discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
grey-wolf
- veteran

bogdan82 scrie:
1
Lupule, spigotul este un punct foarte sensibil la lansete...deci din punctul asta de vedere castigi foarte multa sensibilitate...
2
... si sunt cativa rodbuilderi care carpesc multe lansete...ia legatura cu ei, daca vrei o carpeala din asta...
3
Cele din 2 bucati sunt gandite altfel...
1
esti partial pe linga

eu vorbesc despre SENZITIVITATE tu imi spui de SENSIBILITATE
2
rodbuilderi care cirpesc ? eu credeam ca rodbuildingul este o arta iar tu imi spulberi visele

NU , nu vreau cirpeala de aceea si cer sfaturi
3 de asta ma tem si eu
cristian.ene scrie:
1
toate blankurile din mai multe bucati au intariri ale blankului la ambele capete prin straturi suplimentare de grafit.
2
Am transforamt 2 lasnete 1pc. in 2 pc. dar sincer eu nu o vad ca o solutie daca exista modele echivalente din 2 bucati produse de fabrica.
3
Exista riscul sa ai mici jocuri intre spigot si butt inainte de lipire si in timp sa apara mici jocuri.
4
Rasinile pentru lipirea componentelor de maner/reparatii se numeste Epoxy (de ex. Flex Coat) si intarirea completa se face in 2-3 ore. Te lasa sa lucrezi 15-20 minute cat este fluid.
1
se poate intari zona spigotului cu matisaj ? este eficient ?
2
nu exista de fabrica din 2 bucati batul pe care il visez eu
3
spigotul se realizeaza profesional nu in curte pe genunchi , eventualele diferente pot fi infime si cred ca dispar dupa lipire
4
pe asta il banuiam si eu ca ar fi bun .
multumesc
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
bogdan82
- veteran

1. era o ironie, lupule

trateaz-o ca atare
2. rodbuilderii cam le „carpescâ€
-
grey-wolf
- veteran

ok ironiile sunt bune si io nu sunt gingas

unele mai descretesc fruntile
treaba e ca eu vreau sa o tai intentionat si sa si tina ca daca nu mai bine ma lipsesc de proiecte si vise (macar pina schimb vehicului de transport ) . cum babau sa bag eu ditai prajina sensibiloasa in una bucata matiz plin cu barci motoare bateri si alte cele fara sa o rup ? musai din 2 bucati ! si spigotu il fac asa cum trebuie pe strung cu masuri luate pe interioru blankului . iasa perfect garantat .
mai cum imi spulberati voi visele cu ranforsarile de fabrica
cred ca ma duc la mama sa cer bani de TIR . frigorific imi iau ! sa am si unde dormi si unde cara pestele sa crepe dusmani de ciuda !

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
iovys
- veteran

-
Pentru intarire poti sa pui la imbinare niste bucse metalice, daca tot ai posibilitati de prelucrari prin aschiere(strungarie). Sunt mai multe lansete intarite astfel, si unele chiar cu pretentii(de ex parca la unele blankuri maxia era recomandat asa ceva)
-
iovys
- veteran

-
-
Sami
- veteran

kingofbeasts scrie:Ionut the carp scrie:
poti sa-l pui pe plafon sau ar mai fi o varianta cu o remorca mica

Sami scrie:Andrei scrie:
Tot aud in stanga si-n dreapta cat de incomod este sa transporti o lanseta dintr-o bucata .... cand colo este mai simplu... o bagi printre scaune si aia e, fata de una din doua, care trebuie demontata/montata de fiecare data pentru "usurinta" de transport... Corectati-ma daca gresesc...
Din contra...am trei lansete dintr-o bucata de 213 cm si mai am una pe drum,chiar putin mai lunga.
E foarte simplu de transportat ,intre scaune

,nu e niciun risc chiar si intr-un banal tub Maver.
E neobisnuit la inceput,apoi e banal...de obicei mergem trei sau patru in aceeasi masina cu cate o lanseta cu tub cu tot fiecare,deci se poate.
In functie de modelul masinii lansetele se baga maxim in doua feluri;)
eu sunt tare curios cum a-ti baga voi o lanseta dintr-o bucata aici (chiar si intre scaune):
http://www.sanatatea.com/art/images/sto ... arcata.jpg

altfel spus omu' a intrebat clar : pot sa tai joarda? daca da cu ce riscuri si cum as putea sa scap de ele
daca vroia sa intrebe cum sa bage peste 2 m de tija in masina formula intrebarea in felul asta

dintraia pe care sa-i intreb "ai mancat?" si ei sa raspunda "nu-mi e foame" se gasesc pe toate drumurile

Uita-te cui i-am raspuns eu si apoi sa faci afirmatii gratuite

Fir intins!
-
Ionut the carp
- veteran

kingofbeasts scrie:
eu sunt tare curios cum a-ti baga voi o lanseta dintr-o bucata aici (chiar si intre scaune):
http://www.sanatatea.com/art/images/sto ... arcata.jpg
......
dintraia pe care sa-i intreb "ai mancat?" si ei sa raspunda "nu-mi e foame" se gasesc pe toate drumurile

1. vezi la ce intrebare am raspuns eu...

2. imi pare rau ca nu am facut poze la o masina de dimensiuni apropiate unui peugeot 206 incarcata cu: barca stransa + baterii + motor electric + echipament + cateva tzoale + gratar + carbuni + barca semiumflata...

-
Nemernic
- veteran

Ionut the carp scrie:
incarcata cu: barca stransa + baterii + motor electric + echipament + cateva tzoale + gratar + carbuni + barca semiumflata...

hmmmmm....imi suna cunoscut

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
Sami
- veteran

Exista vreun emoticon prin care sa arat ca ma inchin(de uimire nu de altceva) cand citesc fraza aceasta??
Fir intins!