eu priveam latura mai mult custom(in acei bani bineinteles). Si cred ca un custom nu prea poti sa-l intreci cu o lanseta de serie(de aceea este custom), daca investesti aceeasi suma de bani in el. Si spuneam doa ce inteleg eu printr-o investitie in plus in afara de frumos, care oricum se poate face la banii aceia.....adica pun performanta inainte de toate si apoi frumosul, care la acei bani oricum vine de la sine....este doar o parere avizata...nu cred ca am sa incerc japonezele decat daca-mi da cineva imprumut...pentru ca mi se pare mult prea riscant sa investesc o asa suma intr-o lanseta fara garantie. Unu la mana nici nu am garntia ca-mi ajunge aici dintr-o bucata(poate doar prin bunavointa celor ce la aduc....daca-mi garanteaza ca aduc ei altul in cazul in care nu ajunge aici dintr-o bucata)...deci un lucru mult prea nesigur pentru mine din toate punctele de vedere, atat al performantei cat si al garantiei.
Adica din start nu vad un atuu care sa ma faca sa le doresc in afara de lookul lor incredibil, nu zic cu mana pe inima ca nu o sa fac pasul asta niciodata, pentru ca sincer inca n-am pus mana pe asa ceva, dar din ce am auzit ma face inca sa stau departe de ele, as spune chiar foarte departe...