Cred ca am vazut H pe forum montate cu un picior !
Nu reusesc sa ma adaptez la ideea asta cu inelele mai usoare ! Totusi , fabricantu (mai ales ca de multe ori se mentioneaza "cele mai tari blankuri de pe piata actuala " ) poate tine cont de ce inele se vor pune pe bat , si il construieste in functie de greutatea acestora !
Nu prind logica la faza asta ! Cum adica batu ala ii bun , da tre modificat ! Pai atunci cauta alt bat , cred ca is milioane de bete pe lumea asta
Si cand zici ca-i bun , se refera ca altele , pentru aplicatia care o cauti nu-s la fel de bune ! Asta inteleg io !
Adica cumperi un bat bun , pentru aplicatia ta , pescuiesti 2 ani cu el si esti multumit , iti intra viermisorii si schimbi inelele si dupa aia " mama , ce schimbare , nu-l mai recunosti , ii complet schimbat"
Adica ii alt bat.
Nu stiu , da ii posibil ca psihoza asta ultima , cu inele mai usoare ii o falsa nevoie in marea majoritate a cazurilor .
Pentru ca daca ii sa o luam asa , toate betele pot fi montatea cu inele mai usoare , si daca miine tehnologia scoate inele si mai usoare ca astea de azi , le dam jos si schimbam batu a doua oara !
Si asta ca am luat cel mai bun bat pentru aplicatia aia ! Cum naiba insa ne-am dat seama ca-i cel bun atata vreme cat era montat gresit ?