Evergreen Balista

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Ian 2008, 07:25

Interesanta aceasta disputa evergreenisti vs ingoranti.
Cine are dreptate ? Probabil nimeni, fiecare cu dreptatea lui.
Imi tot revine insa in minte o maxima de-acum celebra : "daca vrei sa devii artist in pictura, nu incepi prin a te inchina la pensula" (eugen).
Dragos Cretu scrie:
Scuze ca bat campii da` ma enerveaza cumplit ignoranta si limitatii...
O intrebare, asa ca de la limitat la cunoscator. Pentru ce aplicatie ai cumparat lanseta asta care e de swimbait, insa potrivit unora mai priceputi ca noi, are varful cam moale pentru un astfel de pescuit ? Ca ma gandesc ca atunci cand dai 6-700 de Euro pe o lanseta trebuie sa stii exact la ce iti va folosi.
Pescuiesti atat de mult la swimbait ? Sau e pentru.... jig ?!i
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

superbaloane
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de superbaloane » 23 Ian 2008, 10:11

Si mie imi vine o vorba in minte, e ceva cu vulpea si strugurii acrii...poate nu e cazul multora de pe aici care chiar isi permit sa plateasca pretul cerut de producatori.

"Disputa" poate fi privita si altfel - cei care isi pot permite astfel de bijuterii, sunt oameni extrem de ocupati, pur si simplu nu au timpul liber pe care si l-ar dori dedicat pescuitului. Asa ca in rarele ocazii cand ajungi pe balta, vrei maximum de performanta si gasesti o reala placere in a pescui cu scule de calitate.

Daca, calitatea lansetelor n-ar conta, atunci cu siguranta mai toti am pescui cu scule China.

Bineinteles, ca pretul cerut de EverGreen contine si marketing ca orice alt produs de marca din lume, la pachet cu supercalitati pe care rar le intalnesti la alti producatori.
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 23 Ian 2008, 10:12

nu mah, ignorantul si limitatul sunt eu! care ignor valoarea lansetelor de 700 de coco (pentru pozat pe Gostilele), si a terenurilor din Delta (cumparate cu 100.000 m si vandute de 10 ori mai scump).
Ca sa nu mai zic ca nu am masina care sa mearga cu 200 km/h si sa iti dea senzatiile din Bentley, motiv pt care sunt limitat) .

asta e viata! Cum are noroc numa' unii si e ei destepti din nascare! :D
near the beer

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 23 Ian 2008, 10:25

razvan m. scrie: "daca vrei sa devii artist in pictura, nu incepi prin a te inchina la pensula" (eugen).

[
exceptionala asta :D :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 23 Ian 2008, 10:58

multumesc :oops:

autografe sunt disponibile dupa colt (prefer orice bere ) :D

hai lasati vrajeala, se lasa ceata si nu mai vede dragos intrebarea la obiect pusa de razvan.

costica nu te inghesui sa pleci iar cu toata gloria, mai vor si altii. :))

Bineinteles, ca pretul cerut de EverGreen contine si marketing ca orice alt produs de marca din lume, la pachet cu supercalitati pe care rar le intalnesti la alti producatori.
care supercalitati?

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 23 Ian 2008, 12:55

salut costica !!!!

un ferrari rosu nu e decat o prelungire falica a unui organ minimizat de complexe freudiene .fa translatia cuvenita raportata la balista si vei observa complexul tac-ului , intr-o mana de lemn , fag clasa a-III-a cu noduri .
am o vidra, moca la 800 coco , prinde peste si sta la pozat ,nu te bagi ?
daca ma vizitezi iti dau un pont bun .
walleye

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 23 Ian 2008, 13:05

razvan m. scrie:Interesanta aceasta disputa evergreenisti vs ingoranti.
Cine are dreptate ? Probabil nimeni, fiecare cu dreptatea lui.
Imi tot revine insa in minte o maxima de-acum celebra : "daca vrei sa devii artist in pictura, nu incepi prin a te inchina la pensula" (eugen).
Dragos Cretu scrie:
Scuze ca bat campii da` ma enerveaza cumplit ignoranta si limitatii...
O intrebare, asa ca de la limitat la cunoscator. Pentru ce aplicatie ai cumparat lanseta asta care e de swimbait, insa potrivit unora mai priceputi ca noi, are varful cam moale pentru un astfel de pescuit ? Ca ma gandesc ca atunci cand dai 6-700 de Euro pe o lanseta trebuie sa stii exact la ce iti va folosi.
Pescuiesti atat de mult la swimbait ? Sau e pentru.... jig ?!i
Razvan, din ce am vazut eu tu esti un tip inteligent. Eu am vorbit despre lucruri care le cunosc, am Ever Green si pur si simplu nu se compara cu nimic din ce am cunoscut pana acum. Sunt sigur ca sunt chestii si mai tari dar ma tem ca tot pe JDM. Si m-am aprins cand vad oameni care nu au habar despre ce e vorba dar se grabesc in a da verdicte cand nu au tinut niciodata un Ever Green in mana dar probabil vor sa faca posturi sa ajunga veterani. Si, vorba aia, cine se simte ala e.
In al doilea rand, eu nu am Ballista, despre asta ar trebui sa vb. AndreiZ caci el o are si din ce stiu este super incantat de ea, eu am Tactics TR-FR, care se preteaza la mai multe stiluri, inclusiv cu swimbaits si jigging in heavy cover, si ca sa intelegi trebuie sa o tii in mana, sa pescuiesti cu ea caci aici irosim timp cu descrieri, insa, asta este toata ideea, nu am vazut la nici o americanca un blanc care sa lucreze in atatea moduri, e greu de descris, din nou, trebuie sa dai cu ea sa vezi.

Pe cuvant, imi cer scuze tuturor celor care s-au simtit lezati pe nedrept, mai putin celor care au vorbit despre ce nu cunosc. Sa faca topicuri cu Germina sau lansetele lor vechi, noi, ieftine scumpe, ...si va asigur ca nu as fi intrat si nu voi intra niciodata sa arunc vorbe de genu: "ce dreaq ma aia e lanseta la 2 mil. din Obor?! Uite aicea Ever Green de mii de coco, satisfactie garantata!"
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 23 Ian 2008, 13:09

costica_fishing scrie:nu mah, ignorantul si limitatul sunt eu! care ignor valoarea lansetelor de 700 de coco (pentru pozat pe Gostilele), si a terenurilor din Delta (cumparate cu 100.000 m si vandute de 10 ori mai scump).
Ca sa nu mai zic ca nu am masina care sa mearga cu 200 km/h si sa iti dea senzatiile din Bentley, motiv pt care sunt limitat) .

asta e viata! Cum are noroc numa' unii si e ei destepti din nascare! :D
Mai Costica, "norocu` si-l mai face astia si cu mana lor" si, pe bune daca am luat bani de la tine sa iau lanseta sau terenu` din Delta, jur ca n-am fost io ala care ti-a creat tie toate frustrarile astea. Si jur ca daca vii la mine sa cumperi terenu` nu ti-l vand, pe rosu.
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 23 Ian 2008, 15:01

Si m-am aprins cand vad oameni care nu au habar despre ce e vorba dar se grabesc in a da verdicte cand nu au tinut niciodata un Ever Green in mana
Dragos aici ai pus puctu pe i. Multe verdicte fara a fi in cunostinta de cauza.
TEAM ATOM

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 23 Ian 2008, 15:23

mdea.

Scrie răspuns