarica lui Brady :lol: :lol: mai ai de lucru... in orice domeniu... ca vad ca incerci sa fi expert in toate domeniile.. dar habar n-ai de nica... noroc ca-ti place sa scri in antiteza cu toate lumea... e si asta o arta :lol: :lol:

Kinuiti, pasarica lui brady... is curios ce nick mai gasesti :lol: :lol: :lol: ca toate ti se potrivesc :lol: :lol: :lol:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 22 Apr 2012, 17:09

Fiti si voi mai moderati cu opiniile despre cat arunca mulinelul meu :) am mari dubii ca stiti despre ce mulineta este vorba ...

In primul rand eu nu o voi folosi decat la giugele sarite de 50g ... de aia nici nu am mentionat-o mai devreme - discutia era despre baitcastigul cu greutati mici. Am vrut doar sa subliniez faptul ca nu-s chiar asa de nestiutor in anumite aspecte ale baitcastigului(putere, mod de a lansa ... etc etc.)

In al doilea rand ... mulinelul meu rosu nu este o mulineta chiar ieftina sau din gama inferioara ... este un ABU Record rebranduit special de Abu Garcia pt o firma nemteasca numita Sanger Anaconda - diferentele dintre Abu Record fiind minore - Sangerul nu are ghidajul(sau cum se cheama) titanizat, Sangerul este rosie dar in plus fata de ABU Record, Sangerul are un tambur mai usor, facut din magneziu ...

Mulinelul meu rosu este made in Sweden, iar pe rulmentii de pe tambur scrie clar Japan pe lateral ... de asemenea are si 2 rulmenti pe wormshaft ...

NU voi incerca sa dau niciodata cu mulineta asta cu greutati de 10g, nici macar 30g ...

Daca aveti dubii, priviti schema la un ABU Record si privinti cum arata inauntru mulineta asta ca sa va dati seama ca nu vorbesc prostii :)
http://www.abugarcia.com/sites/default/ ... 501500.pdf

Poze cu Abu Record se gasesc si aici(dar in reviewul celor de la tackletoue apare modelul 60, al meu este echivalentul modelului 50)
http://www.abugarcia.com/sites/default/ ... 501500.pdf

Un amanunt interesant ar fi ca un Abu Record 50 este fix 159.99$ pe Cabelas(fix cat Curado-ul mentionat de voi) ... pretul ei de catalog fiind de 200E (eu am platit semnificativ mai putin pe ea) ... n-am gasit decat varianta low speed la vanzare online
http://www.afterbuy.de/Afterbuy/shop/st ... 3D23378468

Nu este o mulineta de lansat 10g, dar este o mulineta destul de decenta pt a lansa 50g ... fara nici o suparare ...

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Si cum spuneam mai devreme ... discutia despre baitcasting vs spinn din punctul meu de vedere, s-a incheiat.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Apr 2012, 17:40

Andrei scrie:Pai cand n-ai habar de ceva... oricand iti da cineva care are habar lecti.... logic... :headbash: :headbash:

Cand ma apuc de fly, daca se va intampla.. clar tre sa iau lectii de undeva... ca altfel va fi greu... Cred ca e mai complicat decat sa te apuci de pescuit cu mulinete de baitcasting.. nu neg chestiunea asta... necesita mai mult timp, mai mult exercitiu, este o disciplina, care nu pare prea usoara......Unde nu poti sa negi ca efortul e mai mare ca si la spinning/baitcasting ca sa pui naluca pe apa..... e logic... oricat incerci sa o negi :roll: :roll:

Daca tie ti se pare ca-s campion... puteai sa-ti pui numele savaPUS... si erai pasarica mea :lol: :lol:

Pasarica lui Brady :lol: :lol: mai ai de lucru... in orice domeniu... ca vad ca incerci sa fi expert in toate domeniile.. dar habar n-ai de nica... noroc ca-ti place sa scri in antiteza cu toate lumea... e si asta o arta :lol: :lol:

Kinuiti, pasarica lui brady... is curios ce nick mai gasesti :lol: :lol: :lol: ca toate ti se potrivesc :lol: :lol: :lol:
mi se pare mie ca iesti campion ? mie mi se pare ? , poi atunci nah... sigur esti ! la rastalmacit !

of... ai auzit si tu de lojica... ?

din pacate lojica ta de Arad... loc unde bate broasca cu labuta in jeam... e incorecta !

sintem pe aici o gramada de autodidacti in ale fly-uli asa ca zi mai bine ca nu vrei lectii de la mine, cristi ene si care or mai fi ... , mai mura in gura nu ma pricep sa ti-o zic... campionule ! :D

probabil cind ai sa te apuci de fly ai sa dai bani grei pe tabere, instructori si antrenori de pescuit :D

deh... iesti o ... piesa ! :D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Apr 2012, 18:24

zice andrei;

Nimeni nu incearca sa convinga pe nimeni sa pescuiasca in vre-un fel sau altul, decat nea Ene, care e convins ca suprematia e spinningul.

mai ..nu!
pan' una alta baietii cu castu' vor sa arate ceva. de exemplu, ca stilul adoptat de ei , este foarte bun.poate, mai bun decat spinnul. conform unor concluzii trase din niste teste. ca d'aia fac testele , publice . nu?

despre spinn nu se oboseste nimeni. ca se stie de toata lumea ,evribadi :lol:

Scrie răspuns