Evergreen Balista

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 22 Ian 2008, 18:57

@adi777
eu priveam latura mai mult custom(in acei bani bineinteles). Si cred ca un custom nu prea poti sa-l intreci cu o lanseta de serie(de aceea este custom), daca investesti aceeasi suma de bani in el. Si spuneam doa ce inteleg eu printr-o investitie in plus in afara de frumos, care oricum se poate face la banii aceia.....adica pun performanta inainte de toate si apoi frumosul, care la acei bani oricum vine de la sine....este doar o parere avizata...nu cred ca am sa incerc japonezele decat daca-mi da cineva imprumut...pentru ca mi se pare mult prea riscant sa investesc o asa suma intr-o lanseta fara garantie. Unu la mana nici nu am garntia ca-mi ajunge aici dintr-o bucata(poate doar prin bunavointa celor ce la aduc....daca-mi garanteaza ca aduc ei altul in cazul in care nu ajunge aici dintr-o bucata)...deci un lucru mult prea nesigur pentru mine din toate punctele de vedere, atat al performantei cat si al garantiei.
Adica din start nu vad un atuu care sa ma faca sa le doresc in afara de lookul lor incredibil, nu zic cu mana pe inima ca nu o sa fac pasul asta niciodata, pentru ca sincer inca n-am pus mana pe asa ceva, dar din ce am auzit ma face inca sa stau departe de ele, as spune chiar foarte departe... :roll:, in afara de Daiwa steez, care are toate atuurile unei lansete japoneze, plus....dupa cum se stie daiwa ,la fel, pune intai accentul pe performanta si apoi pe calitate, plus ca dispun de garantia secific americana....

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 22 Ian 2008, 19:22

Pe lac.....ssalaii stiucile somnii .....toti gramada...

vine un jipan...coboara meseriasu cu jps-ul ....ia repede ''dimensiunile'' lacului si incepe treaba 8)
....scoate megabassul...si dai si lupta.... si lupta si dai...nimic :!:
...atunci apuca evergreenul...si dai si lupta...si lupta si dai.....nimic :!:
...se enerveaza asta nene si pune mana pe laptop sa revada primele faze din jocul de pescuit pe care se pregatise ( deh evolutia....) sa vada unde greseste.... :!:
.....si cum statea el asa....apare nea Ion cu trestia dupa el si cu pluta de cocean si lanseaza...........urmarea:
.....salaul stiuca somnul.... :shock:
....salaul stiuca somnul.... :shock:
....salaul stiuca somnul.... :shock:

....scenariul de mai sus este o fictiune si nu are legatura cu persoanele............

....dar nu se stie niciodata.... :)

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 22 Ian 2008, 20:13

@Andrei

De acord cu tine pana la un punct. Este vorba de blanc, intrebarea e daca gasesti blancuri superioare celor de la Evergreen ori Megabass, asta e intrebarea mea. Daiwa Steez e departe, foarte departe, am incercat una e bat ok, da inferior.

@dragos74

Nu e vorba de prins pesti, inca odata e vorba de senzatia care ti-o da un bat din asta la pescuit (senzitivitate, actiune). Poti sa prinzi pesti si cu bambusu cu inele de sarma sau cu borcanu cu sfoara, nu asta era ideea.
TEAM ATOM

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 22 Ian 2008, 20:20

Poate ca asa este, dar inca sunt prea multe puncte slabe care trebuie ranforsate. Cred ca ar fi suficient cel cu garantia si nu ar mai fi atatea reticente spre aceste produse. In rest nu am nimica cu produsele japoneze, decat plusuri....

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 22 Ian 2008, 20:31

adi777 scrie:
@dragos74

Nu e vorba de prins pesti, inca odata e vorba de senzatia care ti-o da un bat din asta la pescuit (senzitivitate, actiune). Poti sa prinzi pesti si cu bambusu cu inele de sarma sau cu borcanu cu sfoara, nu asta era ideea.
Aaaaa..... :!: :!: ....senzatie....greu a fost dar ....am priceput :)

Dar nici eu nu ma refeream la prinsul pestilor .....asta e la suprafata....
...subantelesul e..... :wink:

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 22 Ian 2008, 20:32

Andrei scrie:Poate ca asa este, dar inca sunt prea multe puncte slabe care trebuie ranforsate. Cred ca ar fi suficient cel cu garantia si nu ar mai fi atatea reticente spre aceste produse. In rest nu am nimica cu produsele japoneze, decat plusuri....
Garantia intr-adevar este un punct slab. Te risti asta este, daca esti foarte curios, eu zic ca merita riscul.
TEAM ATOM

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 22 Ian 2008, 20:34

@dragos74
Care e subintelesul ? Ca ne dam mari sau care ? :lol:
TEAM ATOM

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 22 Ian 2008, 20:42

cred ca si dragos e glumet :lol: :lol: :lol: :lol: si doar atat :roll:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 22 Ian 2008, 20:51

neeee....un ignorant si un limitat....din pestera :?

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 22 Ian 2008, 21:48

dragos74 scrie:neeee....un ignorant si un limitat....din pestera :?
Clar glumeste! :lol:
Daca te rog imi dai si mie niste sfaturi legate de un bat de fly pt stiuca ? de mult cochetez cu idea asta.
Merci!
TEAM ATOM

Scrie răspuns