fluorocarbon pe post de struna la dintoase?!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pike Mono nu este o solutie la pescuitul stiucilor (poate la marlite); Si eu lam folosit pana cand am avut 3-4 taieturi pe el la opartida si de atunci nu. daca apa tine stiuca (si se pescuieste la stiuca)atunci nu ar trebui pescuit cu naluci sub 10 cm , iar evolutia lor nu este influentata de o stuna normala
parerea mea!

Indian Larry scrie:Detaliaza putin te rog . Cum adica iti ies noduri monstruoase ? Tu faci nod sa inteleg?Bogdan_Alex scrie:pike mono ala e o porcarie. intr-adevar iti ies niste noduri monstruoase cu el![]()
Eu folosesc Pike mono si pana acum n-am avut probleme , sincer . Chiar mi se pare foarte ok pe langa altele...
Alex scuza-ma . L-am confundat cu asta :

Chiar ma gandeam cum arata nodul la asta .
mare sef, tu esti multumit de pike wire asta ?
ca pe ala cel mai subtire il am si eu, si se rupe cu mana goala ....
am incercat cu sertizat, nu tine, cu nod, nu tzine, in orice fel, se rupe de numa numa ....
chiar ma gandeam ca e super tare cand l-am luat, ca e subtire rau, si moale asa ....
doar ca, se rupe ca atza de papiota .. cedeaza intai un fir, si dupa e tot pa .....
ca pe ala cel mai subtire il am si eu, si se rupe cu mana goala ....
am incercat cu sertizat, nu tine, cu nod, nu tzine, in orice fel, se rupe de numa numa ....
chiar ma gandeam ca e super tare cand l-am luat, ca e subtire rau, si moale asa ....
doar ca, se rupe ca atza de papiota .. cedeaza intai un fir, si dupa e tot pa .....
Poate explici cum folosesti tu PikeMono fara sa faci nod ? ca vad ca esti foarte mirat ca se fac noduri pe PikeMonoIndian Larry scrie:Detaliaza putin te rog . Cum adica iti ies noduri monstruoase ? Tu faci nod sa inteleg?Bogdan_Alex scrie:pike mono ala e o porcarie. intr-adevar iti ies niste noduri monstruoase cu el![]()
Eu folosesc Pike mono si pana acum n-am avut probleme , sincer . Chiar mi se pare foarte ok pe langa altele...
PS
acum am vazut ca l-ai confundat ... nu mai e nevoie de raspuns.
S'altare și bunăstare !
- Bogdan_Alex
- veteran