Lanseta
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Baieti,mi-am luat Ron Thompson-ul Monterra,2.10m,5-18gr.Imi place foarte mult,e usor,subtire.L-am si testat,am iesit cu el la Timis,lanseaza super,manerul e placut la mana.Acum sa vedem cum va reactiona in drill-uri...urat-mi ceva de bat nou

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Sa-l stapanesti sanatos !Michael scrie:Baieti,mi-am luat Ron Thompson-ul Monterra,2.10m,5-18gr.Imi place foarte mult,e usor,subtire.L-am si testat,am iesit cu el la Timis,lanseaza super,manerul e placut la mana.Acum sa vedem cum va reactiona in drill-uri...urat-mi ceva de bat nou![]()
![]()
Probabil tot RT o sa-mi iau si eu mai in primavara.
L-ai luat de la Arrow?
Cat te-a costat?
Mersi,mersi
L-am luat cu 1.3mil. de la Paradisul,era ultimul de acolo si ultimul din oras
,am umblat tot orasul,deja eram disperat.Si Trabucco Syncron este,la pret bun-800-900k,dar cica sunt cam fragile,asa ca mi-am luat RT-ul.Imi place
Primul carbon,sper ca nu si ultimul... 
Abia astept sa-l simt(atacul)
Mai trebuie sa-mi cumpar un fir mai rigid(mono,poate multi),sa simt tot ce misca.
- Daniel Costache
- junior

Am mai gasit in oras,tot cam la acelasi pret cu RT-ul,Shimano Catana,2.10/10-30gr,dar mi-a placut mai mult RT-ul,Shimano aparea pe bat sub forma de Label(abtibild),si ma cam feresc de abtibilde ce pot fi lipite in curtea cuiva... :roll:Plus ca mandrina lasa de dorit,calitativ. Ati avut careva Shimano Catana?Ce stiti de el?
- Daniel Costache
- junior