lanseta de somn, spinning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Iul 2005, 11:39

Ala e. Inca nu am prins nici un somn cu el. Cel mai mare peste prins a fost un salau de 4 kile. Mai insist.
Oricum promite...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Iul 2005, 11:49

remusnico, " zboara lanseta din mana " este o figura de stil, evident ca nu-mi poate lua lanseta din mana ( mai merg si la sala de ceva vreme, asa ca.... e mai greu ), comparativ insa cu ceilalti pesti este altceva si de aceea m-am exprimat asa
asa vorbesc pescarii de obicei, cand au un atac puternic, ma mira ca dai la spin de 20 de ani si nu cunosti sintagma :lol:

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 07 Iul 2005, 11:49

@Razvan-din cate bete am vazut modelul respectiv mi sa parut cel mai tare , dar din pacate si pretul este pe masura-un prieten la gasit in Germania, iar pretul 300 euro!! :shock: Asa ca deocamdata mai astept.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Iul 2005, 11:54

dane,

am vazut si eu blancul ala de care zice nea jean, uitasem de el. e tot dintr-o bucata si numa' bun de scuturat nucii. daca vrei iti dau telefonul lui gabi sa-l suni, o sa fie cam greu sa afli ce putere are totusi, trebuie sa-l rogi pe om sa-ti masoare diametrul la varf si la cotor si sa vezi daca il reperezi in catalogul allstar.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Iul 2005, 15:58

e prea scurt, si mai e si dintr-o bucata, ce am inebunit ?
daca la un bat fin de salau m-am riscat la bat dintr-o bucata, acum nu mai am de ce.....

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Iul 2005, 16:12

tocmai am fost la arrow. vezi ca-s niste daiwe acolo pana in 2 mil, era unul de 40-80g, doua bucati. sunt si mai pari tot din doua bucati, dar mi s-au parut prea lungi.

totusi, hai sa mergem sa vedem ce efect are polonicu' ala in dunare, cumva dai cu el si cu abu. daca functioneaza principiul mai bine iti iei baitcaster si termini balciul.

nu cred sa te tina prea mult nici o mulineta de spin la recuperare in curent cu ditai aia si altceva nu poti sa faci cu un bat atat de puternic.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Iul 2005, 16:15

bai frate aia pe care ai vazut-o avea doar 60, nu 100 grame, deci abu cade
ref. la mulinete - spinning forever, mulinetele de cast bune sunt scumpe si n-am chef de peruci cand ti-e lumea mai draga

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Iul 2005, 16:43

mah al dreaq somn, sa vezi ca le cantareste la milimetru cu senzorii din mustati. man, unde sareau aia noaptea apa are 4-5m adancime cand e scazut ca atunci, este plaja si curentul se intoarce invers, dai cu jig de 14g super ok acolo. in fine, treaba ta. eu unul sunt doar curios sa te vad plimband submarinu', abia astept sa vad cum se face liniste cand o pica chestia aia in ciorba. creka fuge tot avatul pana la mila 23 si-o sa adunam de pe mal broaste moarte de infarct. abia astept sa vad evenimentul.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 07 Iul 2005, 18:25

Dane,

De la DAIWA pt . ce vrei tu cred ca cel mai bun ar fii batul TEAM DAIWA S SURF and JETTY ROD modelul TD-S902MRS-C,insa e ceva mai scump ,in jur de $129.
Dar oricat de ieftin va fii batul transportul va costa peste $40 de aici pana in Bucuresti.
Deoarece vei pescui si la crap gandestete ca il poti folosi si la acest pescuit,nu trebuie sa ai bat special de crap.
Oricum eu ma voi uita in continuare sa vad ce pot gasi mai iefin si bun.
Vezi ca pt. pesti mari nu e neaparat nevoie de grafit e f. bun E-GLASS-ul si multi il prefera.

Jean Scurtu

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 07 Iul 2005, 22:26

Salut Dan!

Si pe mine ma batea un gand din asta. cu echipament de spin greu!

Mulineta n-ar fi o problema: Tudor zicea de Daiwa Theory 3500, Razvan de Daiwa Black Gold 10 sau 20. Cam aceiasi bani - 80 $.

Despre bete....De curand mi-am luat de la Drill un Airrus (pre vechiul lui nume Sirrus Centurion) de 7'6'' 1/2 - 1,1/2 oz. E bun de salau pe Dunare & Olt & Siret, daca da o moaca mai rasarita - o scoti!,
Manerul e cam lung, mai dau cu el in coaste, dar ....asta e!

Pe de alta parte, au adus niste Garbolino. Pe la 2,70-30 m, intre 40-80 g.
Preturi de la 450 RON in sus! :?

Sau le stii? :D
near the beer

Scrie răspuns