s-o stapanesti sanatos!ovidiu scrie:Se intapla si trebushoara asta: am primit un blanc cadou de ziua mea... (misteaux chestia asta cu ziua de nastere) si iacata-ma ca am si eu un bat Custom.. phii cum suna...cred ca voi incepe sa prind niste pesti mari
deci: azi am luat batul, Lamiglas Skeet Reese Glass Honey 7' 1/2-1 1/2, de la un rod-builder bucurestean (Laurentiu A.) si a iesit exact cum am cerut si anume:
Inele: 7 Alconite + varf Fuji Sic// primul inel am preferat sa fie de 25mm si nu 30 cum se cam obisnuieste.
Mandrina: fuji
Maner splitat din Eva (din coasta lui Adam), 3 cm de foregrip si dop de inox in (ma scuzati) fund.
A iesit foarte usurel, Laurentiu stie ce face: nu tu rasina in plus nu nimic... simplu, eficient si frumos; e drept ca nici nu am avut bat dintr-o bucata cand eram mic... asa ca nu am de unde sa stiu ce e frumos si urat in domeniu .
Mai jos niste poze graitoare
Destinatia lansetei: voblere & avat principal..stiuca secundar... (mi-a placut la stiuca- nu as fi crezut) si chiar vreau sa incerc cu jiguri si textil la salau atat pe lac cat si pe Dunare... chiar daca nu e definita batului de salau .
Chiar, a incercat careva la jigging genul asta de lansete? sunt senzitive cat de cat/ ca nu e prea fast nu-i bai (e neuronul meu)
Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
-
- utilizator constant
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
Sa ne spui cum te intelegi cu el, mai ales ca nu esti adeptul lansetelor scurteovidiu scrie:Se intapla si trebushoara asta: am primit un blanc cadou de ziua mea... (misteaux chestia asta cu ziua de nastere) si iacata-ma ca am si eu un bat Custom.. phii cum suna...cred ca voi incepe sa prind niste pesti mari
deci: azi am luat batul, Lamiglas Skeet Reese Glass Honey 7' 1/2-1 1/2, de la un rod-builder bucurestean (Laurentiu A.) si a iesit exact cum am cerut si anume:
Inele: 7 Alconite + varf Fuji Sic// primul inel am preferat sa fie de 25mm si nu 30 cum se cam obisnuieste.
Mandrina: fuji
Maner splitat din Eva (din coasta lui Adam), 3 cm de foregrip si dop de inox in (ma scuzati) fund.
A iesit foarte usurel, Laurentiu stie ce face: nu tu rasina in plus nu nimic... simplu, eficient si frumos; e drept ca nici nu am avut bat dintr-o bucata cand eram mic... asa ca nu am de unde sa stiu ce e frumos si urat in domeniu .
Mai jos niste poze graitoare
Destinatia lansetei: voblere & avat principal..stiuca secundar... (mi-a placut la stiuca- nu as fi crezut) si chiar vreau sa incerc cu jiguri si textil la salau atat pe lac cat si pe Dunare... chiar daca nu e definita batului de salau .
Chiar, a incercat careva la jigging genul asta de lansete? sunt senzitive cat de cat/ ca nu e prea fast nu-i bai (e neuronul meu)

Duminica o scot pe Dunare..sa vad cum se comporta.., anticipez ca bine.. am mai pescuit cu bete de 1,9m amai ales la avat din barca..asa ca asta la 2,10m nu are cu ce sa ma deranjeze...
povestesc duminica sau luni (depinde de oboseala)
povestesc duminica sau luni (depinde de oboseala)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
fainUngureanu Ovidiu scrie:-20cm are manerul de pluta si din butt pana la talpa mulinetei sunt 23,5cm.. urmeaza un preview si cum am matisat inelele, am folosit ata galbena principala cu spirale aurii pe mijloc.AdrianHD scrie:Super fain...Ce lungime are manerul?

P.S. nu-i cam scurt ? eu as mai fi facut o prelungire