LANSETA SENZITIVA PT SALAU
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am scos de vreo doua ori vip-ul la pescuit si ma declar mai mult decat multumit. Din nefericire salaul nu prea a vrut, dar cat de curand va vrea.
Am luat ceva biban micut. Actiunea xfast e beton, si rezerva de putere suficienta. Le-a placut si amicilor de pescuit care sunt adesea pretentiosi la scule, mai ales lansete. Am incarcat-o si la maximul clasei de putere si nu o deranjeaza deloc. Am iesit in 115 dolari cu totul, deci pe la 250 ron, un pret excelent.

-
- utilizator nou
- stefanflorin
- veteran
-
- utilizator constant
cast sau spin?
cast sau spin la salau pe rauri mari/dunare la jig din barca?
propuneti cateva lansete de cast ,as vrea pana 1 oz,toate cele de spin sunt la fel de bune daca le faci de cast sau...?
propuneti cateva lansete de cast ,as vrea pana 1 oz,toate cele de spin sunt la fel de bune daca le faci de cast sau...?
-
- veteran
-
- utilizator nou
adrian frunza ,am eu un kistler lta de 7,6 1/2 -1 oz si pescuiesc pe siret de la beresti la vale .e o lanseta super senzitiva,dar cred ca duce mult mai mult decit este recomandata.este rigida si cu o putere mare .fratele meu are un lamiglas de 2 oz si e moale pe linga a mea.pina acum am dat cu un loomis hsr 1021 1/4-11/4 dar m-i se pare mai moale ca kistler