Lanseta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 18 Dec 2004, 13:21

salutari....
am cerut sfaturi despre cormoran black bull dar se pare ca nu mi-a raspuns nimeni.Pana la urma mi l-am luat modelul de 2.40 m 15-40g si pe langa el mi-am mai luat si un ron thompson arezzo de 2,10m cu 15-40g. Daca am facut o greseala in achizitionarea lor asta e (mentionez ca sunt incepator la spinning).Acuma problema e ca imi trebe si mulinete pt ele si nu stiu ce sa iau. Pot folosi mulinetele de pe MATCH ? ex. cormoran cormaxx30s

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 18 Dec 2004, 14:44

Sunt facaturi Catana alea, SF, dar sa vezi cat pot fi de rezistente. O ai demult? Sunt relativ grele datorita coating'ului si inelelor, dar ma duc la pescuit fara frica :lol: :lol: Nu cred ca pot rupe catana pe nici un nesimtit care baga plase pe langa mine 8)

Numai bine!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Dec 2004, 22:26

Era sa o petesc si eu o data. Am intepat un avat de pe un mal inalt de vreo trei metri. Un pas gresit si s-a rupt malu' cu mine. Am aterizat in c...r pe niste bolovani dar cu batul in mana dreapta, ridicata deasupra capului. :lol: Ca un betiv care cazand are un singur gand: sa-si salveze sticla de bautura.
Drillul a continuat. Pestele a fost scos, fotografiat si eliberat.

Si ca sa nu deviez de la subiect, batul nu era Catana. :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 19 Dec 2004, 13:43

Am auzit ca cineva a incercat sa ridice un salau de 3 kg intr'un catana 2,70 10-25, si nu s'a rupt decat firul :D o fi adevarat?

Numai bine!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Dec 2004, 00:45

Eu zic ca o lanseta nu are voie sa se rupa,doar lovita,fiind casanta.Chiat daca e Lite sau UL,normal se incovoaie pana nu o mai poti controla,dar sa se rupa...nu are voie.Parerea mea :roll:
Ultima oară modificat 21 Dec 2004, 04:07 de către Michael, modificat 1 dată în total.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 21 Dec 2004, 01:05

Nu Michael, daca o lovesti si e grafit o sa se rupa destul de repede. Un batz din fibra de sticla o sa fie mult mai rezistent. Insa un grafit daca-l lovesti, chiar daca nu crapa pe moment in timp s-ar putea sa ai surpriza sa plezneasca cand nu te astepti. Mi-a crapat un Balzer IM6 doar din cauza ca o liguritza care a scapat din agatatura a venit direct in batz. Pe cand, am fibre de sticla care am calcat pe ele si sunt OK (d-alea vechi din fibra de sticla plina)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Dec 2004, 04:10

Costi:acelasi lucru spuneam si eu despre betele de carbon,dar nu era o virgula la locul ei.Oricum,de cand mi-am luat carbonul asta,am ajuns la concluzia ca acum imi trebuie o mulineta mai usoara,mai Lite... :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns