Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Ian 2012, 21:30

MAI toti astia care va muscati aci unul pe altul ( si fiecare sa se uit in oglinda inclusiv IO ) faceti bine si lasati gilceava si puneti-va mintile la contributie si rezolvati problema MEA ! altfel IO va amenint ca imi iau TIR cu duba frigorifica si in el imi bag o joarda de aceea de 13 m cu un mulinel de ala ca cabestanu si pun pe nuielusa inele in fuji concept si lansez o data de la Sibiu pina la Izbiceni si cind ma pun pe mulinat nu mai ramine gram de avat si de poarta de baraj si cind lansez a doua oara de la Sibiu la Tulcea si incep a mulina aduc delta pina in parcare si sed IO fain frumos in balcon la etaju 4 si dau marunt la oblet si ma lipsasc de el custom ca numa zizanie si dezbinare aduce . si e normal ca e cu dezbinare ca e din 2 bucati proiectul grandiosul .
in concluzie puneti idee de la idee si minte limpede si ne incetosata de patima linga minte limpede si plina de GIND CRESTINESC si haideti sa gasim impreuna calea spre perfectune . STIU CA IMPREUNA PUTEM GASI FERICIREA !

Domnul sa va lumineze mintile si sa va umple inimile de iubire !
PACE VOUA
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 27 Ian 2012, 21:51

lupule sur... :lol: :lol:

si ca sa nu fiu acuzat de rea intentie sau neatentie (ca sa nu zic prostie :lol: ) ideea mea ar fi cam urmatoarea:

1. vezi cum se curba joarda
2. blank-ul il tai acolo unde prezinta in sarcina (sau drill-urile cu monstrii pe estimezi tu ca-i vei prinde) o linie cat de cat dreapta (posibilitate foarte mare sa-ti iasa 2 segmente inegale)
2. spigotul sa aiba pe toata lungimea exact conicitatea blank-ului ( segmentului de varf)
3. la baza segmentului de varf sa ii pui o bucsa cum spunea iovys
4. totusi in drill ai grija sa nu o fortezi prea rau :)
5. Iti doresc mult succes in procesul de manufacturare :D

sau... ar mai fi o idee dar inca nu am experimentat si nu am vazut sa fie pusa in practica: de ce sa faci lucrurile in interior cand le poti face in exterior?
adica in loc sa pui un spigot, aduci diametrul segmentului de varf la diamtrul segmentului de baza cu un tub, insa cred ca senzitivitatea poate suferi mai mult in cazul asta :)

@kingofbeast
Ma retrag din aceasta polemica... pur si simplu nu isi are rostul... dar (si este ultimul post pe care ti-l adresez)
daca a intrebat cum se poate taia una ori ii raspunzi in cunostiinta de cauza ori taci
take it easy man... go fishing!
Numai bine si fir intins! :D

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Ian 2012, 23:03

Ionut the carp scrie:take it easy man... go fishing!
Numai bine si fir intins! :D
beau pentru asta :bere: :bere: :bere:
toata stima :respekt: :respekt: :respekt: :lol: :wink:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Ian 2012, 23:06

Sami scrie:
Daca taceam filozof ramaneamkingofbeasts scrie: orice alt raspuns se incadreaza fie la mistocareli (implicit la rea intentie) ori la neatentie (ca sa nu zic la prostie) :evil: :evil: :evil:

Exista vreun emoticon prin care sa arat ca ma inchin(de uimire nu de altceva) cand citesc fraza aceasta??
da :!: special pentru asta a fost creat emoticonul asta:
:datz: pardon, ai zis de inchinare caz in care se aplica asta :wallbash:
care s-ar traduce asa: "Daca taceam, filosof ramaneam!"

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Ian 2012, 23:42

grey-wolf scrie:MAI toti astia care va muscati aci unul pe altul ( si fiecare sa se uit in oglinda inclusiv IO ) faceti bine si lasati gilceava si puneti-va mintile la contributie si rezolvati problema MEA ! altfel IO va amenint ca imi iau TIR cu duba frigorifica si in el imi bag o joarda de aceea de 13 m cu un mulinel de ala ca cabestanu si pun pe nuielusa inele in fuji concept si lansez o data de la Sibiu pina la Izbiceni si cind ma pun pe mulinat nu mai ramine gram de avat si de poarta de baraj si cind lansez a doua oara de la Sibiu la Tulcea si incep a mulina aduc delta pina in parcare si sed IO fain frumos in balcon la etaju 4 si dau marunt la oblet si ma lipsasc de el custom ca numa zizanie si dezbinare aduce . si e normal ca e cu dezbinare ca e din 2 bucati proiectul grandiosul .
in concluzie puneti idee de la idee si minte limpede si ne incetosata de patima linga minte limpede si plina de GIND CRESTINESC si haideti sa gasim impreuna calea spre perfectune . STIU CA IMPREUNA PUTEM GASI FERICIREA !

Domnul sa va lumineze mintile si sa va umple inimile de iubire !
PACE VOUA
bag sama ca te-ai pocait si n-ai zis nimic :twisted: :lol: :lol:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 27 Ian 2012, 23:46

:D :D linistiti-va :D :D ce face iarna asta din niste pescari pasionati...

priviti o poza de acum 2 sapt ,nefocalizata, prea expusa, dar totusi corecta cu un custom plin de nisip si destul de simplu facut ... din doua bucati :D

Imagine

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 27 Ian 2012, 23:48

incepe moda "k" - urilor? :D

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 27 Ian 2012, 23:55

Eu sunt la incantat la maxim de ele, deja mai am un set gunsmoke+titan SIC pe drum + planuri pt inca doua seturi :D

Pe lansetele mai lungi se castiga din greutatea setului prin eliminarea unui inel(partea cu eliminarea, o zice un mare mester)...is putin mai solide, apropie firul de blank mai mult...si zboaaarrraaaa firul prin ele :D :D

Iar pe lansetele mai scurte...ramane de vazut cum stau pe ele...sunt extrem de curios cum arunca o lanseta dintr-o bucata de 2.10 cu plecarea in K 25...

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 28 Ian 2012, 00:03

bogdan82 scrie:Eu sunt la incantat la maxim de ele, deja mai am un set gunsmoke+titan SIC pe drum + planuri pt inca doua seturi :D

Pe lansetele mai lungi se castiga din greutatea setului prin eliminarea unui inel(partea cu eliminarea, o zice un mare mester)...is putin mai solide, apropie firul de blank mai mult...si zboaaarrraaaa firul prin ele :D :D

Iar pe lansetele mai scurte...ramane de vazut cum stau pe ele...sunt extrem de curios cum arunca o lanseta dintr-o bucata de 2.10 cu plecarea in K 25...
1.felicitari pentru custom.
2. toata stima pentru "customul " cu patern de nisip si pietricele :wink: :respekt:
3. daca lanseta aia de 2,10 nu-i UL , eu as merge totusi pe plecare de 30 (dar tu sti mai bine ce mulineta pui pe bat si unde vei plasa inelul ala in raport cu ea)
4. daca ar fi o poza cu k-urile de pe varf en detail as fi recunoscator (ma intereseaza cat de mult se indeparteaza de blank asa ca as vrea -daca se poate- o poza din profil)

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 28 Ian 2012, 00:05

eu am 2 blank-uri unul cu "y" alconite si unul cu "k" alconite (nu mi-am permis altceva :oops: ) de 7' 3-10grame... pe y am plecare de 30, si lansez cu 10grame in conditii normale undeva la 40m, la k prima data am pus tot 30 dar era mult prea 'brutal' asa ca am pus un 25 si batul imi place foarte mult; diferenta majora pentru mine e ca nu mi se mai incalceste aiurea firul pe varf in conditii de vant iar lansarile sunt in medie cam cu 10% mai lungi :D cu toate acestea si cum prima dragoste nu se uita niciodata pescuiesc tot cu batul cu inele y pana s-o rupe si s-o face din 3-4 sau mai stiu eu cate bucati :lol:

Scrie răspuns