Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
alea is proiectiile voastre ! 

macar azi puteai sa-l "ierti", sa-l tzuci si sa-l felicitibradypus scrie:ce legatura are parerea strainilor despre romani ?semlecangheorghe scrie:Ma uit cu jale la tine....si nu ma pot opri sa nu constat de ce si-au facut strainii ,imagineaasta negativa despre romani..
te pomenesti ca ne urasc si dispretuiesc aia pt ca io ... io ... vo dau sub coada ?

- semlecangheorghe
- veteran
bradypus scrie:ce legatura are parerea strainilor despre romani ?semlecangheorghe scrie:Ma uit cu jale la tine....si nu ma pot opri sa nu constat de ce si-au facut strainii ,imagineaasta negativa despre romani..
te pomenesti ca ne urasc si dispretuiesc aia pt ca io ... io ... vo dau sub coada ?
Andrei a inteles corect mesajul...
Nu cunosc engleza prea bine dar cred ca pe nici un forum de pescuit strain nu gasesti asemena specimene ca tine si altii..
Daca asa esti si viata de zi cu zi,nu ma mir ca sintem vazuti ,cum sintem..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
m-ai bagat in toate lichiturile...rine scrie:macar azi puteai sa-l "ierti", sa-l tzuci si sa-l felicitibradypus scrie:ce legatura are parerea strainilor despre romani ?semlecangheorghe scrie:Ma uit cu jale la tine....si nu ma pot opri sa nu constat de ce si-au facut strainii ,imagineaasta negativa despre romani..
te pomenesti ca ne urasc si dispretuiesc aia pt ca io ... io ... vo dau sub coada ?![]()

PUS - ti-am gasit noul nick pentru cand te dai iar la fund de pe forum si vei iesi la aer dupa inca 1-2 luni de plictis
KINUITIPUS

KINUITIPUS
semlecangheorghe scrie:bradypus scrie:ce legatura are parerea strainilor despre romani ?semlecangheorghe scrie:Ma uit cu jale la tine....si nu ma pot opri sa nu constat de ce si-au facut strainii ,imagineaasta negativa despre romani..
Andrei a inteles corect mesajul...
Nu cunosc engleza prea bine dar cred ca pe nici un forum de pescuit strain nu gasesti asemena specimene ca tine si altii..
Daca asa esti si viata de zi cu zi,nu ma mir ca sintem vazuti ,cum sintem..
daca nu cunosti iengleza iti traduc io !
dar mah Tindala... , ce legatura vezi tu in toata treaba asta ? in discutia dintre noi doi ...
bine... hai ... cind zici de mine inteleg... , te referi la mine... , dar cind zici de altii la cine naiba te referi ? ma compari si asociezi cu cine ? io.s unic mah ! ai auzit ? unic !

te simti reprezentat de mine ? lamentabil coane ! sa fie clar... , nu te reprezint !
ai auzit de legea lu om ?
eee... e valabila !
deci in functie de situatie si... dupa nevoie... sint ce sint... adica per total " mai multi " ,
ai auzit de zicala " dupa fapta si rasplata " ?
la nevoie... sint si " Mircea Cel Batrin cu turci " !
nah ... sint bun si rau ! sau poate is asa de rau incit sint bun !

nah ... probabil tu ai pune si popoul la bataie numa sa reprezinti bine tara...

dar toate astea nu conteaza si nu au ce cauta la discutie de astea !
am fo pe coclauri 3 luni de zile si nu ti-am adresat nici un cuvint... , ia citeste numa la cafenea la subiectul cu daiwa cite atacuri si insulte imi adresezi javruta !
acu te dai lovit in aripa ? martir ? poi ma te-o mincat in kur ca pe maimuta !
mi-ai dat impresia ca o cauti cu lumanarea si te comporti ca o curva proasta care nu intelege decit de doo lucruri...
pola si bataia !
de obicei o cauta pe una prin cealalta...
ordinea fiind... la voia intimplarii

puneti centura de siguranta sau abtinete !
tu invata sa lansezi... , fara efort... , si porma mai vorbeste !Andrei scrie:PUS - ti-am gasit noul nick pentru cand te dai iar la fund de pe forum si vei iesi la aer dupa inca 1-2 luni de plictis![]()
![]()
KINUITIPUS
Cu efort la cast si fara efort la flei... ca acolo e ca la surfing.. cand simti valu... nu mai faci efort... esti una cu valu

io-am impresia ca tu esti una cu pamintu...
remember ? mayday mayday ...
over and out !
remember ? mayday mayday ...

over and out !

hai ! deviaza ! zi o gluma !
sau
mai baga o poza...
sau
mai baga o poza...