Lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Fiind primul meu post pe acest forum, tin sa-i salut pe cei care participa si sa le multumesc pentru calitatea informatiilor.
Ma fit(z)ii pe forum asta de vreo doua luni si juma' citindu-l (aproape) cap coada, rezultatul fiind o lista luuuunga de cumparaturi.
Pe locul 1 in lista fiind lanseta.
Printre optiunile care le am (ce pot procura din magazinele de pe aici) se afla si un Balzer Diabolo, din 2 buc, 2.40m, A10-40 la 1.4 mil.
Am cautat pe net detalii despre modelul amintit, din pacate fara folos.
Multumesc anticipat tuturor care pot sa-mi dea detalii, impresii, informatii despre acest model si au bunavointa de a-mi raspunde.
Fir intins.
PS. Lanseta o cumpar pentru pescuit pe Prut. Marcile si modelele deja amintite pe acest topic sau pe altele sunt deja pe lista mea in masura in care se incadreaza in banii care sunt dispus sa-i cheltui.
Ma fit(z)ii pe forum asta de vreo doua luni si juma' citindu-l (aproape) cap coada, rezultatul fiind o lista luuuunga de cumparaturi.
Pe locul 1 in lista fiind lanseta.
Printre optiunile care le am (ce pot procura din magazinele de pe aici) se afla si un Balzer Diabolo, din 2 buc, 2.40m, A10-40 la 1.4 mil.
Am cautat pe net detalii despre modelul amintit, din pacate fara folos.
Multumesc anticipat tuturor care pot sa-mi dea detalii, impresii, informatii despre acest model si au bunavointa de a-mi raspunde.
Fir intins.
PS. Lanseta o cumpar pentru pescuit pe Prut. Marcile si modelele deja amintite pe acest topic sau pe altele sunt deja pe lista mea in masura in care se incadreaza in banii care sunt dispus sa-i cheltui.
Salut Teodor si bine ai venit!
acum vreo doua - trei saptamani achizitiona cineva o lanseta Balzer pentru spinning de la Moldova. Ulterior am mai ajuns pe-acolo si m-am jucat si eu nitel cu ea.... pare destul de solida si in acelasi timp rezistenta.
Si eu caut o lanseta pentru spin, dar ceva mai sensibila (5 - 20g). Am vazut o R.T. Monterra la A.J.V.P.S. dar nu am avut bani s-o iau si acum nu mai este.
Unde mergi pe Prut la pescuit? Eu pescuiesc in zona Ungheni - Bran.
Toate cele bune.
acum vreo doua - trei saptamani achizitiona cineva o lanseta Balzer pentru spinning de la Moldova. Ulterior am mai ajuns pe-acolo si m-am jucat si eu nitel cu ea.... pare destul de solida si in acelasi timp rezistenta.
Si eu caut o lanseta pentru spin, dar ceva mai sensibila (5 - 20g). Am vazut o R.T. Monterra la A.J.V.P.S. dar nu am avut bani s-o iau si acum nu mai este.
Unde mergi pe Prut la pescuit? Eu pescuiesc in zona Ungheni - Bran.
Toate cele bune.
Paul,
Luni am vazut un Trabucco Syncron de 5-20 la magazinul din Pod de Fier, pe la 990 de mii; la Gipo urmau sa primeasca marfa, azi am ajuns pe acolo dar dupa ora inchiderii. La AJVPS era pus afis ca au primit marfa. Miine am de gind sa le fac din nou o vizita sa vad daca a mai aparut ceva.
Anul asta cu toate ca mi-am dorit foarte mult nu am reusit sa ajung pe Prut, de abicei merg in zona Prisacani.
Am de gind sa recuperez anul care vine si pierderea de anul asta.
Luni am vazut un Trabucco Syncron de 5-20 la magazinul din Pod de Fier, pe la 990 de mii; la Gipo urmau sa primeasca marfa, azi am ajuns pe acolo dar dupa ora inchiderii. La AJVPS era pus afis ca au primit marfa. Miine am de gind sa le fac din nou o vizita sa vad daca a mai aparut ceva.
Anul asta cu toate ca mi-am dorit foarte mult nu am reusit sa ajung pe Prut, de abicei merg in zona Prisacani.
Stie careva vreun link unde pot gasi detalii despre Ron Thompson?Am cautat cu GOOGLE,dar se pare ca nu au site,nici pe site-uri cu vanzari nu am dat de brand-ul acesta.
Multumesc.
Multumesc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Nu am mai ajuns de ceva vreme in Podu de Fier si nici nu mai stiu programul. Cica ar fi acum doua magazine acolo. Daca stii programul iti raman dator daca mi-l spui si mie. Stiu ca lunea si duminica e inchis.Teodor scrie:Paul,
Caut de ceva vreme niste inele despicate si nu gasesc nicaieri
La GIPO am ajuns ieri seara dar scria "INVENTAR" si astazi am ajuns pe la 15:30 si era inchis, fara nici un afis pe usa , cu toate ca programul era pana la ora 16:00
La AJVPS ( reprezentanta ARROW din Iasi) ers pus afisul cu "SE PRIMESTE MARFA", pe usa.
La magazinele de pe Strada Garii si de la Gara nu prea ai ce vedea interesant
La magazinul din Alexandru nu am gasit ce am vrut.
Cunosti un loc in Iasi unde as putea gasi niste inele despicate mai micute (de folosit la oscilante si voblere) ?
Despre lansetele Trabucco stiu ca sunt mai ieftine, dar stiu ca sunt si mai subtiri in coaja, din cate am inteles din unele discutii. Nu stiu ce sa fac, mai astept noul sezon si am sa mai caut la Arrow.
Eu maine am sa merg pe Prut, in zona Ungheni. Plec cu trenul de 6:37 si de intors am masina la 16 si la 17... bineinteles si mai devreme, dar si mai tarziu.
Teodor:multumesc,dar singurul "Monterra" care apare acolo e de Fly
As fi vrut sa vad o Monterra de Spin.

As fi vrut sa vad o Monterra de Spin.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Teodor, am eu un Balzer Diabolo II, 2,70 lungime, 20-70g. Este destul de teapan, eu l-am luat pentru linguri grele pe Mures insa mi se pare mult mai slab lucrat decat un Ron Thompson Monterra. Vezi insa ca exista doua variante Diabolo si Diabolo II. Cat despe bat nu stiu ce sa zic, eu am avut ghinionul sa-l rup, mi-a pleznit in lansare fara sa-l lovesc. Chestia asa mi-a dat de gandit. Oricum problema s-a rezolvat, avand trei ani garantie la el. Dintre cunostintele mele, mai multi folosesc bete de la Balzer si pana acum nu am auzit pe nimeni sa se planga de ele. Poate am avut eu ghinion cu al meu. Oricum daca te hotarasti sa-i iei, vezi sa ai garantie la el, iar la pretul la care zici ca era (parca 1.400.000) cred ca este un Diabolo II. Oricum cred ca la acelasi pret un Ron Thompson Monterra ar fi mai OK. Asta e o parere personala, asa ca ar fi ideal sa mergi in magazin sa le vezi si sa compari intre ele mai multe modele. Depinde mult si de gustul fiecaruia si de ce tip de artificiale vrei sa folosesti.
@ Teodor: A, si inca ceva, poti incerca pe www.balzer.de insa nu o sa gasesti foarte multe detalii despre fix batul pe care-l cauti, insa sper sa-ti fie de folos