fir textil ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 27 Apr 2010, 15:55

Domnu' colegu ,imi place tare faptul ca tu se pare ca ne cunosi pe toti ,ne stii cluburile prin care activam dar noi nu stim nimic despre tine .
Nu tu poze la galerie ,nu tu oras de resedinta ,nu tu nimic ...
Ne tot bagi fitile pe aici fara a stii de fapt cu cine vorbim ,sau poate esti un coleg cu dubla-tripla personalitate sau vre-un martor sau "clona" a cuiva :lol: :lol:
Lumineaza-ne draguta daca poti...

Apoi putem reveni si la discutia PE versus Varivas :lol:[/quote]

Nu trebuie sa detii informatii din interior ca sa citesti semnatura lui Tristian, nici apartenenta ta nu este un secret.
Daca nu am poze la galerie incearca sa-mi combati ideile, iar faptul ca incerci sa ma asociezi cu pescari de competitie, nu face decat sa ma bucure.
Firele Varivas le cunosc dinainte de a exista un dealer pt Romania, la fel ca multe alte scule de pescuit; unele dintre ele inca nu sunt la noi, dar asta nu ma impiedica sa pescuiesc cu ele.
In afara de cele scrise deja la topicul asta, nu cred ca te-ar putea interesa alte detalii despre mine. Aici vorbim de pescuit asa ca meseria mea chiar nu este importanta, iar de pescuit, pescuiesc pe tot felul de ape din tara, cu precadere pe Dunare si in Delta, dar nu ocolesc nici lacurile si raurile de munte.
Nu sunt marioneta nimanui (spre deosebire de altii) si am inceput sa scriu pe acest site tocmai pentru ca eram deranjat de aceia care isi dau cu parerea despre echipamente neavand un termen de comparatie sau avand interese in domeniu.

Sper ca te-ai luminat!

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 27 Apr 2010, 16:05

Oau ,oau :roll: s-o spart ierarhia Martorilor agatati de fire de la BFFF in 5 fractiuni egale, ca sa latre la presedintia LRS !!!! stiam noi mai de mult de minariile d-lui presedinte al Martorilor !!! :oops: :oops: :oops:
Mai lasati latratul , ca de maincat ciuperci :lol: , ca sa ma exprim elegant, tot mincati de multa vreme .
Sa va trageti firele pe virful p...., din jurul tamabalului expus in barca pe Sarulesti si sa inconjurati toata balta pina va stringeti de git cu ele !!!!!
Ursu latra...., firul deruleaza fantasticul combo Jaxon Perseus !!!! :twisted: :twisted:
Din viata scapa cine poate.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 27 Apr 2010, 16:07

terminati cu prostiile si iesiti la un peste mai bine .... :lol:
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 27 Apr 2010, 16:13

giani, astept pachetul cu cele 3 role pe care le-am cerut.
[pana la momentul aparitiei VARIVAS, firul SUPER PE de la SUNLINE a fost cel mai bun, deoarece nu lua apa sia vea o scufundabilitate f buna
cand ajungeai insa pe structura taioasa, era ca oricare altul, mai putin RIPCORD(oficial c m rezistent la abraziune).

asta caut la un textil , sa se comporte la abraziune macar cat nailonul, sa nu zic floro carbonul.
s-ar putea insa sa caut mult si bine, si...sa nu gasesc.

pana atunci, Sper!!! :D
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Apr 2010, 16:15

Nu sunt marioneta nimanui (spre deosebire de altii) si am inceput sa scriu pe acest site tocmai pentru ca eram deranjat de aceia care isi dau cu parerea despre echipamente neavand un termen de comparatie sau avand interese in domeniu.

..........................................................................................................
Colegu esti cam evaziv in ceea ce ai scris mai sus.
Tu ai pretentia sa nu stie lumea cine si cu ce te ocupi (de parca ne-ar interesa) si tu faci ce faci si incerci sa o dai cotita cu marionete ,termeni de comparatie sau interese in domeniu.
Am eu sau colegu Tristan asa ceva?
Daca vrei sa spui ceva spune cu toti dintii...si te mai intreb ceva asa ca tot vorbim intre noi "fetele" ...de unde stii tu ce echipamente detin eu ,cind si cum le incerc si daca pot sau nu sa ma dau cu parerea...
Pescuieste linistit colegu cu ce vrei si lasa-ma pe mine sa imi aleg pe banii mei cu ce vreau sa pescuiesc.
Lasa-te de reclame ieftine ca toata lumea stie ca nici o reclama nu-i gratuita.
:lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 27 Apr 2010, 16:27

Ia uite de unde stiu:
''Oare ce iti place la Varivas?
De aceea ca majoritatea sunt plate chiar daca sunt de 15 lb?
Sau lucrezi pt . cel care le importa si atunci inteleg ca reclama e sufletul comertului. ''

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 27 Apr 2010, 16:27

vali, las-o mai moale, giani nu ti-a zis nimic, tu l-ai atacat ca are clone etc.
il stii ca e dintr-o bucata.

eu am luat d la toata lumea fire, insa nu voi scrie aici care sunt c m proaste, ca si aia sunt implicati in turneul vostru magic!

referitor la restu... nu mai stiu. :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Apr 2010, 16:56

evin scrie:Ia uite de unde stiu:
''Oare ce iti place la Varivas?
De aceea ca majoritatea sunt plate chiar daca sunt de 15 lb?
Sau lucrezi pt . cel care le importa si atunci inteleg ca reclama e sufletul comertului. ''
Daca am scris asta inseamna ca ce????Ca am afaceri in domeniu sau interese de grup?
Imi pare rau colegu dar interpretarea ta e complet eronata.
Mie mi se pare mult mai interesant faptul ca de cind au aparut aceste noi fire sa declansat vezi doamne nu stiu ce razboi Abrevis contra nu stiu cui...
Fals.Toatal .
Fiecare poate pescui cu ce doreste si cu ce-si permite ...
Aici e un sit public in care iti poti da cu parerea ..asa ca nu vad care-i treaba.
Sau va e frica ca nu mai cumpara lumea ca a zis habarnistul de Vali nu stiu ce pe sit ...prostii colegu. E loc pt. toata lumea pe piata asta si asta ar trebui sa inteleaga si cei ce au interese in cazul firelor Varivas.
Intimplator mi-am cumparat si eu PE Varivas cu ocazia etapei de la Sarulesti .l-am pescuit si am zis ca si MIE nu-mi PLACE ....e vre-o problema in asta?

Ai gasit undeva scris de mine ceva de genul :
-dragi pescari nu cumparati firul asta ca noi vinde altceva??? :lol: :lol:

Scrie tata ce vrei ,pescuieste cu ce crezi tu ca-i mai bine pt. ca si eu am sa fac la fel... :lol: :lol: :lol:
Ura si la gara . :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 27 Apr 2010, 17:14

Imi place Grecule de tine ai atitudine cu toate ca Grecia este cum este tu esti OK, alege locul Pietrele, Podul, Moara sau Salteaua de doua persoane? Mai lasati mai forumisti vrajba asta cu superfirele lui peste mamaliga prapadeste spuneti si voi aici in RO unde se gasesc fire adevarate gen Stren Super Braid sau Sinking Braid.
Stiu in Amsterdam la taietorii de diamante gasesc Stren acesta aste principalul fir de taiat obiecte dure gen strune zalt, fistic, sau piciore de pod etc. Sa va zic o intamplare reala vazuta de mine dar nu dau locul, unde cu un fir din asta s-a scapat din barca o dintoasa mare cred ca avea 6,6 ft, dar stiti cum, i s-a incurcat tipului firul pe langa gripul "Boga ala adevarat" (grip bazat este magnumul Xl de rapala restul opinci de guma Barum) si nici dupa 30 de secunde gripul a fost taiat (ceva de genul sabiei Gedi) dupa care au urmat inelele toate 10 si apoi galetul la mulineta cu tot cu tambur era JDM scula. Ma fermecat firul asta. :roll:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 27 Apr 2010, 17:47

:lol: :lol: :lol:
vipificatoprule, si dup-aia nu i-a taiat si mana? :lol:
sau deja cand povesteai migrau pinguinii catre Mures, Muresul era pod de gheata iar apele din jur erau ghetari si turturi? :lol: si dupaia ne-am trezit toti si tocma se auzea troznetul specific craparii de ziua? :lol:

Scrie răspuns