fir pentru vobler
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am intrat pe site-ul celor de la STREN si m-am uitat la toate modelele de fir, inclusiv Magnathin. Sincer, nu mi se pare un raport prea bun intre grosime si rezistenta testata la nod.
Alte fire, si mai bune, cunoasteti?
Alte fire, si mai bune, cunoasteti?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
eu nu mi-as lua modelul asta. se pare ca e pentru apa sarata.
daca e sa ai incredere intr-un produs al unei firme, atunci trebuie sa ai incredere si in recomandarile lor.
nu zic ca nu ar fi excelent, dar eu nu m-as multumi cu ce-o-fi de la un producator (in cazul asta) daca, de fapt, as alege altceva din oferta lor.
si e stran sau stren ce ai vazut?
parca e si fluorescent. ai nevoie de asa ceva?
pe piata din timisoara cel mai de calitate fir mi se pare a fi trabucco s-force/t-force. la arrow au berkley sensitin, dar am auzit oameni plangandu-se ca se degradeaza foarte repede. poate sa fie din vre-un stoc de pe vremea lui pazvante pentru ca nu-l mai fabrica.
mai e important si ca trabucco gasesti tot timpul.
prin avp scria de phantom, tot de la arrow, ca e bun. la fel si de climax. aproape sigur se gasesc.
daca e sa ai incredere intr-un produs al unei firme, atunci trebuie sa ai incredere si in recomandarile lor.
nu zic ca nu ar fi excelent, dar eu nu m-as multumi cu ce-o-fi de la un producator (in cazul asta) daca, de fapt, as alege altceva din oferta lor.
si e stran sau stren ce ai vazut?
parca e si fluorescent. ai nevoie de asa ceva?
pe piata din timisoara cel mai de calitate fir mi se pare a fi trabucco s-force/t-force. la arrow au berkley sensitin, dar am auzit oameni plangandu-se ca se degradeaza foarte repede. poate sa fie din vre-un stoc de pe vremea lui pazvante pentru ca nu-l mai fabrica.
mai e important si ca trabucco gasesti tot timpul.
prin avp scria de phantom, tot de la arrow, ca e bun. la fel si de climax. aproape sigur se gasesc.
test
Mie mi-a recomandat ''Salmo'' firut Tubertini si pot sa spun ca l-am cumparat si sunt foarte multumit de el.Este un fir scufundator conceput pentru ,,match'' dar e foarte bun si pentru spinning.
Lanseurile sunt mai lungi si nu are memorie .
Lanseurile sunt mai lungi si nu are memorie .