La ce pret e?Cum ela 100m?adilucu scrie:Am vazut la Somonul un model de la Stran, High Impact, ceva de genul asta. Dar poate aduc si pe comanda. Tu zici ca merita, e bun?
fir pentru vobler
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Spune-mi te rog si mie,unde este canalul asta,ca tot aud de el.Pe la Chizatau,spre Lugoj?Cum e,are rapitor,e lat?gabor scrie: sambata asta am fost pe canalul timis-bega si, pe o apa foarte curata, am trecut cu firul, prins de un rapala magnum, chiar prin fata unor cleni. s-au plimbat linistiti in continuare.
.
Mersi.
cel mai bine ajungi din belint. daca vii dinspre timisoara pe stanga o sa vezi o "piata". parca sunt niste butelii pe acolo. faci stanga acolo si iesi din sat. ajungi la pod si poti sa o iei si in dreapta si in stanga. in dreapta e mai greu accesul la canal dar cred ca e mai lung.
nu-i prea lat. vreo 10 m in medie.
si eu am auzit ca este rapitor. am fost de cateva ori anul asta. o singura data era apa curata. atunci am vazut multi cleni. am prins o marlita si am avut o urmarire.
nu-i prea lat. vreo 10 m in medie.
si eu am auzit ca este rapitor. am fost de cateva ori anul asta. o singura data era apa curata. atunci am vazut multi cleni. am prins o marlita si am avut o urmarire.
Pt. Adi:am folosit eu Tornado tornament de 14 sau 16 parca, rezultatul: dezamagitor.Mi-a facut peruca foarte repede , se rupe usor etc.In schimb, folosesc cu succes Erson taifun de 14- la clean, cu care n-am probleme.Ba cu taifunul am avut o experienta care mie mi-a demonstrat calitatea lui: am fost in toamna in Delta si a folosit un taifun de 0,25.Datorita sutelor de lanseuri, firul a reusit sa 'taie' tamburul metalic care aduce firul pe mulineta(care ,de ce sa nu recunosc, era cam stift)-concluzia mea, un fir mai tare ca metalul
.

- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran