Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Ian 2012, 21:30

elias scrie:Cine stie ce solutie se foloseste in cazul inscriptionarilor de pe lansete?Asa numita' personalizare cu penita" :)
Asta o fi?

E si la promotie..in loc de 3.99 platesti doar 4.25 :) :)

http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... r-Metallic
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Ian 2012, 21:45

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Ian 2012, 21:55

Credeam ca merge si cu marker. Tipul zice de Testors..au si ala pe Mud Hole...si un varf de stilou vechi ..ar face treaba cred.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 02 Ian 2012, 22:04

cristian.ene scrie:
Blankuri mai usoare si rigide nu sunt potrivite cu multe aplicatii
si nu sunt un scop in sine.
asta-i de tinut minte :wink:

cristian.ene
veteran
veteran

St.Croix

Mesaj de cristian.ene » 02 Ian 2012, 22:16

Ce schimbari negative face St.Croix in productia de blankuri in ultimul timp

1. Nu ma ofera calitatea de odinioara . De ce ?

Blankurile nu mai sunt la fel de drepte, mai apar si unele cu jocuri in mufe , variatii de culoare a blankului sau zgarieturi de la polizare in zoan mufei tata . Procentul este mic sa zicem10-15 blankuri din 100 dar este o tendinta

2. Blankurile SCV de putere 2 oz. din seria steelhead- salmon nu respecta puterea declarata si sunt mult sub cei 2 oz. promisi .

Toti cumparatorii au fost multumiti de blankul usor dar puterea reala de aruncare este mult mai mica fata de cea declarata. Cred ca este cisnstit sa oferi un blank cu puterea reala si sa nu sa il usurezi furand din putere.

3. Blankurile de fly au variatii foarte mari fata de actiunea si clasa declarata.

Am adus din seria Imperial modelele 8`ft#5, 8`ft. #4 , 7`6``ft. #4.

Toate blankurile sunt declarate Fast.

Modelul de 7`6``ft are un varf de putere reala #2/3 si actiue modeara-fast , modelul #4 si lungime 8`ft. are actiuen EX.Fast varf prea fin si nu este progresiv.

Modelul de #5 este singurul reusit cu adevarat .

Am mai adus un blank de fly SCV de #8 care este departe de ce spune producatorul si ca putere si ca actiune.

Blankurile de 4 bucati sunt mult mai lente comparatic cu cele din 2 bucati.

4. Blankurile EX. Fast SC3, SC4 sau SC5 au o actiune bizara(mai ales cele de putere M) , au un varf fin si elastic urmat de o racordare la o coada de matura fara urma de tranzitie.

Nu este depalasat oare solganul ,,Best rods on Earth,,

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Ian 2012, 22:25

La naiba cu St.croix.....miine dau cu ele in Mures...nah.. :twisted:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 02 Ian 2012, 22:58

Si eu care vroiam sa-mi iau un SCIV/NSi.....
Until next time....Tight Lines!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Ian 2012, 23:58

sc5 8wt am avut si eu....si abia abia respira cu un 7wt......f sensitiv, dar nu mult peste im700 pe care il stii si tu cristi....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 03 Ian 2012, 00:18

Cu atatea bube in cap cum drecu mai rezista astia de la St.Croix pe o piata matura ca cea din State ?!!!

Daca la noi un pescar obisnuit pune mana pe o lanseta si spune ca nu e nr. 8, ci abia daca se apropie de 7, oare americanii sunt toti asa de handicapati incat nu si-au dat pana acuma seama ?
Sau or fi la mijloc calitatile native ale romanului, care il ridica mult peste altii de pe planeta asta tot mai mica.... incat romanasul vede ce ailalti nici nu viseaza. Romanul are talent, domne.... Atata talent incat nici nu mai are nevoie sa munceasca... El stie din nascare.
Daca mai citesc mult pe aici, incep sa il cred pe Pavel Corut care zicea ca buricul energetic al Pamantului e pe undeva prin Retezat...

Sau poate aia din America nu au protectia consumatorului si comerciantii pot scrie pe ambalajul marfii tot ce le trece prin cap. Iti scriu ca iei juma de Cola, cand ea e de fapt la sfert....

De fapt nici nu mai stiu de ce ma mai mir ce lucruri intelingente citesc pe aici. Doar unul dintre primele articole postate pe acest sait ne lamurea ca "de aceea ce nu stiu cei de la St.Croix sa faca lansete " ( http://www.rapitori.ro/articole_arata.php?cat=2&id=70) ! :roll:

:lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 03 Ian 2012, 01:17

Parerile sunt subiective.... ce-I drept in ultima vreme am vazut mai putine blankuri din doua bucati de la st.croix... dar n-am vazut inca problema respectiva... .. in orice padure exista si vejtejituri... nu exista nimic perfect, cum inca nu s-a fabricat nici blankul perfect drept :)

Ma bucur in schimb ca cei de la anglersworkshop au pus si greutatile la blankurile North Frork...

Legat de blankuri strambe...nu prea stiu ce sa zic... nu le-am vasut asa de strambe :) cum le vede cristi... nici alti americani nu le vad asa de strambe.... .. ca daca le-ar fi vazut.. s-ar fi umplut forumurile cu asemenea remarci...

Dupa cum ziceam parerile sunt subiective... in multe privinte

Scrie răspuns