Rog seriozitate, ofer discretie maxima!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
MuskMd scrie:Aline cat m-ar costa sa imi faci un bamboo cu mandrina aurita si matisaje mov cu accente metalic wrap gold?ovidiurods scrie:Salutare la toti si La Multi Ani!
Custom... e chestie "personalizata" adica tre sa i faca placere doar celui caruia ii e destinata ...ca e buna ..rea ..frumoasa sau urata chiar nu mai conteaza atata vreme cat este conforma cu "dorinta" viitorului proprietar..
dupa aia discutam si ce inscriptii vreau pe el
Jedi scrie:CP= color preserver?ovidiurods scrie:o varianta e sa l subtiezi si sa dai mai multe straturi ...
personal nu folosesc CP ....
Nu-i stabilizatorul de culoare ci noul finish monocomponent de la Roddancer similar cu Permagloss de la Trondak.
http://imageshack.us/photo/my-images/11/dscn4393f.jpg/ovidiurods scrie:Jedi scrie:CP= color preserver?ovidiurods scrie:o varianta e sa l subtiezi si sa dai mai multe straturi ...
personal nu folosesc CP ....
Nu-i stabilizatorul de culoare ci noul finish monocomponent de la Roddancer similar cu Permagloss de la Trondak.
Finishul ala simplu il poti prin subtierea epoxiului cu diluanti..iti faci consistenta dorita..in functie de cate parti amesteci
de ex 1p R-1pH-1 p diluant.
Thread master , U40 si seymo merg foarte bine cu diluant universal 509.
Timpu de intarire creste cu ceva dar putin ..
Incerc sa-mi dau seama de care din blankuri vbesti. Probabil de cel de 6'3" sau 6'9", pentru ca cel de 6'8" mi l-am construit acum recent(ca sa nu mia zic ca mai multe persoane au lansete montate pe blankul respectiv si sunt inca convinsi ca e cel mai "tare" blank de la st.croix) si nu are nici o treaba cu afirmatiile de mai sus, iar cel de 7'6", la fel nu are nici o treaba cu afirmatia de mai sus. (vbesc de SC5)... Intradevar cele din categoria SC3 nu le-am vazut pe cele X-Fast, in afara de 6'9"ML si cel de 7'6", dar nici acelea nu par sa semene cu descrierea data mai sus.cristian.ene scrie:Ce schimbari negative face St.Croix in productia de blankuri in ultimul timp
4. Blankurile EX. Fast SC3, SC4 sau SC5 au o actiune bizara(mai ales cele de putere M) , au un varf fin si elastic urmat de o racordare la o coada de matura fara urma de tranzitie.
Nu este depalasat oare solganul ,,Best rods on Earth,,
Asta nu inseamna ca va ramane intotdeauna the best... vezi Apple VS Windows (Apple castiga din ce in ce mai mult teren). - exemplele pot sa continue in aceasta directie. Daca St.Croix sau Rainshadow sau Phenix au inceput sa construiasca blancuri mai tarziu decat Loomis, sau blancuri cu tehnologii la care nu aveau acces de la bun inceput... nu inseamna ca nu vor putea face blancuri mai calitative/performante in viitor... Un exemplu cred ca este Lamiglas (ma refer la lansetele finale) - care cu toate ca a inceput devreme:).... a ramas in urma cu tot ceea ce inseamna constructia finala a lansetei (in special in ceea ce priveste inelele si materialele pe care le folosesc)Cand G.Loomis lansa IMX St.Croix era un producator de lasnete cisntite dar grosolane.
Cand G.Loomis a construit primul blank cu scrim de grafit - GLX St.Croix inca construia lansete grosolane de spining care nu costau mai mult de 150$. Asta se intampla in urma cu mai bine de 16 ani.
Nimic revolutionar in blankurile SCV sau RX8+ care au venit la multi ani dupa ce G,Loomis a lansat GLX.
Aceeasi intrebare si in cazul lansetei de musca...grey-wolf scrie:de curiozitate cam ce greutate au inelele montate pe un bat , sa zicem 8+1 , sa zicem sic cu rama de titan . si inca una , care ar fi greutatea acelorasi inele sic dar cu rama stainless steel . apar diferente inportante de greutate ? cam cit ?