fir textil ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Eu zic ca pana nu se face un test la sange , un vs. intre cele doua....atat "artificial", gen lab....abraziune, rupere la nod, diferite noduri, circumferinta masurata in multe puncte, rupere fara nod...etc...plus un test de anduranta pe apa, folosit aceasi bat, mulineta, aceasi apa.......Pana atuci ramanem la nivel de pareri, preferinte personale....fiind vorba de doua fire de top....Nu un Dacia vs. BMW...ambele sunt Japan...greu de crezut sa fie diferente enorme intre ele.
Doar un lab. de genu "Knot wars" ar putea sa decida...binenteles daca nu e si el influentat de dedesubturile business-ului
Doar un lab. de genu "Knot wars" ar putea sa decida...binenteles daca nu e si el influentat de dedesubturile business-ului

-
- veteran
Domnu' colegu ,imi place tare faptul ca tu se pare ca ne cunosi pe toti ,ne stii cluburile prin care activam dar noi nu stim nimic despre tine .evin scrie:Tristian, faptul ca ai abrevis in semnatura iti influenteaza alegerile?
Nu tu poze la galerie ,nu tu oras de resedinta ,nu tu nimic ...
Ne tot bagi fitile pe aici fara a stii de fapt cu cine vorbim ,sau poate esti un coleg cu dubla-tripla personalitate sau vre-un martor sau "clona" a cuiva

Lumineaza-ne draguta daca poti...
Apoi putem reveni si la discutia PE versus Varivas

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Vali ca sa te luminez si VARIVAS sunt tot fibre PE. Functie de procedeul de fabricatie si aplicatie data, apar diferentele intre modele. Si te rog nu vorbii la general de firele VARIVAS atata timp cat nu ai vazut si testat decat un model si acela fiind varianta ieftina si nu cele specializate.
WSB NEVER GIVE UP!
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
-
- veteran
Domnu'Giani..dumneavoastra erati si evin?giani scrie:Vali ca sa te luminez si VARIVAS sunt tot fibre PE. Functie de procedeul de fabricatie si aplicatie data, apar diferentele intre modele. Si te rog nu vorbii la general de firele VARIVAS atata timp cat nu ai vazut si testat decat un model si acela fiind varianta ieftina si nu cele specializate.

Am banuit eu ca e macar dubla personalitate ...

Eu te rugam sa ne luminezi cine esti in primul rind ca acum incerci sa ne luminezi si despre firele pe care le vinzi e f. bine.
Nu stiu cum se face dar pina acum 1 luna-2 pescuiai si lauda-i PE de la Abrevis ,acum de cind cu noua slujba si cu scrisul in reviste vrei sa ne convingi de altceva e cam naspa ...dar ma rog.
Foarte bine ca tie iti place mai mult Varivas si pescuiesti numai cu el ...ca e sarcina de serviciu sau nu ,chiar nu conteaza ,dar dreptul la o opinei nu cred ca poti sa mi-l iei.
In plus eu unul nu am facut nici o comparatie intre firele "Abrevis si BFF"

Ca 85 lei dati pe un fir e moca e doar parerea ta ...eu zic ca nu-i chiar moca .
P.S. Intre noi fie vorba nu are nici o legatura discutia asta cu votul "tau" la presedentia LRS.
In ceea ce priveste afirmatia ca-s pafarist o iau ca pe o gluma proasta :oops:sa nu zic o rautate .

Mult mai frumos ar fi fost sa-mi spui direct parerea ta despre mine nu colegilor mei de club.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Nu, faptul ca pescuiesc cu ele de vreo 2 ani, mult inainte de a ma semna in vreun fel imi motiveaza alegerile, varivas abia a aparut oficial la noi si nici nu prea imi vine sa dau 250,00 de lei pe o rola de fir cat de extraordinar si high end, fie el si rupt din soare, cand "pe baza de semnatura" pot lua 3 Sunline Super PE... la banii aia. Plus de asta cand il agheti si-l lasi sub vreo structura sau il tragi prin crengi sigur tot dracu ala ii, ca doar n-o fii din star trek nici ala. Cand imi voi lua urmatoarea rola de fir voi face efortul de a lua un VARIVAS dintre cele mai smechere si apoi o sa-mi dau si cu parerea in mod obiectiv. Oricum, nu cred sa fi spus eu pe-aici ca nu e bun sau mai stiu eu ce. Am SUNLINE, multe, sunt multumit de ele, deocamdata nu imi trebuie fir de niciun fel ca n-am pe ce sa-l pun, dar AZI, daca ar trebui sa-mi iau, oricum nu as putea da 250,00 de lei pe o rola... cam asta-i ideea.evin scrie:Tristian, faptul ca ai abrevis in semnatura iti influenteaza alegerile?
Vali nu sunt eu evin si nu am dubla personalitate asa cum crezi, iar despre fire nu am facut nici o afirmatie ca ar fii unul mai bun ca altul, nu folosesc numai VARIVAS desii am testat o parte din ele, in continuare folosesc PE de la SUNLINE, SUFIX si sunt multumit, opinia mea nu are legatura nici cu serviciul, nici cu revista si nici cu clubul din care fac parte si nu consider normala o afirmatie exprimata in totala necunostinta de cauza.
WSB NEVER GIVE UP!
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com