fir pentru vobler
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
Intr-adevar, culoarea e ciudata...alb, dar nu am observat nici o problema din cauza culorii. Cum am zis, am prins pastrav, clean (mult, foarte mult si mare) si stiuca. Rezistenta e super buna. Nu l-am testat sa vad exact daca e reala valoare inscrisa pe rola, dar pana acum nu am avut nici o ruptura. Odata am agatat voblerul si abia am reusit sa rup firul prin tractiune (cu mana nu cu batul). Parerea mea este ca e un fir bun.Mandy scrie:Da culoarea la trabucco ala e cam ciudata pt pastrav. 4,5 kg ... atata scrie pe el, dar real ... nu prea cred.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- Wavedancer
- veteran
Nu mai folosesc, de ceva vreme, alte fire decit americane sau japoneze. Astia macar nu mint apropo de rezistenta firului. Am luat mult prea multe "tepe" din cauza firelor proaste. Ca fapt divers, acum doi ani, in Delta, pregatit pentru o partida de pasnic, m-au "agatat" doi amici la o partida de stiuca si biban pe Sontea (mai sus de gropa lui mos Pituh). Am dat o juma de zi cu un fir Shakespeare K2 Specimen de 0,22 (cumparat de la Metro!!!!!) pe care il foloseam pe o lanseta usoara pentru caras si rosioara. Firul s-a comportat exceptional. La intoarcerea in oras am dat "navala" la Metro sa mai cumpar, dar n-am mai gasit.
Cred ca aia a fost singura surpriza placuta apropo de fire.
P.S. Daca regret ca s-a desfiintat firma D.A.M. este din cauza Tectan-ului. Ala fir pentru naluci!

P.S. Daca regret ca s-a desfiintat firma D.A.M. este din cauza Tectan-ului. Ala fir pentru naluci!
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
se pare ca firma dam s-a relansat anul asta. www.dam.de
- Wavedancer
- veteran