Lanseta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Dec 2004, 13:55

Adi scrie:Michael,

La Somonul pe Rebreanu am vazut mai multe modele de Syncron,insa nu pot sa-ti spun cu siguranta daca se incadreaza in totalitate cerintelor tale (putere de aruncare aprox. 5-15gr). Pretul e tot in jur de 1.5mil.
Adi:zici ca ai Trabucco Syncron si esti multumit de el?Te intreb pentru ca mai multi s-au plans ca le-a pocnit cate un tronson de grafit.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Dec 2004, 14:07

todi scrie::!: Michael, au in Ro toate syncronurile, eu chiar am contactat pe cineva de la firma care distribuie in Ro, si daca nu'mi repara cineva batul Trabucco imi luam. A fost cat pe ce... :)

vezi ca pe site acolo au o adresa de e-mail, scrie si intreaba de syncronuri.

Sper sa'ti fi fost de folos. Numai bine!
Sa inteleg ca,desi ai avut probleme cu Trabucco Syncron,ti-ai fi luat aceeasi marca?

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 06 Dec 2004, 14:43

Nu Michael,nu am tabucco syncron....m-ai inteles gresit. Iti spuneam doar unde le poti gasi in Timisoara. Oricum cand l-am luat in mana mi s-a parut ok,parca ceva mai greu decat un Ron Thompson.
Eu am tot un R.T. Monterra de 2.10 (5-18gr),de care sunt multumit. Eu pe asta ti l-as recomanda...
Da si tu o raita prin magazine (asta intentionez si eu sa fac) si vezi ce-ti place.
[/quote]

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 06 Dec 2004, 19:20

...stie careva cat face Black Bull de la Cormoran si cat e de fiabila?Am in dotare scule Cormoran pt pescuitul la pesti pasnici si mi se par super ok
,dar un amic de la nazisti mi-a zis ca nu prea e incantat de Black Bull.

Daniel Costache
junior
junior

Mesaj de Daniel Costache » 06 Dec 2004, 19:49

cand ai cumparat sculele despre care vorbesti?
Fir intins

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 07 Dec 2004, 07:31

Adi scrie:Nu Michael,nu am tabucco syncron....m-ai inteles gresit. Iti spuneam doar unde le poti gasi in Timisoara. Oricum cand l-am luat in mana mi s-a parut ok,parca ceva mai greu decat un Ron Thompson.
Eu am tot un R.T. Monterra de 2.10 (5-18gr),de care sunt multumit. Eu pe asta ti l-as recomanda...
Da si tu o raita prin magazine (asta intentionez si eu sa fac) si vezi ce-ti place.
[/quote]
Si eu,cred ca tot un R.T. imi voi cumpara.Inca nu l-am avut in mana,dar,din ce am vazut in poze,mi se pare OK,la banii astia.
Mersi pentru recomandari.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 07 Dec 2004, 07:37

Todi,adilucu,Adi,bogdans:va multumesc pentru sfaturi,deocamdata am ramas la RT,ca idee,pana ma duc sa le iau in mana,pe fiecare in parte. 8)

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 07 Dec 2004, 09:10

O sa-ti placa RT-ul, o sa vezi. Mie cel putin, imi place foarte mult.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 07 Dec 2004, 11:11

Trebuia sa fie o virgula acolo :). N'am avut Trabucco.

Numai bine!

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 07 Dec 2004, 14:49

....sculele care le am sunt cumparate anul acesta 2 match-uri Speciland ES si 2 mulinete Cormaxx.Acuma vreau sa imi achizitionez o lanseta de spinning si nu sunt hotarat ce sa imi iau.Am vazut un Black Bull si acuma ma interesez de fiabilitatea lui fiindca nu prea sunt priceput in spinning :oops: .[/quote]

Scrie răspuns