semlecangheorghe scrie:Catalinus(

), a scris
Pai acum 2 ani mai era unu care imi zicea asta , i-am zis sa-mi arete o singura mulineta de cast marin peste echivalentu 10 kile drag sau capacitate fir similar la un 4500 Daiwa si ......inca nu mi-o raspuns
Alea care crezi tu ca is mai tari decat alea de spin deocamdata nu exista , pur si simplu castu are o limita in cea ce priveste forta si capacitatea ,
Brae,tu ca si alti 99 la suta dintre pescari iti supradimensionezi echipamentul..Lanseta si mulineta trebuie sa fie cea mai ,cea mai...tare ,mare,rezistenta,unicat...No uite la nenea asta....
http://www.ifish.ro/colectia-istorica-a ... licitatie/
Ai vazut??Tarpon de peste 90 de kile ,scos cu fir de 8kg rezistenta si culmea....pa fly
Ce drag de 10kg,ce lanseta ca paru???
Mah,cosmarurile in care drilezi stiuci de 2 m,si somni de 5 ,nu sint realitate...
No bun,acuma revenind la mulinete,este una,abu revo toro winch,adicatelea asta
http://www.abugarcia.com/products/reels ... toro-winch
ce tine drag-ul 22lb,si inghite vreo 330yd de 30lb.Asta nu-i buna??Intreb si io,ca nu ma pricep la marin.Si inca nu m-am obosit sa caut pe la daiwa si shimano,round profile-uri..
No, ce zici de tarponul ala??Daca tu la pestii tai folosesti echipamentul ala,la astia ,ce echipament ai folosi??
Gata Adelina(

) m-ai prins , Revo ala are exact PESTE 10 kile taman 2 grame

O avea exact 22 lb drag , sau era mai greu sa scrie 21,98 lb drag , asa ca o pus 22

Nu o sa stim niciodata !
Hai si cauta similar in cast la alea cu frane peste 15 kile sau daca ai vreme, multa multa vreme

la alea cu 30 de kile frana , incepe cu roundprofile de la Shimano and Daiwa ,daca tot ma ameninti ca la alea nici nu ai inceput sa te uiti
Nu ma impresioneaza prea mult tarponu ala pe fir de 8 kile , ii posibil sa-l fi prins intr-o baltuta inchisa cand coboara marea , dupa 3 salturi o tulburat apa in baltuta si nici nu o avut unde fugi , chestiune de timp pana o ramas fara oxigen , nu zic ca exacta asa o fost da astia ahtiati dupa recorduri is ca drogatii din sport , unii is prinsi alti nu .
Si 2 , tarponu , sailfishu si cam orice acrobat care vezi tu ca sare voios in drill , chiar si de apa dulce , nu-i un fighter , asta bonus de la mine , sa nu zici ca nu inveti chiar nimic

, is acrobati insa fara forta , practic consumu de oxigen ii prea mare in salturi si nu apuca sa intre in agataturi si faze din astea , tipu asta de pesti nu scoate fir si nu intra in tufe sau bolovani , evident ca tre experienta ca sa-i domini , insa nu ii nevoie de fire si frane , daca in loc de tarpon agata un amberjack de 20 kile ramanea fara fir sau rupea cam in 19 cazuri din 20 , si ala unu ar fi fost ceva obosit, femela gravida sau proaspat mancat .
Oricum , mai ai pana il ajungi pe Gerula
Hai , cauta alea de ti-am zis , omoloage la Saltigas 6500 sua Stellas 20 000 , o sa-ti dau dreptate cand vi cu ele si o sa pot zice in sfarsit ca da , castu ii mai tare peste tot , in rest moda ii moda , in pescuit si oriunde , chiar si io am zis ca ii desltul de adictiv sa simti cum se invarte tamburu ala in mana ca o vietate