fluorocarbon pe post de struna la dintoase?!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
eu folosesc numai tubuletze de sertizat, mare sef ...
am incercat si cu nod, la firul asta, ca fiind f subtire , nu iesea nodul mare ...
da nu a tinut in nici un fel ... nici sertizat, strans cu atentie, sa nu se cocleasca, nici 7 feluri de nod ....
in fine, ala de 9 kile e mai gros, mai solid .... poate ala e ok ... asta de 6, are 0.20 0.22 diametru maxim ... dupa ochiul meu ...
eu l-am luat pe ideea ca fiind moale si finutz, merge si cu gume bine .....
am incercat si cu nod, la firul asta, ca fiind f subtire , nu iesea nodul mare ...
da nu a tinut in nici un fel ... nici sertizat, strans cu atentie, sa nu se cocleasca, nici 7 feluri de nod ....
in fine, ala de 9 kile e mai gros, mai solid .... poate ala e ok ... asta de 6, are 0.20 0.22 diametru maxim ... dupa ochiul meu ...
eu l-am luat pe ideea ca fiind moale si finutz, merge si cu gume bine .....
pai aia era smecheria, ca era asa firav, si moale
....
daca era o tzara mai rezistent , ar fi fost o treaba ....
mai departe, de-alea tzapene sunt ok, am titane chestii, merge treaba ....
pe asta il gandisem ca universal, adicatalea pun struna, si dau si la shalau si la stiuk cu guma aia
asa, cu o struna de stiuk si guma, nu prind in veci un jalau ....

daca era o tzara mai rezistent , ar fi fost o treaba ....
mai departe, de-alea tzapene sunt ok, am titane chestii, merge treaba ....
pe asta il gandisem ca universal, adicatalea pun struna, si dau si la shalau si la stiuk cu guma aia

asa, cu o struna de stiuk si guma, nu prind in veci un jalau ....
FC pe post de struna la stiuca?NICIODATA!
Am incercat, nu am avut decat taieturi, 3 ture de manivela dupa atac si voberul, oscilanta au disparut! Pacat de stiuci ca se chinuie cu ancorele in gura!!! Atacurile nu au fost niciodata mai dese la variante gen mono sau textil+fc.
Parerea mea!
Am incercat, nu am avut decat taieturi, 3 ture de manivela dupa atac si voberul, oscilanta au disparut! Pacat de stiuci ca se chinuie cu ancorele in gura!!! Atacurile nu au fost niciodata mai dese la variante gen mono sau textil+fc.
Parerea mea!
RX6 & Daiwa SS owner!
- modigliani
- veteran
Dupa ce-am dat cu strune de tot felul , dupa ce mi-au ,, deranjat " naluca fel de fel de agrafe si de sertizari , .... ca sa si scap de clesti sau de alte scule , am recurs mai nou la .... http://www.ockert.net/main/index.php?id=636,0,0,1,0,0 .....
Recunosc cinstit ca n-am avut parte inca de vre-un atac al vreunei cumetre ... bine crescute cat am folosit strunele astea , insa din cat l-am solicitat mecanic se pare ca este extrem de rezistent . Si nu atat in sectiune , cam mai ales , acolo unde aveam dubii cand l-am cumparat , la imbinarea termo .
Mai prezinta avantajul faptului ca din rola de 5 m ne putem confectiona strunele la lungimea dorita . ( ca ordin de marime : pt o struna de 30 cm se consuma din rola cca 37 - 40 cm )
Recunosc cinstit ca n-am avut parte inca de vre-un atac al vreunei cumetre ... bine crescute cat am folosit strunele astea , insa din cat l-am solicitat mecanic se pare ca este extrem de rezistent . Si nu atat in sectiune , cam mai ales , acolo unde aveam dubii cand l-am cumparat , la imbinarea termo .
Mai prezinta avantajul faptului ca din rola de 5 m ne putem confectiona strunele la lungimea dorita . ( ca ordin de marime : pt o struna de 30 cm se consuma din rola cca 37 - 40 cm )
- modigliani
- veteran
- modigliani
- veteran
Poftim :laurul scrie:@modigliani..
minunea asta se gaseste si pe la noi?
http://www.shopspider.ro/mim-team-fir-t ... dis97.html