Tot era mai bine decat Pasarica lui Brady : https://www.google.ro/search?q=brady&um ... rOtAaF8-lp...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
mi se pare mie ca iesti campion ? mie mi se pare ? , poi atunci nah... sigur esti ! la rastalmacit !Andrei scrie:Pai cand n-ai habar de ceva... oricand iti da cineva care are habar lecti.... logic...![]()
![]()
Cand ma apuc de fly, daca se va intampla.. clar tre sa iau lectii de undeva... ca altfel va fi greu... Cred ca e mai complicat decat sa te apuci de pescuit cu mulinete de baitcasting.. nu neg chestiunea asta... necesita mai mult timp, mai mult exercitiu, este o disciplina, care nu pare prea usoara......Unde nu poti sa negi ca efortul e mai mare ca si la spinning/baitcasting ca sa pui naluca pe apa..... e logic... oricat incerci sa o negi![]()
![]()
Daca tie ti se pare ca-s campion... puteai sa-ti pui numele savaPUS... si erai pasarica mea![]()
Pasarica lui Brady![]()
mai ai de lucru... in orice domeniu... ca vad ca incerci sa fi expert in toate domeniile.. dar habar n-ai de nica... noroc ca-ti place sa scri in antiteza cu toate lumea... e si asta o arta
![]()
![]()
Kinuiti, pasarica lui brady... is curios ce nick mai gasesti![]()
![]()
ca toate ti se potrivesc
![]()
![]()