lanseta de somn, spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Si intalnirea cu "somnul capital" la cele cateva iesiri pe an e asa de putin pobabila incat...danr scrie:sounds good, dar nu prea sunt dispus sa dau prea multi bani pentru un bat pe care il folosesc poate doar de cateva ori pe an
mi-am luat eu loomis pt salau, ca sunt nebun cu salaul, dar pentru somn nu prea as da banii....

..Si mi-l prostisi si pe razvan de-si lua unu, ca mi-a f***t nervi cu batul lui pe care nu l-a inchis de joi si pana duminica.Problema e ca nu m-ar fi deranjat deloc daca nu il inghesuia la mine-n masina. Ba mai mult, tot la 10 minute eram amenintat cu moartea daca nu am grija cand umblu in portbagaj, ca deh, sti are varfu' subtire si....costica_fishing scrie:Salut Dan!
Despre bete....De curand mi-am luat de la Drill un Airrus (pre vechiul lui nume Sirrus Centurion) de 7'6'' 1/2 - 1,1/2 oz. E bun de salau pe Dunare & Olt & Siret, daca da o moaca mai rasarita - o scoti!,
Manerul e cam lung, mai dau cu el in coaste, dar ....asta e!

Si cand se va intampla, ceea ce pana atunci fusese amenintare se va transforma in realitate.Adelin scrie:
Ba mai mult, tot la 10 minute eram amenintat cu moartea daca nu am grija cand umblu in portbagaj, ca deh, sti are varfu' subtire si....bine ca nu l-am rupt la prima iesire ca in final tot se va intampla...
![]()
![]()
N-ai avut asa piesa in viata ta, Jiji.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Nu vad de ce ar merge. E una din cele mai robuste mulinete pe care am pus mana.
Am fost placut surprins cand am vazut la Discovery, la una dintre emisiunile de pescuit, ca unul ce pescuia tarpon avea, pe toate cele patru bete din barca, mulinete Daiwa Black Gold. Deci rezista si la apa sarata.
Insa, fiind o serie mai veche, ce se face de ani buni, nu are instant antirevers. Din punctul meu de vedere nu e chiar asa o tragedie.
Am fost placut surprins cand am vazut la Discovery, la una dintre emisiunile de pescuit, ca unul ce pescuia tarpon avea, pe toate cele patru bete din barca, mulinete Daiwa Black Gold. Deci rezista si la apa sarata.
Insa, fiind o serie mai veche, ce se face de ani buni, nu are instant antirevers. Din punctul meu de vedere nu e chiar asa o tragedie.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
nici eu nu cred ca e o problema cu antireversu'....cred chiar ca varianta fara rulmentul one way , e mai solida .
ma gandeam insa la galet ......care nefiind titanizat sa nu se taie ....are cumva rulment la galet?
ma gandeam insa la galet ......care nefiind titanizat sa nu se taie ....are cumva rulment la galet?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Da, ce-i drept n-am mai vazut...si ce randament are...razvan m. scrie:Si cand se va intampla, ceea ce pana atunci fusese amenintare se va transforma in realitate.Adelin scrie:
Ba mai mult, tot la 10 minute eram amenintat cu moartea daca nu am grija cand umblu in portbagaj, ca deh, sti are varfu' subtire si....bine ca nu l-am rupt la prima iesire ca in final tot se va intampla...
![]()
![]()
N-ai avut asa piesa in viata ta, Jiji.