Lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
catana
deoarece unele catane cumparate in ro sunt facaturi, ma intreb daca a cumparat cineva facaturi din strainatate, mai ales din europa de vest? in luna august am cumparat si eu una din franta, 2,70/ 20-60 g, dead bait, pe care am folosit-o cu fir textil la stiuca si salau, dar si radacini; pot sa spun ca tras cam la limita disperarii mai ales ca aveam whiplash de 0.17; fiind foarte incantat am mai cumparat una de ocazie, nefolosita; sper ca nu am luat teapa prea mare-;
-
- utilizator constant
una e cumparata din supermarketurile decatlon, specializate in material sportiv; in catalogul lor scria carbon, actiune de varf, inele sic si era la capitolul 'lures'; mai avea lipit un 'drapel' de circa 12 cm pe 3 pe care scria shimano (logic, nu? -;) ) mai are o inscriptie CF-SP si pe dispozitivul manerului scrie 'graphite reel seat'. asta e tot ; in rest seamana cu ce am vazut eu pe aici; cealalta de ocazie e absolut identica; acum m-am trezit ca am 3 bete de genul dead bait (manie), astea doua si o garbolino xiali, si la metoda asta sigur nu se poate pescui cu 3 odata ;-) ; cel mai bine ar fi sa schimb una din cele doua shimano, voi ce ma sfatuiti?
@ SF
Decathlon nu e un supermarket unde gasesti mincare. E specializat in sport. Au si articole de pescuit, unele fabricate pe propria lor marca, dar vind si alte marci. Unele lucruri sunt mai convenabil sa le cumperi de acolo, altele nu.
Daca gasesti un bat Shimano pe care-l vrei la Decathlon, si e mai ieftin decit in alta parte de ce sa nu-l iei de la ei. Este exact acelasi ca la ceilalti.
Tudor
Decathlon nu e un supermarket unde gasesti mincare. E specializat in sport. Au si articole de pescuit, unele fabricate pe propria lor marca, dar vind si alte marci. Unele lucruri sunt mai convenabil sa le cumperi de acolo, altele nu.
Daca gasesti un bat Shimano pe care-l vrei la Decathlon, si e mai ieftin decit in alta parte de ce sa nu-l iei de la ei. Este exact acelasi ca la ceilalti.
Tudor
Re:
am auzit sa se rupa in drill, dar de obicei asa ceva se intampla in urma unei lovituri, carbonul e destul de sensibil....Michael scrie:Vi s-a intamplat vreodata sa se rupa carbonul in Drill,datorita pestelui prea mare?Ati auzit pe cineva?Sau doar in urma vreunei lovituri...
Re: Lanseta
Credeam ca e raposat subiectul, din 2004 normal nu ? 

Re: Lanseta
oldies but goldies.
Pana acum am reusit sa rup 2 lansete
nici una din vina ei...in final, cine e mai destept cedeaza
Pana acum am reusit sa rup 2 lansete

nici una din vina ei...in final, cine e mai destept cedeaza

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...