Dane, o sa fiu scurt ca am ceva "treaba" cu somnii pe Razelm (sic!)
Daca vrei pret acceptabil si performante super-bune incearca American Fishing Barefoot Spinning Rods (vezi pe Cabelas, la pescuit marin). E am 2 scurte (7') pentru pesscuit din barca cu momeli, dar exista un model de 8' numa' bun pt ce vrei tu (arunca 1/2-6 oz, actiune parabolica, e super usoara comparativ cu Ugly Stick-ul sau orice altceva am vazut in gama asta de lansete. Pretul: 80 de coco). Daca vrei performanta de super-top, dar cu pret pe masura, atunci raspunsul este Cape Fear Advance Tech Spinning, modelul ADV189-80S (8', 2-6 oz, Fast, pret: 270 de coco).
lanseta de somn, spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
-
- veteran
Am scos recent un somn de 20 kg cu HSR 1021S 1/4-1 1/4 si mulineta Shimano Stradic 3000Fg(vechime 7 ani in pescuitul pe Olt , super obositor pt mulinete).Echpamentul folosit ar fi mers si la mai mult. Pina nu ai ceva in echpament sa il testezi nu iti poti spune o parere.De ce 2-6 oz la 250$ si nu 2-6 oz la 60$.Este nevoie de senziviitate la somnn????Sau ce???Ati vazut caracteristicile respectivului bat???Este grteu???? Nu difera de ceea ce ati aratat voi.Eu cred ca respectivul bat este ceea ce ii trebe lui Dan.
Dan stie pt ce intreaba despre un bat de asemenea lungime.El o sa foloseasca batul si de pe mal , unde conteaza si lungimea LANSEULUI.Oare de ce se folosesc la crap lansete lungi???In dril sunt supewr cit si la lanseu.
Dan stie pt ce intreaba despre un bat de asemenea lungime.El o sa foloseasca batul si de pe mal , unde conteaza si lungimea LANSEULUI.Oare de ce se folosesc la crap lansete lungi???In dril sunt supewr cit si la lanseu.