astept sa ies pe balastiera la APA cu tubul si nu mai am rabdare pana la vara.vad eu ce mai inventez.

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Fiecare articol de imbracaminte cu GORE-TEX are o eticheta pe care scrie ca e cu GORE-TEX si sunt scrise si instructiunile pt. intretinere si spalare si nu ai decat sa faci cum scrie acolo si nu vei avea probleme .nikalai scrie:eu am gore-tex mamut se fac la bacau pt armata angliei, e costum din doua piese, nu e pt intrat in apa, a si costat ceva, insa am auzit ca nu e voie sa-l speli cu detergent ca l-ai facut fash. ati auzit si voi?
waders la indemana de unde as putea lua, sunt din sm. la 3,5 mil sunt de calitate![]()
ce parere aveti de cei cu ciorapu lipit, eu as baga ciorapu in labe sa merg cu floatu pe apa. sau cum altfel sa ma echipez sa iau labele in apa rece![]()
sunt nebun?
asa o fi, dar noua ne trebuie cu ciorap care sa faca corp comun cu pantalonul, ca intram in apa!Jean Scurtu scrie: Cele mai bune haine cu GORE-TEX sunt cele facute pt. armata ,unde nu exista rabat la calitate.
Jean Scurtu
Eu lucrez la mine in fabrica cu astfel de materiale (incaltaminte)laurentiucat scrie:cine poate spune mai multe despre hainele din aceste materiale si daca merita banii?