gore-tex si neopren
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
gore-tex si neopren
cine poate spune mai multe despre hainele din aceste materiale si daca merita banii?
Haine din neopren nu cunosc. Cunosc wadersi din neopren si din goretex. Dupa ce am incercat amandoi wadersii, in pavalie, i-am cumparat pe cei din goretex fara ezitare. Cu toate ca pretul era de 6 ori mai mare.
Cu wadersii din goretex poti da si vara si iarna. Cu cei din neopren dai iarna si poti si vara daca-ti place sauna cateva ore. Plus greutatea, locul pe care-l ocupa. Serios, daca-ti poti permite goretex cumpara. Si daca nu poti fa tot asa. Stii vorba scotianului.
Tudor
Cu wadersii din goretex poti da si vara si iarna. Cu cei din neopren dai iarna si poti si vara daca-ti place sauna cateva ore. Plus greutatea, locul pe care-l ocupa. Serios, daca-ti poti permite goretex cumpara. Si daca nu poti fa tot asa. Stii vorba scotianului.

Tudor
Ultima oară modificat 28 Noi 2006, 23:35 de către tudor, modificat 1 dată în total.
-
- utilizator constant
sal
da-mi niste adrese de unde se pot lua si cam cat ar costa...as vrea un combinezon sas tiu cat costa
Re: gore-tex si neopren
ce vrei sa stii despre ele?laurentiucat scrie:cine poate spune mai multe despre hainele din aceste materiale si daca merita banii?
da-mi ceva detalii shi te voi lamuri
-
- utilizator constant
gore tex
vreau sa pescuiesc din barca si-mi trebuie echipament calduros si torusi f usor .acu stau mai prost cu banii ca mi-am luat barca si doar ce-am comnadat un minn kota de 55 lbs la mihai f .dar o pereche de bocanci buni de 150 $ si un combinezon tot cam atat asa mai gasi bani.daca's ,mai scumpe mai astept...multam ptr raspuns
Acum serios, pe mine m-a costat 260 euroi. Da am luat cel mai tare pe care-l avea. In Romania banuiesc ca poti gasi mai ieftin. Nu ma bag la preturi, dau doar sfaturi despre calitate. Eu am incercat neopren, un fel de panza cauciucata, si goretex doua calitati. In momentul acela imi puteam permite si am luat cel mai bun. Nu regret !
Re: gore tex
pai treaba e cam asa:neoprenul este calduros shi impermeabil permanent,dezavantajul lui este ca e mai rigid shi mai greu (ingreuneaza libertatea de miscare)laurentiucat scrie:vreau sa pescuiesc din barca si-mi trebuie echipament calduros si torusi f usor .acu stau mai prost cu banii ca mi-am luat barca si doar ce-am comnadat un minn kota de 55 lbs la mihai f .dar o pereche de bocanci buni de 150 $ si un combinezon tot cam atat asa mai gasi bani.daca's ,mai scumpe mai astept...multam ptr raspuns
Gore-Tex-ul pe de alta parte are proprietatzi de baza:
-impermeabilitate
-f. usor
-lasa pielea sa respire
-nu poate fi penetrat de vant
dezavantajele Gore-Texului lui sunt urmatoarele:
-impermeabilitatea nu e permanenta , adica dupa 1-2 ore de stat intr-o ploaia torentiala vei fi leoarca sau 2-4 ore de stat in ploaia normala de asemenea vei fi ud pana la piele
-nu tine de cald
Eu de exemplu am mai multe costume gore tex pe care le folosesc la pescuit ; tracking; speologie ; ski
dar in toate aceste sporturi o geaca gore-tex ne dublata de un polar=congelare garantata.
da sunt foarte multumit de costumele gore tex dar pantalonul shi bluza de polar sunt obligatorii pe dedesupt.
deci ce ai luat ?tudor scrie:Acum serios, pe mine m-a costat 260 euroi. Da am luat cel mai tare pe care-l avea. In Romania banuiesc ca poti gasi mai ieftin. Nu ma bag la preturi, dau doar sfaturi despre calitate. Eu am incercat neopren, un fel de panza cauciucata, si goretex doua calitati. In momentul acela imi puteam permite si am luat cel mai bun. Nu regret !
neopren sau gore?