Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 12 Iun 2011, 11:42

Foarte frumoasa,bravo :respekt:
Until next time....Tight Lines!

radu6R
junior
junior

Mesaj de radu6R » 12 Iun 2011, 13:03

sweet......

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 12 Iun 2011, 14:04

Abia astept sa o pescuiesc...
Multumesc Andrei!

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 13 Iun 2011, 18:04

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 13 Iun 2011, 20:25

asta da aroganta! :wink: super!
Rapala worlds favorite fishing lure

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 14 Iun 2011, 14:24

Ce criterii obiective de performanţa au cei care comanda lansete custom dotare cu mandrine vopsite, mantisaje inutile si tuburi suplimentare şi o multime de ineluşe scipitoare ?

1. Mandrinele vopsite de Matagi sunt identice cu cele standard produse de Fuji şi aduc un plus 0 de performanţa totul la un preţ nejustificat.

2. Tuburile suplimentare pentru construcţia mânerului nu imbunătăţesc performantele de putere sau senzitivitate ale blankului, ba mai mult îngreunează lanseta datorită unor arbori suplimentari şi răşinii care atenuează semnale transmise de nălucă şi peşte.

3. Matisajele suplimentare au doar decorativ ca şi alte zorzoane suplimentare care nu fac decît să îngreuneze lanseta.

Concluzia e simplă de dragul unui aspect secundar dragii pescari uită ca o lansetă este un obiect pragmatic pentru pescuit peşti şi nu obiect de cult.

Posibil unii cred că o vopsea speciala şi alte accesorii de look le îmbunătăţesc performanţele maşinii, la fel şi cu lansetele.

Am vazut in mare parte doar exercitii de stil si foarte putine imbunatatiri reale ale lansetelor.

Nici o discutie tehnica despre ce inele sunt mai bune pe o anumita lanseta, cel ai bun tip de maner pentru o aplicatie, spiral wrap pe lansete de casting si multe alte aspecte.........

Asta e nivelul...... traim in Romania, doar imaginea conteaza si ajuta la fudulie

p_radu
junior
junior

Mesaj de p_radu » 14 Iun 2011, 14:57

@cristian.ene- genial raspuns!

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 14 Iun 2011, 15:02

subscriu la raspunsul lui cristi, chiar daca eu imi fac lansetele la andronic :D

andronic are peste 20 de betze proprii, si nici unu, dar absolut nici unul nu este facut cu briz brizuri sclipicioase .... dar toate au tisicuri .... hm ...

o fi vreo coincidenta ca andronic e si unul din cei mai buni pescari din ro, si ca probabil experienta i-a aratat ca nu e cazul sa puna aiureli pe betze, ci sa se concentreze pe ce e realmente necesar ?

hm ...

poate nu a avut bani, sau nu stie ce-i bun :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted:

Vlad S.
veteran
veteran

Mesaj de Vlad S. » 14 Iun 2011, 15:19

:D :D :D :D :D

Foarte tare, bravo Cristi. Bine ca mai exista cineva care sa spuna lucrurile astea direct. La noi problema e exact ca in proverbul celebru ,,tara arde si baba se piaptana''. Adica deabia mai exista locuri de pescuit care sa mai aiba peste dar sunt pescari care au lansete nene.

E ca si cum ti-ai lua un logan de 75 de cai si il faci sa arate ca o masina de curse. Din punctul meu de vedere mai mult mi-as dori un M5 care sa nu dea nici cea mai mica impresie ca este M5 si sa surprinda prin calitatile de masina sport fara sa stie nimeni(la prima vedere).

Eu am lansete facute si de Cristi in mare majoritate si de Lurentiu si nici una nu e cu brizbrizuri, ba chiar nu scrie nimic pe ele si sunt cat mai simple fiind construite asa cum mi-am dorit la momentul respectiv.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 14 Iun 2011, 15:56

vlade, vezi ca am vazut loganu si alte natii de dacii tunate grav la caroserie, dar cu aceeasi basina de motor :D :D :D

Scrie răspuns