razvan m. scrie:Interesanta aceasta disputa
evergreenisti vs ingoranti.
Cine are dreptate ? Probabil nimeni, fiecare cu dreptatea lui.
Imi tot revine insa in minte o maxima de-acum celebra : "daca vrei sa devii artist in pictura, nu incepi prin a te inchina la pensula" (eugen).
Dragos Cretu scrie:
Scuze ca bat campii da` ma enerveaza cumplit ignoranta si limitatii...
O intrebare, asa ca de la limitat la cunoscator. Pentru ce aplicatie ai cumparat lanseta asta care e de swimbait, insa potrivit unora mai priceputi ca noi, are varful cam moale pentru un astfel de pescuit ? Ca ma gandesc ca atunci cand dai 6-700 de Euro pe o lanseta trebuie sa stii exact la ce iti va folosi.
Pescuiesti atat de mult la swimbait ? Sau e pentru.... jig ?!i
Razvan, din ce am vazut eu tu esti un tip inteligent. Eu am vorbit despre lucruri care le cunosc, am Ever Green si pur si simplu nu se compara cu nimic din ce am cunoscut pana acum. Sunt sigur ca sunt chestii si mai tari dar ma tem ca tot pe JDM. Si m-am aprins cand vad oameni care nu au habar despre ce e vorba dar se grabesc in a da verdicte cand nu au tinut niciodata un Ever Green in mana dar probabil vor sa faca posturi sa ajunga veterani. Si, vorba aia, cine se simte ala e.
In al doilea rand, eu nu am Ballista, despre asta ar trebui sa vb. AndreiZ caci el o are si din ce stiu este super incantat de ea, eu am Tactics TR-FR, care se preteaza la mai multe stiluri, inclusiv cu swimbaits si jigging in heavy cover, si ca sa intelegi trebuie sa o tii in mana, sa pescuiesti cu ea caci aici irosim timp cu descrieri, insa, asta este toata ideea, nu am vazut la nici o americanca un blanc care sa lucreze in atatea moduri, e greu de descris, din nou, trebuie sa dai cu ea sa vezi.
Pe cuvant, imi cer scuze tuturor celor care s-au simtit lezati pe nedrept, mai putin celor care au vorbit despre ce nu cunosc. Sa faca topicuri cu Germina sau lansetele lor vechi, noi, ieftine scumpe, ...si va asigur ca nu as fi intrat si nu voi intra niciodata sa arunc vorbe de genu: "ce dreaq ma aia e lanseta la 2 mil. din Obor?! Uite aicea Ever Green de mii de coco, satisfactie garantata!"