Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 31 Mai 2011, 07:25

ovidiu scrie:Se intapla si trebushoara asta: am primit un blanc cadou de ziua mea... (misteaux chestia asta cu ziua de nastere) si iacata-ma ca am si eu un bat Custom.. phii cum suna...cred ca voi incepe sa prind niste pesti mari :D

deci: azi am luat batul, Lamiglas Skeet Reese Glass Honey 7' 1/2-1 1/2, de la un rod-builder bucurestean (Laurentiu A.) si a iesit exact cum am cerut si anume:

Inele: 7 Alconite + varf Fuji Sic// primul inel am preferat sa fie de 25mm si nu 30 cum se cam obisnuieste.
Mandrina: fuji
Maner splitat din Eva (din coasta lui Adam), 3 cm de foregrip si dop de inox in (ma scuzati) fund.

A iesit foarte usurel, Laurentiu stie ce face: nu tu rasina in plus nu nimic... simplu, eficient si frumos; e drept ca nici nu am avut bat dintr-o bucata cand eram mic... asa ca nu am de unde sa stiu ce e frumos si urat in domeniu .
Mai jos niste poze graitoare

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Destinatia lansetei: voblere & avat principal..stiuca secundar... (mi-a placut la stiuca- nu as fi crezut) si chiar vreau sa incerc cu jiguri si textil la salau atat pe lac cat si pe Dunare... chiar daca nu e definita batului de salau .
Chiar, a incercat careva la jigging genul asta de lansete? sunt senzitive cat de cat/ ca nu e prea fast nu-i bai (e neuronul meu) :D
s-o stapanesti sanatos!

Ungureanu Ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ungureanu Ovidiu » 31 Mai 2011, 20:45

-pentru perioada ce urmeaza am obtinut front de lucru, in sfarsit au venit si componentele:

Imagine

PS: mai trebuie sa achizitionez epoxy ptr matisaje :roll:

Laurentiu Andronic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Laurentiu Andronic » 03 Iun 2011, 13:52

Spor la treaba !

Ungureanu Ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ungureanu Ovidiu » 03 Iun 2011, 20:14

Laurentiu Andronic scrie:Spor la treaba !
-multam,
-spor este.. dar astept epoxy-ul ptr inele, revin cu poze dupa ce termin 100%, pana acuma a fost fun, mai relaxant decat sa faci voblere.. asta-i clar :lol:

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 03 Iun 2011, 22:19

ovidiu scrie:Se intapla si trebushoara asta: am primit un blanc cadou de ziua mea... (misteaux chestia asta cu ziua de nastere) si iacata-ma ca am si eu un bat Custom.. phii cum suna...cred ca voi incepe sa prind niste pesti mari :D

deci: azi am luat batul, Lamiglas Skeet Reese Glass Honey 7' 1/2-1 1/2, de la un rod-builder bucurestean (Laurentiu A.) si a iesit exact cum am cerut si anume:

Inele: 7 Alconite + varf Fuji Sic// primul inel am preferat sa fie de 25mm si nu 30 cum se cam obisnuieste.
Mandrina: fuji
Maner splitat din Eva (din coasta lui Adam), 3 cm de foregrip si dop de inox in (ma scuzati) fund.

A iesit foarte usurel, Laurentiu stie ce face: nu tu rasina in plus nu nimic... simplu, eficient si frumos; e drept ca nici nu am avut bat dintr-o bucata cand eram mic... asa ca nu am de unde sa stiu ce e frumos si urat in domeniu .
Mai jos niste poze graitoare

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Destinatia lansetei: voblere & avat principal..stiuca secundar... (mi-a placut la stiuca- nu as fi crezut) si chiar vreau sa incerc cu jiguri si textil la salau atat pe lac cat si pe Dunare... chiar daca nu e definita batului de salau .
Chiar, a incercat careva la jigging genul asta de lansete? sunt senzitive cat de cat/ ca nu e prea fast nu-i bai (e neuronul meu) :D
Sa ne spui cum te intelegi cu el, mai ales ca nu esti adeptul lansetelor scurte :bere:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 03 Iun 2011, 22:37

Duminica o scot pe Dunare..sa vad cum se comporta.., anticipez ca bine.. am mai pescuit cu bete de 1,9m amai ales la avat din barca..asa ca asta la 2,10m nu are cu ce sa ma deranjeze...
povestesc duminica sau luni (depinde de oboseala)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Ungureanu Ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ungureanu Ovidiu » 04 Iun 2011, 18:10

preview la maner

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 04 Iun 2011, 18:17

Super fain...Ce lungime are manerul?
Until next time....Tight Lines!

Ungureanu Ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ungureanu Ovidiu » 04 Iun 2011, 18:22

AdrianHD scrie:Super fain...Ce lungime are manerul?
-20cm are manerul de pluta si din butt pana la talpa mulinetei sunt 23,5cm.. urmeaza un preview si cum am matisat inelele, am folosit ata galbena principala cu spirale aurii pe mijloc.

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 04 Iun 2011, 22:05

Ungureanu Ovidiu scrie:
AdrianHD scrie:Super fain...Ce lungime are manerul?
-20cm are manerul de pluta si din butt pana la talpa mulinetei sunt 23,5cm.. urmeaza un preview si cum am matisat inelele, am folosit ata galbena principala cu spirale aurii pe mijloc.
fain :lol: dar al meu e mai fain :D

P.S. nu-i cam scurt ? eu as mai fi facut o prelungire :D

Scrie răspuns