discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
toni f
- veteran

cu siguranta
baga

-
cata_asp
- veteran

Tot din seria ce-si face omu' cu mana lui custom se numeste, va prezint si un bat din categoria light, construit pe un blank MHX 2pcs. 7 ft, 4-8 oz, 1/15 - 5/16.
Un alt blank bun, cu mentiunea ca ar fi fost un plus zic eu daca era 1 piece (de' nu eu l-am ales!), in schimb in probe s-a comportat f. bine , chiar in comparatie cu un avid 6,6 UL (stiu, veti spune ca sunt din clase diferite, da' asta are nenea!), aruncand bine si precis greutati de la 1 la 8 grame, controland iscusit cotloane vechi ce asundeau bibani tomnateci (acum canci!)...una peste alta a iesit un bat bunicel zic eu, iar cu prefacerea sa....alta epopee printre Dumnezei si sfinti si inele mititele pe un blank nitel mai gros decat talpa lor...da' na, ca-l dovedii si p'asta!
Hai ca v-am plictisit destul cu lauda mea, asa ca va mai pun si poze :
http://img862.imageshack.us/i/95741280.jpg/
http://img340.imageshack.us/i/52408050.jpg/
http://img153.imageshack.us/f/79755888.jpg/
http://img153.imageshack.us/f/79755888.jpg/
Seara buna!
-
Jedi
- veteran

La matisare ai pus NCP sau nylon cu color preserver?Ca s-a mentinut foarte puternic albastru ala..
-
cata_asp
- veteran

Am folosit o ata ncp de la prowrap. Intradevar, culoarea a iesit intensa....da' nu da rau!

-
ranga
- veteran

@cata_asp
Felicitari pentru rezultate ! Cel putin din poze se vede o treaba reusita . Romanii au talent !

-
Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant

-
-eu as fi ales o mandrina Fuji VSS pozitionata invers fata de modelul de fabrica, astfel ai si confort mai bun si un foregrip mai mic sau inexistent, si daca tot il fac custom, ii puneam si niste inele Fuji titanium SiC, iar la culoarea blankului mergea mandrina vopsita in culoarea "Vintage Green"
-am sa pun si eu poze cu fibra mea de sticla dar cand e gata, momentan am blankul(SC I - 6'6''.. multumiri lui Cristi Ene) si inelele de baitcast, urmeaza componentele pentru maner dar vad ca primesc greu raspunsul de la vanzator.. oricum timp este, sanatosi sa fim.
-lanseta va fi echipata cu noul model de la Daiwa, Zillion Type-R.
-
Torescu Octavian
- senior

-
gripul are 1 cm iar daca baga titanium pe ele il ajungea o caruta de bani lanseta. Asa ca un set de alconite cu varf sic ajung.ai vazut varianta dezbracata a lansetei.asteapta sa o finalizez si o sa fie altceva atunci

-
Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant

-
-de acord cu costul, dar cand alegi un custom din punctul meu de vedere il alegi ptr a pune ce este mai bun pe ansamblu acela si nu sa fie doar util, daca gripul are 1cm.. la ce mai este acolo? daca dorea sa se ajunga mai usor pe blank trebuia exclus de tot si pus doar un winding check, iar daca se dorea ca pe timp mai rece sa avem putina izolatie la degete se facea putin mai mare, ca la modelul de fabrica si aveam si un punct de prindere mai de forta in cazul unei capturi serioase.
-asta este doar o parere personala, a ceea ce as vrea eu de la un custom.. performanta, calitate si estetica nu doar un bat de pescuit util, asta face diferenta intre un custom si celelalte, bineinteles sunt si bete de serie care indeplinesc aceste aspecte dar poate nu in ordinea si felul pe care ni-l dorim si atunci alegem un custom.
-oricum gusturile sunt diferite si fiecare face cum vrea si vrea cu bugetul sau doar ca am vrut sa-mi exprim si eu punctul meu de vedere si astept sa vad produsul finit.