Da ma Andrei Ovidiu, dar daca stateam si aplaudam ca un membru de partid comunist mai stateai , nu ?
Aruncati va rog o privire la primu post de pe topic , ii vorba de " a etala" sculele !
Ca in comunism puteai vorbi de partid cat vrei , insa puteai doar de bine , ca de rau era interzis , te cauta securitatea !
Asa si voi , va imbufnati ca niste tanci imaturi , poate va dau si lacrimele in spatele monitorului , mai sti
Ce , nu am voie sa zic ca niste matisaj rosu pe care scrie auriu custom made, peste un maner de pluta arata foarte naspa ! Am voie si pot sa o fac ! Ii parerea mea ! Si de aiai ii topicu asta , lumea pune scule si colegii isi dau cu parerea !
Si faceti bien si nu mai veniti cu placa asta veche ca nu va intereseaza estetica batului , ca daca nu v-ar interesa chiar v-ar durea in fund de comentariile mele , la fel , daca voua va place , parerea mea nu conteaza , da uite ca unii se supara si o taie !
Lookul batului conteaza enorm , la unii , nu la toti
Ca de nu ar conta , nu am avea atitea sorcove pe aici , ar fi mai mult gri
Sami , te rog sa mentionezi un profi care dintr-o poza pe net a unei lansete care nici macar nu-i flexata o sa-ti poata scrie despre functionalitatea batului , ce poate spune , despre cum ii de uniform matisaju , alinierea inelelor si daca mandrina ii sau nu Matagi , eventual mai insista putin pe mandrina , da nimic important !
In alta ordine , se mai tine concursu cea mai mandra joarda ?