Cu atatea bube in cap cum drecu mai rezista astia de la St.Croix pe o piata matura ca cea din State ?!!!
Daca la noi un pescar obisnuit pune mana pe o lanseta si spune ca nu e nr. 8, ci abia daca se apropie de 7, oare americanii sunt toti asa de handicapati incat nu si-au dat pana acuma seama ?
Sau or fi la mijloc calitatile native ale romanului, care il ridica mult peste altii de pe planeta asta tot mai mica.... incat romanasul vede ce ailalti nici nu viseaza. Romanul are talent, domne.... Atata talent incat nici nu mai are nevoie sa munceasca... El stie din nascare.
Daca mai citesc mult pe aici, incep sa il cred pe Pavel Corut care zicea ca buricul energetic al Pamantului e pe undeva prin Retezat...
Sau poate aia din America nu au protectia consumatorului si comerciantii pot scrie pe ambalajul marfii tot ce le trece prin cap. Iti scriu ca iei juma de Cola, cand ea e de fapt la sfert....
De fapt nici nu mai stiu de ce ma mai mir ce lucruri intelingente citesc pe aici. Doar unul dintre primele articole postate pe acest sait ne lamurea ca "de aceea ce nu stiu cei de la St.Croix sa faca lansete " (
http://www.rapitori.ro/articole_arata.php?cat=2&id=70) !