Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Ian 2012, 18:44

MuskMd scrie: suna cam a shogun , dar eu exacerbez ideea si zic ca daca cineva vrea sa se numeasca rodbuilder pe bune, ar trebui sa nu faca anumite proiecte daca nu e de acord cu structura lor ... ok, e un bussines si faci un ban, cu atat mai mult vrei ca produsele tale sa reprezinte ceva nu sa ajunga sa fie o sorcova doar ca asa vrea clientul....
da un google dupa rolls royce-ul lui john lennon
:D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Ian 2012, 19:00

Hai ma ca o dam in psihodelic :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=YWMF3ACw4MI

Arata ca o sorcova ? Definiti atunci sorcova , ii de bine sau nu :?:

Si nici ala a lui John nu-i mai slab , cam clasic , da tipu era englez si astia-s in general mai linistiti poate :lol:

Io zic ca masina lui Janice arata beton :wink: ,
As dori sa confrimati daca prin sorcova va referiti la asa ceva , ca atunci ii de bine :)

Acuma o minte tipica din Romania profunda ar putea fi oripilata la ideea sa faci asta la un Rolls sau Porche , cand poti sa-l faci rosu , argintiu , auriu , alb , sau in cel mai bun caz negru !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Ian 2012, 19:04

Masina lui Janis iti zmulge un zambet, deci nu e sorcova :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 01 Ian 2012, 19:49

Topicul acesta a fost cat de cat cumintel pana au sosit unii care au improscat cu noroi in munca colegilor(stiti la ce ma refer)...apoi au aparut altii care le-a tinut isonul primilor,ca sa se afle in treaba,alta explicatie nu le-am gasit.
Pana la urma ce rost are topicul asta??
Eu cred ca e un topic destinat ,,lansetelor custom'',adica sa vedem ceva diferit de ,,factory made'' ca ne place sau nu,dar sa vedem.Ca ne poate influenta(in caz ca ne facem vreuna ) cum arata o lanseta custom sau nu, tine de gusturile fiecaruia,dar unii comenteaza pe aici deplasandu-se de la subiectul principal.
Nu cred ca are vreunul calitatea de critic a lansetelor custom dintre cei care comentati de obicei negativ,sau are si nu am observat eu?!
As vrea sa vad comentarii legate de componentele alese sau de orice altceva decat culorile folosite...
Cred ca la o lanseta custom e prea putin importanta culoarea sau culorile alese,alea tin de gustul celui care o detine.
As vrea totusi sa vad ceva comentarii profi sa aiba si un nestiutor ce invata...de culoare oricine poate sa isi dea cu parerea.Poate se va incepe de acum incolo ca tot suntem la un nou inceput ;) :bere:
Fir intins!

ovidiurods
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ovidiurods » 01 Ian 2012, 20:55

Salutare la toti si La Multi Ani!

Custom... e chestie "personalizata" adica tre sa i faca placere doar celui caruia ii e destinata ...ca e buna ..rea ..frumoasa sau urata chiar nu mai conteaza atata vreme cat este conforma cu "dorinta" viitorului proprietar..

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 01 Ian 2012, 21:03

Corect Sami...
Fix acum am o problema tehnica ..dar pe latura artistica a rodbildingului.. :lol:
Nu reusesc sa dau cu Lumiseal pe matisaje mai lungi pentru ca ramine denivelat si apar niste bule in cazul unui strat foarte gros.
Matisaje scurte spre virf, care nu depasesc latimea pensulei le pot face acceptabil , chit ca am nevoie de 3-4 straturi din cauza reducerii mari in volum dupa uscare.
Metode de nivelare pentru Lumiseal va rog?

ovidiurods
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ovidiurods » 01 Ian 2012, 21:10

o varianta e sa l subtiezi si sa dai mai multe straturi ...

personal nu folosesc CP din mai multe motive..in functie de ata nu acopera uniform, rezistenta scazuta..la torsiuni puternice ale lansetei in dril se crapa....

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 01 Ian 2012, 21:48

ovidiurods scrie:Salutare la toti si La Multi Ani!

Custom... e chestie "personalizata" adica tre sa i faca placere doar celui caruia ii e destinata ...ca e buna ..rea ..frumoasa sau urata chiar nu mai conteaza atata vreme cat este conforma cu "dorinta" viitorului proprietar..

ai intervenit la obiect ca un profi :respekt:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 01 Ian 2012, 22:19

Un ultim cuvant al meu pe acest topic :respekt:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Ian 2012, 22:37

Aline cat m-ar costa sa imi faci un bamboo cu mandrina aurita si matisaje mov cu accente metalic wrap gold?
dupa aia discutam si ce inscriptii vreau pe el :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns