Multumesc!

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori

tavistan scrie:Am de cativa ani o mulineta Shimano Stradic; am urmat sfaturile vanzatorului, pana acuma nu am desfacut-o, dam pus doar cateva picaturi de ulei un orificiul ala de sub rotor. Mulineta functioneaza ireprosabil - nici nu dau prea mult cu ea, are pana in 10 iesir pe an. Ce ma sfatuiti, sa continui sa o gresez doar asa sau la un moment dat ar trebui si asta desfacuta si gresata cu ceva vaselina?
Multumesc!

mah, noi vorbim de motoare aici sau de o mulineta shimano stradic cu 10 (tavistan scrie:Tu astepti sa ti sa ph@@ta motorul ca sa schimbi uleiul?

) iesiri pe an????
 ) iesiri pe an????Mah, ia-ti maimutele alea din paranteza; io n-am zis 10 iesiri la pescuit pe an; am zis ca stradicul are... cam tot atatea cate am eu LA SPINNING!Adi G scrie:mah, noi vorbim de motoare aici sau de o mulineta shimano stradic cu 10 (tavistan scrie:Tu astepti sa ti sa ph@@ta motorul ca sa schimbi uleiul?

) iesiri pe an????

tavistan scrie:Mah, ia-ti maimutele alea din paranteza; io n-am zis 10 iesiri la pescuit pe an; am zis ca stradicul are... cam tot atatea cate am eu LA SPINNING!Adi G scrie:mah, noi vorbim de motoare aici sau de o mulineta shimano stradic cu 10 (tavistan scrie:Tu astepti sa ti sa ph@@ta motorul ca sa schimbi uleiul?

) iesiri pe an????

Ia uite ce-mi zice bogdan mai sus!!! sa-l cred pe el sau pe tine... hmmmmm.... greu....

@bogdan82: multzam fain! e model FB.

mah... daca vrei sa-l desfaci, oricum ai sa-l desfaci... numai ca mulinetele astea nu prea is concepute pentru a fi desfacute, producatorul vrea mai degraba sa-tzi cumperi una noua
 mah... daca vrei sa-l desfaci, oricum ai sa-l desfaci... numai ca mulinetele astea nu prea is concepute pentru a fi desfacute, producatorul vrea mai degraba sa-tzi cumperi una noua   

io cel putzin as desface mulineta in cazuri mai extreme, daca a luat o baie in apa sarata, sau daca am tarait-o prin nisip, sau prin noroi... in nici un caz asa de doru lelii... daca mai zici ca i-ai pus si ulei, daca merge bine si nu suna ceva ciudat... nu prea vad rostul. parerea mea, tu acuma crezi ce vrei, si faci ce vrei...
  io cel putzin as desface mulineta in cazuri mai extreme, daca a luat o baie in apa sarata, sau daca am tarait-o prin nisip, sau prin noroi... in nici un caz asa de doru lelii... daca mai zici ca i-ai pus si ulei, daca merge bine si nu suna ceva ciudat... nu prea vad rostul. parerea mea, tu acuma crezi ce vrei, si faci ce vrei...   

Adi G scrie:... mah... daca vrei sa-l desfaci, oricum ai sa-l desfaci...