fir textil ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Apr 2010, 21:38

inca mai rad :D firul ala trebuia sa se numeasca "Jaws" :lol:

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 27 Apr 2010, 21:57

''Mie mi se pare mult mai interesant faptul ca de cind au aparut aceste noi fire sa declansat vezi doamne nu stiu ce razboi Abrevis contra nu stiu cui... ''

Topicul asta era o discutie normala despre fire pana sa te bagi tu cu aluzii ''fine'' si chestii personale. Asa ca in orice s-ar fi transformat, e numai meritul tau.
Si, daca vrei, putem sa il facem mult mai ,,personal''!
Ar trebui sa fii putin mai rezervat in exprimare ca sa nu aduci deservicii ligii si clubului pe care le reprezinti.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Apr 2010, 07:28

NU zau. :lol:
Chiar tu zici ca e o discutie normla despre fire si acum o dai cu eventuale deserviciile aduse ligii si clubului meu.
Nu te bata grija nici de clubul din care fac parte si nici de destinele ligii.
Nu are nici o legatura clubul sau liga cu niste amarite de fire oridecare marca ar fi ...
Iar treaba cu mai "personal" chiar ma faci sa rid....
Ce faci imi iei caii de la "bicicleta"???
No sa poti ...
Eu pescuiesc cu Daiwa nu am " biciclete" :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Poate imi faci si dosar penal ca nu imi place pt. ca se decoloreaza si e panglica firul Varivas... :lol: :lol: :lol:

PPS. Cred ca nu am sa ma mai obosec sa-ti raspund deoarece nu e bine sa stai de vorba cu necunoscutii...
Asa ca
:lol: :lol: :lol: :arrow:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Pike
senior
senior

Mesaj de Pike » 28 Apr 2010, 08:41

De firele Stroft ce parere aveti ?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Apr 2010, 12:06

Pike scrie:De firele Stroft ce parere aveti ?
Eu prefer sa ma abtin :lol:,deocamdata sa nu zica iar unii ca-s prieten cu cei de la Drill si le laud firul... :lol: :lol: :lol:
Sau mai grav :lol: ca de aia ca m-au votat la presedentia LRS. :lol: :lol: :lol:
Poate te lamureste evin necunoscutul... :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 28 Apr 2010, 12:12

Pike scrie:De firele Stroft ce parere aveti ?
Pike prietene,
Tu ai vrut sa arunci sandramaua defintiv in aer sau chiar ai fost serios ? :D

Pike
senior
senior

Mesaj de Pike » 28 Apr 2010, 13:22

Vroiam sa aflu si parerea altora.
Eu am avut toate firele enumerate de antevorbitori , dar pana la urma stroftul mi s-a parut cel mai rotund(inclusiv la diametrele mici), mai subtire si rezistent...Cu Stroft nr2(5Kg rezistenta parca) dau la salau si indrept carligul de la jig cand fortez in agatatura...
Zabet si Bana au fost martori cand m-a tarat cu barca cu tot un somn pe Caldarusani.Firul cu care dadeam era un Stroft nr3(7Kg rezistenta cred) si nu a cedat decat dupa ce s-a rupt lanseta a doua oara si ramasesem cu mulineta in mana...Trebuie sa mentionez ca barca era aia mare din fibra a proprietarilor iar atacul a fost atat de violent incat ne-a scos din ancora si pana s-a dezmeticit colegul sa scoata ancora, ne-a tarat cu ancora cu tot...

cata_asp
veteran
veteran

Mesaj de cata_asp » 28 Apr 2010, 13:50

Gamakatsu G-Power Ultra Braid mi se pare a fi textilul care intruneste cele mai multe din calitatile enumerate/cerute aici.
L-am pescuit 2 ani, si daca nu ar fi pretul oarecum prohibitiv, probabil, tot pe asta l-as alege.
Este cu adevarat rotund in diametru, extrem de moale si castabil, rezistent la abraziune, iar cele 10 lbs inscrise le tine bine de tot!
Este singurul fir pe care l-am folosit ( si in afara de Varivas, le-am cam folosit pe toate din cele enumerate in acest topic) si care nu fasaia prin inele, iar pe tambur se aseza super bine (vis-a-vis de problemele aparute prin ingroparea/suprapunerea firelor pe tambur).
Cam atat.
Numai bine! :)

bogdan_c.
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bogdan_c. » 28 Apr 2010, 14:21

eu stiu pe unu care rupe fire de 80lb , de care vreti voi cu mana numai din sok si cu mana sau daca vrei cu degetelele , asa ca daca vrei neaparat sa vezi cat tine orica ata sau nailon poti veni cu ele la proba . nu dureazamult dar trebui sa vi pregatit ........cu fire si bani de pariu la tine.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 28 Apr 2010, 15:07

foarte tari parerile
si sunt majoritatea mutual exclusive :D :D :D

credeam ca numa la lansete e ca la femei , fiecaruia i se pare ca cea mai cea e............

da se pare ca si la fire e treaba complicata :D
natia asta de pescarici .... :D

manoleacatalin
chiar e singuru care nu fashaie ? :D
am dat cu o gramada de fire si eu , da ciudat pe multe pe care le-ai incercat si tu....eu nu le-am auzit fashaind la mine pe lansete :D
is io tare de urechi , sau ai tu inele mai nelinistite asa ? :D :D

Fire intinse !! :D :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns