Lanseta pentru jigging greu pe Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Lanseta pentru jigging greu pe Dunare
..greu...adica greutati intre 30-80grame.Voi ce lansete folositi ?
- johnnybravo
- Moderator
Re: Lanseta pentru jigging greu pe Dunare
am un foxrage terminator big bait spin
http://www.foxrage.com/product.php?cata ... roduct=141
ranga...il folosesc la jigging dupa somn sau la pilker
http://www.foxrage.com/product.php?cata ... roduct=141
ranga...il folosesc la jigging dupa somn sau la pilker
TakaG-66 pana in 15kg http://www.xzoga.com/taka-g.php
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Penn Millenium Mega Jig 3,00m 20-100gr la jiguri și pilkere, dar si la avat la lingura
O lanseta care nu iti rupe mna si cu care se poate da lejer cu jiguri pana in 3 oz e St Croix Legend elite pana in 1 1/2 oz.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Daca te referi la cea dintr-o bucata te contrazic...peste 32 grame jigul+ guma gafaie grav. Ca nu iti rupe mana ai dreptate,dar nu cu plaja de greutate,spun asta pentru ca am avut-o,stii bine si pe Dunare maxim o pescuiam cu placere in plaja de ti-am spus-o,mai mult era chinuiala nu placere.Adelin scrie:O lanseta care nu iti rupe mna si cu care se poate da lejer cu jiguri pana in 3 oz e St Croix Legend elite pana in 1 1/2 oz.
Fir intins!
- johnnybravo
- Moderator
xtreme-ul in aceeasi plaja nu are treaba cu 32-36g jig + guma, am dat si cu 50g putin si nu mi s-a parut sa aiba probleme
Eu vorbeam de pescuit placut,nu sa astepti pana revine varful ...,poate avem pareri diferite despre pescuitul la jig,ma indoiesc ca merge in curent cum sustineti voi.johnnybravo scrie:xtreme-ul in aceeasi plaja nu are treaba cu 32-36g jig + guma, am dat si cu 50g putin si nu mi s-a parut sa aiba probleme
Eu pe al meu il pescuiam cu placere la jig de 28-32 gr+ guma,atat putea,peste aceste greutati nu mai aveam nicio placere.
Abia Lta-ul de 2 oz sau cel de 1 3/4 abia duce 36-40 gr jig+guma asa cum trebuie.
Deci nu ma refer la aruncat,ma refer la ,,jiguit''

Fir intins!
Poate vedem pescuitul diferit, sau nu vorbim de aceeasi lanseta, dar eu pescuiesc cu lanseta in curent, apa mare (6-20 m), gume mari si chiar duce. Daca nu as sti ce spun nu m-as baga in discutie aiurea. Tu de ce lanseta vorbesti, ce lungime?! Eu ma refer la modelul de 7'.Sami scrie:Daca te referi la cea dintr-o bucata te contrazic...peste 32 grame jigul+ guma gafaie grav. Ca nu iti rupe mana ai dreptate,dar nu cu plaja de greutate,spun asta pentru ca am avut-o,stii bine si pe Dunare maxim o pescuiam cu placere in plaja de ti-am spus-o,mai mult era chinuiala nu placere.Adelin scrie:O lanseta care nu iti rupe mna si cu care se poate da lejer cu jiguri pana in 3 oz e St Croix Legend elite pana in 1 1/2 oz.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB