fir textil ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
intrebare
pana acuma am folosit firul textil doar pt legat. am un fir textil care nu are tubul ala de silicon peste el.intreb daca il pot pune pe mulineta pt casting? din cate stiu eu nuprea merge ca se uzeaza repede
vali: care sunt cele ne=plate (rotunde) ?valistrati scrie: Oare ce iti place la Varivas?
De aceea ca majoritatea sunt plate chiar daca sunt de 15 lb?
eu as incerca.. personal cateva modele ... si vb ta.. daca nu ma satisfac la spin... le punem la cast

acum.. lasand gluma la o parte.. care ar fi pe care le-ai incerca(t)?
v
chiar nu inteleg ce va deranjeaza decolorarea firelor textile!polipropilena de mare densitate care e materialul de baza la multe fire textile(impropiu spus,stie toata lumea) e inerta la multi reactivi printre care si colorantii.de aici si calitatile ei .un" textil" care pastreaza culoarea mai mult nu inseamna ca are un colorant mai performant.eu mi-as pune semne de intrebare asupra calitatii marerialului din care e facut firul.
multumesc de pareri chiar m-ai facut curios.... se pare ca saptamana viitoarela colibita.. voi avea un nou fir de cast;)
revin cu impresii
v
p.s. de acord ca nu as tine foarte mult la culoare (atata timp cat e vizibil)... dar.. totusi ma intreb cum alte fire nu se decoloreaza asa repede
(asta apropos.. de ingalbenit inele)
revin cu impresii

v
p.s. de acord ca nu as tine foarte mult la culoare (atata timp cat e vizibil)... dar.. totusi ma intreb cum alte fire nu se decoloreaza asa repede
(asta apropos.. de ingalbenit inele)