Nu tu poze la galerie ,nu tu oras de resedinta ,nu tu nimic ...
Ne tot bagi fitile pe aici fara a stii de fapt cu cine vorbim ,sau poate esti un coleg cu dubla-tripla personalitate sau vre-un martor sau "clona" a cuiva

Lumineaza-ne draguta daca poti...
Apoi putem reveni si la discutia PE versus Varivas

Nu trebuie sa detii informatii din interior ca sa citesti semnatura lui Tristian, nici apartenenta ta nu este un secret.
Daca nu am poze la galerie incearca sa-mi combati ideile, iar faptul ca incerci sa ma asociezi cu pescari de competitie, nu face decat sa ma bucure.
Firele Varivas le cunosc dinainte de a exista un dealer pt Romania, la fel ca multe alte scule de pescuit; unele dintre ele inca nu sunt la noi, dar asta nu ma impiedica sa pescuiesc cu ele.
In afara de cele scrise deja la topicul asta, nu cred ca te-ar putea interesa alte detalii despre mine. Aici vorbim de pescuit asa ca meseria mea chiar nu este importanta, iar de pescuit, pescuiesc pe tot felul de ape din tara, cu precadere pe Dunare si in Delta, dar nu ocolesc nici lacurile si raurile de munte.
Nu sunt marioneta nimanui (spre deosebire de altii) si am inceput sa scriu pe acest site tocmai pentru ca eram deranjat de aceia care isi dau cu parerea despre echipamente neavand un termen de comparatie sau avand interese in domeniu.
Sper ca te-ai luminat!