Adi:zici ca ai Trabucco Syncron si esti multumit de el?Te intreb pentru ca mai multi s-au plans ca le-a pocnit cate un tronson de grafit.Adi scrie:Michael,
La Somonul pe Rebreanu am vazut mai multe modele de Syncron,insa nu pot sa-ti spun cu siguranta daca se incadreaza in totalitate cerintelor tale (putere de aruncare aprox. 5-15gr). Pretul e tot in jur de 1.5mil.
Lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Sa inteleg ca,desi ai avut probleme cu Trabucco Syncron,ti-ai fi luat aceeasi marca?todi scrie:Michael, au in Ro toate syncronurile, eu chiar am contactat pe cineva de la firma care distribuie in Ro, si daca nu'mi repara cineva batul Trabucco imi luam. A fost cat pe ce...
![]()
vezi ca pe site acolo au o adresa de e-mail, scrie si intreaba de syncronuri.
Sper sa'ti fi fost de folos. Numai bine!
-
- utilizator constant
Nu Michael,nu am tabucco syncron....m-ai inteles gresit. Iti spuneam doar unde le poti gasi in Timisoara. Oricum cand l-am luat in mana mi s-a parut ok,parca ceva mai greu decat un Ron Thompson.
Eu am tot un R.T. Monterra de 2.10 (5-18gr),de care sunt multumit. Eu pe asta ti l-as recomanda...
Da si tu o raita prin magazine (asta intentionez si eu sa fac) si vezi ce-ti place.
[/quote]
Eu am tot un R.T. Monterra de 2.10 (5-18gr),de care sunt multumit. Eu pe asta ti l-as recomanda...
Da si tu o raita prin magazine (asta intentionez si eu sa fac) si vezi ce-ti place.
[/quote]
- Daniel Costache
- junior
[/quote]Adi scrie:Nu Michael,nu am tabucco syncron....m-ai inteles gresit. Iti spuneam doar unde le poti gasi in Timisoara. Oricum cand l-am luat in mana mi s-a parut ok,parca ceva mai greu decat un Ron Thompson.
Si eu,cred ca tot un R.T. imi voi cumpara.Inca nu l-am avut in mana,dar,din ce am vazut in poze,mi se pare OK,la banii astia.
Mersi pentru recomandari.
Todi,adilucu,Adi,bogdans:va multumesc pentru sfaturi,deocamdata am ramas la RT,ca idee,pana ma duc sa le iau in mana,pe fiecare in parte. 

....sculele care le am sunt cumparate anul acesta 2 match-uri Speciland ES si 2 mulinete Cormaxx.Acuma vreau sa imi achizitionez o lanseta de spinning si nu sunt hotarat ce sa imi iau.Am vazut un Black Bull si acuma ma interesez de fiabilitatea lui fiindca nu prea sunt priceput in spinning
.[/quote]