Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Ian 2012, 01:22

Vand 4 buc. lansete Legend Elite in stare buna la care am tinut foarte mult, dar in care nu mai am deloc incredere, pret foare mic. Detalii pe MP.

Rog seriozitate, ofer discretie maxima! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 03 Ian 2012, 01:27

Mi-e teama ca nu mai ai cum sa le vinzi. S-a demonstrat inca din 2005 ca alea nu sunt lansete.
Dar decat sa le arunci, mai bine i le faci lui fiu-meu cadou ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Ian 2012, 01:37

....vandut, se poate inchde! :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ovidiurods
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ovidiurods » 03 Ian 2012, 01:43

MuskMd scrie:
ovidiurods scrie:Salutare la toti si La Multi Ani!

Custom... e chestie "personalizata" adica tre sa i faca placere doar celui caruia ii e destinata ...ca e buna ..rea ..frumoasa sau urata chiar nu mai conteaza atata vreme cat este conforma cu "dorinta" viitorului proprietar..
Aline cat m-ar costa sa imi faci un bamboo cu mandrina aurita si matisaje mov cu accente metalic wrap gold?
dupa aia discutam si ce inscriptii vreau pe el :lol:

Andrei....astea le discutam pe privat...sa nu facem "galceava" .. :lol:

ovidiurods
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ovidiurods » 03 Ian 2012, 01:51

Jedi scrie:
ovidiurods scrie:o varianta e sa l subtiezi si sa dai mai multe straturi ...

personal nu folosesc CP ....
CP= color preserver?
Nu-i stabilizatorul de culoare ci noul finish monocomponent de la Roddancer similar cu Permagloss de la Trondak.

Finishul ala simplu il poti prin subtierea epoxiului cu diluanti..iti faci consistenta dorita..in functie de cate parti amesteci
de ex 1p R-1pH-1 p diluant.
Thread master , U40 si seymo merg foarte bine cu diluant universal 509.

Timpu de intarire creste cu ceva dar putin ..

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 03 Ian 2012, 03:06

ovidiurods scrie:
Jedi scrie:
ovidiurods scrie:o varianta e sa l subtiezi si sa dai mai multe straturi ...

personal nu folosesc CP ....
CP= color preserver?
Nu-i stabilizatorul de culoare ci noul finish monocomponent de la Roddancer similar cu Permagloss de la Trondak.

Finishul ala simplu il poti prin subtierea epoxiului cu diluanti..iti faci consistenta dorita..in functie de cate parti amesteci
de ex 1p R-1pH-1 p diluant.
Thread master , U40 si seymo merg foarte bine cu diluant universal 509.

Timpu de intarire creste cu ceva dar putin ..
http://imageshack.us/photo/my-images/11/dscn4393f.jpg/
Nu am Hardener+Resin la care sa adaug diluant.
E o sticla singura :lol: cu rasina pe baza de uretan...care pute deja a solvent.
Nu-i din doua parti ca Thread Master de la Roddancer precum nici Permagloss nu-i din doua ca Duragloss de la U4 sau Trondak.
Am un diluant universal de vopsele si maine o sa-i dau o incercare de subtiere.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Andrei
veteran
veteran

Re: St.Croix

Mesaj de Andrei » 03 Ian 2012, 04:07

cristian.ene scrie:Ce schimbari negative face St.Croix in productia de blankuri in ultimul timp

4. Blankurile EX. Fast SC3, SC4 sau SC5 au o actiune bizara(mai ales cele de putere M) , au un varf fin si elastic urmat de o racordare la o coada de matura fara urma de tranzitie.

Nu este depalasat oare solganul ,,Best rods on Earth,,
Incerc sa-mi dau seama de care din blankuri vbesti. Probabil de cel de 6'3" sau 6'9", pentru ca cel de 6'8" mi l-am construit acum recent(ca sa nu mia zic ca mai multe persoane au lansete montate pe blankul respectiv si sunt inca convinsi ca e cel mai "tare" blank de la st.croix) si nu are nici o treaba cu afirmatiile de mai sus, iar cel de 7'6", la fel nu are nici o treaba cu afirmatia de mai sus. (vbesc de SC5)... Intradevar cele din categoria SC3 nu le-am vazut pe cele X-Fast, in afara de 6'9"ML si cel de 7'6", dar nici acelea nu par sa semene cu descrierea data mai sus.

Cand G.Loomis lansa IMX St.Croix era un producator de lasnete cisntite dar grosolane.

Cand G.Loomis a construit primul blank cu scrim de grafit - GLX St.Croix inca construia lansete grosolane de spining care nu costau mai mult de 150$. Asta se intampla in urma cu mai bine de 16 ani.

Nimic revolutionar in blankurile SCV sau RX8+ care au venit la multi ani dupa ce G,Loomis a lansat GLX.
Asta nu inseamna ca va ramane intotdeauna the best... vezi Apple VS Windows (Apple castiga din ce in ce mai mult teren). - exemplele pot sa continue in aceasta directie. Daca St.Croix sau Rainshadow sau Phenix au inceput sa construiasca blancuri mai tarziu decat Loomis, sau blancuri cu tehnologii la care nu aveau acces de la bun inceput... nu inseamna ca nu vor putea face blancuri mai calitative/performante in viitor... Un exemplu cred ca este Lamiglas (ma refer la lansetele finale) - care cu toate ca a inceput devreme:).... a ramas in urma cu tot ceea ce inseamna constructia finala a lansetei (in special in ceea ce priveste inelele si materialele pe care le folosesc)

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 03 Ian 2012, 04:23

Am promis ca revin cu update despre cata greutate adauga matisajele + epoxiul.

Este vorba despre o lanseta Medium, montata de casting. Mentionez ca 80% din cantitatea de epoxy acopera decalurile din zona de split grip.

Inainte de matisare, lanseta cantarea 101g, iar acum cantareste 103.2g, deci o diferenta de 2.2g in total, din care presupun ca 70% din greutate se afla in zona foarte apropiata mandrinei....

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 03 Ian 2012, 04:46

de curiozitate cam ce greutate au inelele montate pe un bat , sa zicem 8+1 , sa zicem sic cu rama de titan . si inca una , care ar fi greutatea acelorasi inele sic dar cu rama stainless steel . apar diferente inportante de greutate ? cam cit ?
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 03 Ian 2012, 05:01

grey-wolf scrie:de curiozitate cam ce greutate au inelele montate pe un bat , sa zicem 8+1 , sa zicem sic cu rama de titan . si inca una , care ar fi greutatea acelorasi inele sic dar cu rama stainless steel . apar diferente inportante de greutate ? cam cit ?
Aceeasi intrebare si in cazul lansetei de musca...
8 snake-uri+tip hard chrome vs 8 snake-uri + tip Reccoil.
Hard chrome am cintarit si a dat 2,4 grame pentru toate cele 9 componente . Astept Reccoil..
S-ar putea sa ne kkm pe noi degeaba in goana dupa 2,2 in loc de 2,4 :roll:

Scrie răspuns