poti sa-l vezi live la mag. avat, se zice ca-i super rezistent, trebe sa-i faci un nod complicat, vreau si eu sa-mi iau ala de 20kg forta pt. multiplicator.ULK scrie:Pe mine ma intereseaza o parere pe "live"..
fir textil ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Eu te intrebam de ce iti place nu te rugam sa-mi spui ce functi am sau din ce club fac parte .Eu stiu exact ce fac si mi-o si asum.evin scrie:Nu sunt angajat al unei firme cu produse de pescuit, nu am nici o afacere in domeniu si nu sunt nici intr-un club de pescuit care poarta numele unui magazin.
Si nu am nici ''functii'' in LRS, poate de asta nu spun ''majoritatea'' cand am vazut doar ''unul''!
E irelevant ...asta daca intelegi ce vreau sa spun.
Daca daca ne spui ca iti plaece si atit ,am inteles

Nu trebuie mai mult ...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
daca sunt plate si nu rotunde in sectiune, nu au cum sa fie peste ce fire sunt intara la ora asta in nici un caz ...
ma gandeam si eu sa-mi iau si eu o rola doua, de pura curiozitate , dar daca la 15 lbs e panglica ( sunt convins ca vali stratonov e mai mult decat capabil sa aprecieze lucru asta ), atunci vorbim de un fir care nu are ce cauta in panoplia mea ...
singurele fire de care sunt multumit de 4 ani de cand dau la rapitor ( pescuiesc efectiv mai mult de 50 de zile pe an ) sunt PP si sunline PE, fiecare cu aplicatiile lui ... PP pescuit general , plus agatatura cataroaie si alte ragalii, sunline mai la finete, agatatura moderata, abraziune mai mica ...
si amandoua sunt rotunde in sectiune. PP de 8 este aproape rotund ( acceptabil) iar de la 10 in sus este rotund all the way ...
sunline am folosit de 10 si de 15, semnificativ mai subtire decat pp, rotund bine bine, super bine impletite firele, nu ia nici un pic de apa, se arunca dumnezeieste, simte super tot ce vreti, doar ca este mult mai putin rezistent decat pp pe aceeasi lbsi ... la 10 livre pp dezdoi ancorele de pe lingurile berti de 10-12 grame, iar la pe, se rupe absolut invariabil de la nod, sau daca se freaca pe undeva pe parcurs ....
dar sa mai zic o data : sunt " Rotunde " in sectiune ... firele plate pt mine nici nu intra in consideratie sa le pun pe mulineta, daramite sa mai dau si hbani multi pe ele
multumesc , vali, m-ai scutit de o cheltuiala ....
ma gandeam si eu sa-mi iau si eu o rola doua, de pura curiozitate , dar daca la 15 lbs e panglica ( sunt convins ca vali stratonov e mai mult decat capabil sa aprecieze lucru asta ), atunci vorbim de un fir care nu are ce cauta in panoplia mea ...
singurele fire de care sunt multumit de 4 ani de cand dau la rapitor ( pescuiesc efectiv mai mult de 50 de zile pe an ) sunt PP si sunline PE, fiecare cu aplicatiile lui ... PP pescuit general , plus agatatura cataroaie si alte ragalii, sunline mai la finete, agatatura moderata, abraziune mai mica ...
si amandoua sunt rotunde in sectiune. PP de 8 este aproape rotund ( acceptabil) iar de la 10 in sus este rotund all the way ...
sunline am folosit de 10 si de 15, semnificativ mai subtire decat pp, rotund bine bine, super bine impletite firele, nu ia nici un pic de apa, se arunca dumnezeieste, simte super tot ce vreti, doar ca este mult mai putin rezistent decat pp pe aceeasi lbsi ... la 10 livre pp dezdoi ancorele de pe lingurile berti de 10-12 grame, iar la pe, se rupe absolut invariabil de la nod, sau daca se freaca pe undeva pe parcurs ....
dar sa mai zic o data : sunt " Rotunde " in sectiune ... firele plate pt mine nici nu intra in consideratie sa le pun pe mulineta, daramite sa mai dau si hbani multi pe ele

multumesc , vali, m-ai scutit de o cheltuiala ....
Un fir bun si ieftin: http://www.tacklewarehouse.com/Toray_Ba ... -TBFB.html , 75m la doar 43$ 

-
- veteran
Domnu' coleg eu unul inteleg de unde vine interesul mare pt. aceste fire care au ajuns in Ro pe tarabe de mai putin de-o luna ...gabbyy77 scrie:sincer domnul vali, seabass ul si celalalt avani de la Varivas sunt mult peste ce este in tara la ora asta. parerea mai multor pescari. cred ca ar fi interesant sa incerci unul.

Nu cred ca asa de multi pescari s-au inghesuit sa cumpere si mai ales sa le si faca testul...
Le-am avut in mina ,am cumparat unul ,l-am pescuit si mi-am spus parerea ...
Ca tu incerci sa ne impartasesti parerea unui "grup de pescari"(stim si de unde sunt acei pescari si ce"culoare politica "au

Pot spune doar ca voi incerca sa ramin conservator cel putin deocamdata ,desi simteam oarecum nevoia de ceva nou.

PS. Si imi permit sa-ti dau un sfat daca vei simti nevoia sa faci comparatii,incearca sa o faci folosind acelasi standard ,eventual pret/cantitate ,etc...
Si inca ceva ... explica-ne ce inseamna mult peste ceea ce este la ora asta in tara ?????
Scoate-ne din ceata te rog. :oops:si pe mine si pe toni f.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Incercam si io sa ma bag in seama mai sus , da nu am lipicivalistrati scrie: Scoate-ne din ceata te rog. :oops:si pe mine si pe toni f.

Fac ceva pe aceste PE mai sus enumerate , is cam lowcost , mai bine in satu tau fruntas decat codas la oras

Am si io diverse , da rezistenta la nod cam ce zice Toni mai sus , iar rezistenta in timp jalnic .
In rest , reviste si reclame si cancanuri , la unii inca prinde

Parca nici nu vreu sa intru mai mult in detalii , presimt ca unii dau cu aceste fineturi pe ansamble cast

-
- veteran