fir pentru vobler
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
Eu pescuiesc cu Erson de la energoteam.
E un fir suficient de ieftin ca sa-l schimbi la doua-trei partide si are o rezistenta la nod superok la nod.
In ceea ce priveste culoare, e maroniu-cenusiu, dar asta nu e asa important. important e ca am luat cu el si avat si clean de lac si clean de rau, am urmarit reactiile si e chiar fara probleme de vizibilitate. Am pescuit cu 0,16 si cu 0,20 , la diametrele astea, marea majoritate a firelor sperie clenii mari.
asa ca....
respect,
stefan
E un fir suficient de ieftin ca sa-l schimbi la doua-trei partide si are o rezistenta la nod superok la nod.
In ceea ce priveste culoare, e maroniu-cenusiu, dar asta nu e asa important. important e ca am luat cu el si avat si clean de lac si clean de rau, am urmarit reactiile si e chiar fara probleme de vizibilitate. Am pescuit cu 0,16 si cu 0,20 , la diametrele astea, marea majoritate a firelor sperie clenii mari.
asa ca....
respect,
stefan
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Pt. Stefan Tudose:vezi ce zici despre Erson si energoteam...ce, astea-s marci?!...
.Vezi ca-i abraziv, nici sa legi borcanele cu muraturi nu-i bun:)Arunca-l, ca faci comunitatea de rusine!Incearca sa folosesti si tu ceva "americanesc', altfel da la imagine, ce draq!!
Lasind gluma la o parte si eu zic ca firul e super ok.bafta.

Lasind gluma la o parte si eu zic ca firul e super ok.bafta.
- Wavedancer
- veteran
Berkley Trilene SensiThin-ul e un fir mai "vechi". Recomandat cu caldura de pescarii de competitie americani, care nu-i reprosau decit rigiditatea. Aia de la Berkley s-au sesizat si au facut din doua fire (SensiThin si Tournament Strength) unul singur, care are calitatile celor doua fire combinate (rezistenta, elasticitate limitata, etc.). Ii zice Trilene Sensation.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!