Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
nu, doamne feri, nu intrebam cu alte ganduri:P , doar credeam ca e vb de problema sensitivitatii....
sincer, iti poti imagina un bat din 4 bucati, care intr-o situatie inc are ai sa zicem 3-4 m de mono scosi si o "naluca" de maxim 1 gram pe capat si sa simti fiecare bolovan, fiecare ciupitura de obletzel
?
sincer, iti poti imagina un bat din 4 bucati, care intr-o situatie inc are ai sa zicem 3-4 m de mono scosi si o "naluca" de maxim 1 gram pe capat si sa simti fiecare bolovan, fiecare ciupitura de obletzel

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- semlecangheorghe
- veteran
ULK scrie:Gigi Scurtu e fan SS nu ZX...Am citit pana la urma ce a scris pe acolo..nici intrelocutorul nu era fara cusur, la interpretari
... Dar da ai dreptate, domnu Scurtu cam batea spre "bat cat mai lung e ok" ..restul gresesc..in pofida faptului ca nega asta
.
In conditiile unde si cum pescuieste ...dupa mine are logica..dar sa zici ca defapt in orice conditii se aplica teoria si ca(virgual) calcanul are gura mai osoasa ca salaul..hmmm .....foarte discutabil, dupa mine..in fine.
Pe mine m-ar interesa cat de scurt este scurt ?.. in materie de fly...ca si blank.
Da mai ,am scris eu gresit „zx„,nu stiu de ce am in cap mulineta asta....Este vorba de „ss„,ai dreptate..
S.F.,eu asa am inteles din ce zicea Jean Scurtu .ca da la ...jig.Pentru mine asta inseamna,agataturi,salturi,bitiieli ale nalucii,dar si trasee liniare citeodata...Am zis ca daca da cu 30gr,n-o fi apa chiar mica..Dar se vede treaba ca n-am pescuit niciodata in ocean....Si zici ca da si cu bucati de peste??Asta n-am stiut ,dar spune totul..Inseamna ca e un fel de stil personal,ma rog.....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- andriipopa75
- veteran