Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Ian 2012, 22:39

acuma, discutand de a nu ne **** in gustul omului mi-am adus aminte de un fost combatant internautic al bunului simt s parerile lui despre pasnici :lol: ....

La multi ani tuturor ! :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 01 Ian 2012, 22:42

conform principiului less is more , cam ce probleme ar trebui sa astept daca as vrea sa acopar matisajele la inele cu atat de putin flexcoat incat sa pot simti fiecare spira in parte? (mentionez ca nu ma intereseaza aspectul estetic atat de mult) . care ar fi lungimea minima a unui matisaj in mm masurat din punctul in care se termina talpa piciorului inelului si pana in punctul in care se termina matisajul?inca una si gata pe moment: ce varianta de flexcoat sau lac ar fi astfel incat la final matisajele sa fie mate (nu lucioase) :?: :roll:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Ian 2012, 22:48

Da ma Andrei Ovidiu, dar daca stateam si aplaudam ca un membru de partid comunist mai stateai , nu ?

Aruncati va rog o privire la primu post de pe topic , ii vorba de " a etala" sculele !

Ca in comunism puteai vorbi de partid cat vrei , insa puteai doar de bine , ca de rau era interzis , te cauta securitatea !

Asa si voi , va imbufnati ca niste tanci imaturi , poate va dau si lacrimele in spatele monitorului , mai sti :)

Ce , nu am voie sa zic ca niste matisaj rosu pe care scrie auriu custom made, peste un maner de pluta arata foarte naspa ! Am voie si pot sa o fac ! Ii parerea mea ! Si de aiai ii topicu asta , lumea pune scule si colegii isi dau cu parerea !

Si faceti bien si nu mai veniti cu placa asta veche ca nu va intereseaza estetica batului , ca daca nu v-ar interesa chiar v-ar durea in fund de comentariile mele , la fel , daca voua va place , parerea mea nu conteaza , da uite ca unii se supara si o taie !
Lookul batului conteaza enorm , la unii , nu la toti :wink:
Ca de nu ar conta , nu am avea atitea sorcove pe aici , ar fi mai mult gri :wink:

Sami , te rog sa mentionezi un profi care dintr-o poza pe net a unei lansete care nici macar nu-i flexata o sa-ti poata scrie despre functionalitatea batului , ce poate spune , despre cum ii de uniform matisaju , alinierea inelelor si daca mandrina ii sau nu Matagi , eventual mai insista putin pe mandrina , da nimic important !

In alta ordine , se mai tine concursu cea mai mandra joarda ? :D

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 01 Ian 2012, 22:59

Cand am un perete alb curat si liber si-mi pun tabloul preferat pe el - less is more.

Cand imi desenez pe peretele alb curat si liber 2 patrate - unu negru si unu portocaliu - cu gandul ca e mai util sa ai o forma simpla si functionala (pe care nu trebuie sa o stergi de praf spre deosebire de un tablou) si poate fi luat ca 'arta moderna' - stiti voi, aia care nu stiu sa picteze si trad doua dungi pe panza la mare arta...

Mai mult, functionalitatea nu e totul.

Mie nu-mi place Loos:

Imagine

Imi place in schimb Hundertwasser:

Imagine

Cateodata less is just less.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Ian 2012, 22:59

ma starniti si o sa pun poze cu cea mai tare ( la propriu) lanseta a mea, facuta de un tip pe care nu il cunoasteti, cu blankul inscriptionat cu nimic , cu mandrina de spin de plastic ( fuji, deci calitate :D ) inele , bune dar nu nuj ce sefeuri ( scuze de asemanarea de nume :D ) fara capac la fighting but si neiertatoare cu cei mai tineri dintre noi :D

dar e un bat de fly care arunca tot felul de chestii intr-un fel pe care multi nu il vor cunoaste vreodata :twisted:

aproape ca nici nu conteaza ca blakul vine de la o firma renumita de peste ocean :D :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 01 Ian 2012, 23:16

Asta cu "less is more" nu-i o replica desteapta sa o folosesti cand ti se scoala tie. Depinde de caz, cateodata e cazul (cand iti cere bani un cersetor) cateodata nu (cand vrei sa ai un obiect nu doar functional). La "lansete custom" chiar daca urmaresti functionalitatea nu inseamna ca nu poti sa-i dai si un aspect aparte. Daca vrei...

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 01 Ian 2012, 23:19

P.S. Mandrinele "Matagi" sunt mandrine Fuji vopsite... functional nu ofera nimic in plus... doar vizual... arata mai bine. Doar mandrinele de la capatul catalogului, sectiunea Andrew's Fishing Tackle... sunt ceva mai deosebit

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 01 Ian 2012, 23:29

ovidiurods scrie:o varianta e sa l subtiezi si sa dai mai multe straturi ...

personal nu folosesc CP ....
CP= color preserver?
Nu-i stabilizatorul de culoare ci noul finish monocomponent de la Roddancer similar cu Permagloss de la Trondak.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Ian 2012, 23:29

ok , deci am stabilit deja ca e o bucata in ochii privitorului.... deci cum facem diferenta intre beton si moloz ? :lol:

inseamna custom neaparat mai bun ?

in final fiecare si-l face dupa cum il duce capul. sau il cumpara dupa cum il duce capul sau buzunarul .

e justificata atitudinea de hai sa ne luam jucarele ca m-am suparat pe voi ca ati zis ca batul meu e de kko ?

e multumitor faptul ca au existat voi care au afirmat ca le-a placut un anume bat ?
asteapta cineva sa fie pe placul tuturor?

atunci de ce l-am mai facut custom ?

ati lansat discutia cu bambusul. si in afara de faptul ca am fost mai multi de acord ca e misto ce face alin, nu mi-a raspuns nimeni daca i-ar fi pe plac sa isi "proiecteze" singur blankul ... :lol:

ma tem ca lansetele ca si masinile, casele si femeile noastre, reflecta doar o particica din noi .... si ca poat euneori e dureros sa realizezi ca nu iti da toata lumea like pe facebook :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Ian 2012, 23:52

ovidiurods scrie:Salutare la toti si La Multi Ani!

Custom... e chestie "personalizata" adica tre sa i faca placere doar celui caruia ii e destinata ...ca e buna ..rea ..frumoasa sau urata chiar nu mai conteaza atata vreme cat este conforma cu "dorinta" viitorului proprietar..
Bine ai venit 'ovidiurods".Sper sa ramai cat mai mult pe topicul asta.Dupa cum bine vezi aici avem de toate....mai putin oameni care chiar se pricep la constructia unei lansete.Din pacate astia au ales sa nu mai zica nimic sau o fac foarte rar. Restul?Tot mai multi,dar na,asa-i firea romanului sa se priceapa la toate :lol:

Scrie răspuns