LANSETA SENZITIVA PT SALAU

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
lucalucian
senior
senior

Re: LANSETA SENZITIVA PT SALAU

Mesaj de lucalucian » 27 Noi 2012, 23:14

Am eu Td mode 2,44 7-28 de grame. Nu e la fel de senzitiva ca cea de 2,10 7-21 grame. De fapt nu e foarte senzitivă.
Dar îmi place la ea fineţea de pe varf, inelele(cum lansează) şi conicitatea - e foarte puternica în drill pe talon.

O lanseta senzitiva pe care o am - Shimano Clarus 2,13 7-17 grame.

Cu o lanseta senzitivă se simt foarte bine fundul şi structurile. Tzacurile se simt cu toate- mai mult sau mai puţin.

giura_mihai
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de giura_mihai » 28 Noi 2012, 02:25

Salut

Imi face o mare placere sa vb despre acest model Team Daiwa Mode, este lanseta mea de suflet poate si pentru ca a fost prima mea lanseta de salau adevarata :) .... initial am vrut sa imi iau modelul de 2,44 acum 3 ani, insa nu l-au avut atunci si am zis hai ma ca o iau pe ASTA de 2,13 m si dupa 6 luni am avut o nebunie sa o vand sa imi iau un avid tot de 2,13 m(cu toate ca nu aveam motiv s-o vand), insa am renuntat dupa ce am avut un drill cu un somnolici undeva pe la 7-8 kg care mi-a scapat, dar care m-a ajutat sa imi fac o idee despre cata putere are aceasta lanseta pe cotor....si acum la fiecare partida de pescuit e cu mine alaturi de alte 2 lansete, care mai mult someaza.
Cateva detalii: e o lanseta Xfast cu un varf mai molicel pe primele 3 inele(molicel NU moale) dedicata jiggingului, dar care dupa parerea mea merge si la un vobler la nevoie, eu am folosit-o in Delta la Slidere si chiar la linguri in pescuitul stiucii cu toate ca pt unii e tare la stiuca(cu toate astea saracuta a scos intr-o zi 68 de stiuci si marlite --- asta sa ma laud normal :crazy1: fara probleme de genu nu a putut sa inhaleze lingura sau i-a sarit din gura ) si cel mai important - are putina fibra in ea ceea ce ii da o rezistenta mai mare, daia si greutatea de 150 gr putin mai mare fata de alte bete dedicate salaului ==>BUNA la "tavaleala"
SI iar o laud pupa-oar tata pe ea :lol1: ieri a scos un superb crap de 11 kg intr-un baraj de pe Olt de la o adancime de aproximativ 16 m fara probleme si amandoi au sfarsit nevatamati ( si crapu' si "iubi") :D .

Lungimea - fiecare cu nevoile si placerile sale :)

Sa termin cu laudatu si sa-l contrazic pe Florin e o lanseta care isi merita toti banii, marturie fiind si cei cativa (mai multi chiar) useri care tot posteaza in rubrica de vanzare cumparare ca doresc sa achizitioneze una ;) .

Sper ca n-am deranjat cu subiectivismul meu, dar prima iubirea nu se uita niciodata :)

Va salut si va doresc FIRE INTINSE :respekt:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 28 Noi 2012, 15:14

a fost gustos crapul "nevatamat" mihai? :elkgrin: :elkgrin: :twisted:
Urasc atarnatorii!

giura_mihai
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de giura_mihai » 28 Noi 2012, 18:20

Sa stii ca in fraza respectiva cuvantu nevatamat este folosit cu inteles propriu si asa a ramas :) ... deci da au fost "gustoase" si "siropoase" momentele alea pline de adrenalina, iar crapul inca mai inoata :D

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 29 Noi 2012, 12:01

hai buei, ma lesi!! nu te cred nici cat negru sub unghie!! :twisted:

ICRE a avut?
Urasc atarnatorii!

Scrie răspuns