fluorocarbon pe post de struna la dintoase?!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- philiphito
- utilizator constant
- philiphito
- utilizator constant
Cum ii faci nod la asta? Ma chinui de 2 zile sa gasesc o modalitate sa prind struna de vartej..philiphito scrie:kevlarGogol scrie:De o perioada incoace pe unde dau la salau imi intra stiuca si taie textilul fara drept de apel. Cum pun struna nu mai am intrari decat de la gradinita.
Ce naiba pun ca leader si de cat ca m-a disperat..?
- philiphito
- utilizator constant
la care asta?
eu folosesc 7strand de la drennan in majoritatea cazurilor pentru deadbait si crimpsuri--tot drennan!!-
intai pun ca si in linkul tau ,ancora de la capat--apoi knotless(distanta intre ancore lasand-o functie de pestele pentru momeala-mai mica pt rosioare,biban si mai mare in caz de pastrav ,macrou...
ancorele in gama 6-10 cu un singur vederhak(contraspin)lpe unul din brate--celelalte doua barbless!!
nu folosesc la deadbaiting fire moi,cum ar fi in cazul spinningului cu naluci!!
uneori "leg"cu elastic f subtire peste ancora din coada --la lanseuri lungi!!
intepatul se face cat de rapid pt a nu da timp stiucii sa inghita--altfel risti sa o lasi cu sarma-n gat la eliberare si ti se rupe inima!!
eu folosesc 7strand de la drennan in majoritatea cazurilor pentru deadbait si crimpsuri--tot drennan!!-
intai pun ca si in linkul tau ,ancora de la capat--apoi knotless(distanta intre ancore lasand-o functie de pestele pentru momeala-mai mica pt rosioare,biban si mai mare in caz de pastrav ,macrou...
ancorele in gama 6-10 cu un singur vederhak(contraspin)lpe unul din brate--celelalte doua barbless!!
intepatul se face cat de rapid pt a nu da timp stiucii sa inghita--altfel risti sa o lasi cu sarma-n gat la eliberare si ti se rupe inima!!
Ahm... ma gandeam eu ca nu scap fara otel d-ala gros.philiphito scrie:la care asta?
Ce fel de kevlar? Fir, struna..? Bagati si voi linkuri la produse sa ma pot edifica. Multumesc.
Am luat la plesneala niste flouorocarbon de la rapture de 0.28mm. I-am facut proba pe dintii sotiei, ca ai mei s-au tocit. Pare bunut; la testul de greutate a plesnit la nod in 4 kg.
Ma oftic ca a ramas animalul cu jigul in el mai mult decat ca l-am scapat.
Am luat la plesneala niste flouorocarbon de la rapture de 0.28mm. I-am facut proba pe dintii sotiei, ca ai mei s-au tocit. Pare bunut; la testul de greutate a plesnit la nod in 4 kg.
Ma oftic ca a ramas animalul cu jigul in el mai mult decat ca l-am scapat.
Asta e cumparat dintr-o taraba cu usi la 8 lei (daca-mi amintesc bine) rola. S-ar putea sa mearga prins cu tubulete din alea metalice stranse cu patentul. Daca-i faci nod se rupe ca ata de papiota. E relativ bun daca vrei sa gusui pe cineva de la spate ca-n filmele de groaza, in cazul asta as folosi niste manusi de lucru ca taie la mana. Si un mop.

Asta e cumparat de la un magazin mai de incredere:

Nu-l gasesti pe net decat cu numele, la imaginea produsului apare o alta rola cu alt fir.

Sarma e imbracata intr-o impletitura sintetica verde.
Dupa cum scrie pe el " Kevlar, Steel, Teflon, Titanium" m-as astepta sa apara anul viitor intr-o varianta "NEW!!! Large Hadron Collider tested!"
La nod e destul de bun daca il strangi cu atentie, am reusit sa indrept cateva ancore no. 4 mustad cu el. Oricum, n-am incredere ca ies nodurile la fel de bine de fiecare data.

Asta e cumparat de la un magazin mai de incredere:

Nu-l gasesti pe net decat cu numele, la imaginea produsului apare o alta rola cu alt fir.

Sarma e imbracata intr-o impletitura sintetica verde.
Dupa cum scrie pe el " Kevlar, Steel, Teflon, Titanium" m-as astepta sa apara anul viitor intr-o varianta "NEW!!! Large Hadron Collider tested!"
La nod e destul de bun daca il strangi cu atentie, am reusit sa indrept cateva ancore no. 4 mustad cu el. Oricum, n-am incredere ca ies nodurile la fel de bine de fiecare data.