Evergreen Balista
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Razvane, uite ca recunosc, nu le am io cu limba romana, nici la bac n-am luat nota prea mare, dar zau daca inteleg ce rost are sa pui poze cu sculele abia achizitionate. Daca le pui acolo langa un peste mi se pare super ok. Dar sa le pui asa singure .... inca n-am gasit explicatia. Tu care crezi ca o fi? Ca doar nu le arati altora scula aia ca ei nu-s in stare sa gaseasca o poza pe site-ul producatorului. Trebuie sa fie altceva!razvan m. scrie:Deci pana la urma snobul e ala care pune poze cu o scula nou cumparata?!
Cred ca ar trebui sa revezi DEX-ul, ca deja m-as simti penibil sa citez pentru a treia oara acelasi lucru.

[quote="adi777"]Ma kk pe sculele voastre de diletanti si invidiosi (exceptie dragos si superbaloane) !!!! Numa discutii de-an pulea pe aici , ,ma kk pe voi cu invdia voastra cu tot!!!
ps: imi cer scuze, da nu mai suport!!![/quote]
Bai baieti, luati-o mai usor ca deja unul a cedat psihic!
adi dragule, nu mai pune totul la suflet! si ia-ti naibii concediul ala mai iute sa-ti revii!
ps: imi cer scuze, da nu mai suport!!![/quote]
Bai baieti, luati-o mai usor ca deja unul a cedat psihic!
adi dragule, nu mai pune totul la suflet! si ia-ti naibii concediul ala mai iute sa-ti revii!
Nu-i tocmai corect! Vedem de unde aia 40, dar nu vedem de unde restul de 440!so, pret cu transport si taxe EverGreen CrossFire "Quad Twister" – 480 euro pe cand o lanseta americana G.Loomis BCFR894 GLX costa 440 euro, sursa http://www.bassfishingplanet.com
Hai sa vedem ce justifica diferenta de pret de 40 euro (in acest caz):
Cine vinde Evergreen in Ro?Am senzatia ca toata povestea cu EverGreen are un iz de interes comercial
- kuin tauti
- veteran
ete domnu colectionar senior sau ma rog super profesor de pescuit care a uitat sa vorbeasca romaneste ...MihaiV scrie:Cine vinde Evergreen in Ro?
........................................................................
" Jurnalist, copywriter, redactor de presa scrisa si marketing manager al firmei ABREVIS. Stiluri de pescuit preferate: heavy cover pitching; jigging; reaction baits & hardbaits; jerkbaits; slow rolling minnow-style lures; softbaits; swimbaits!!! Imi place sa aduc si sa promovez marci high-end pe piata din Romania: Jackall Bros., Imakatsu (Javallon), Evergreen s.a.. Cred in calitatile produselor promovate si pescuiesc cu ele zi de zi. Daca nu as crede in ele, nu le-as promova.
ECHIPAMENT
Lansete casting
o EVERGREEN Combat Stick Temujin Crossfire TXFC-68MH ” The Stallion” lungime 6′8”, putere lansare 5/16-1 oz., fir 10-30 lbs., Actiune “Perfecta”
o EVERGREEN Combat Stick Temujin Amazon Flip “Balista” TMJC-74XXX, lungime 7′4”, putere lansare 1/2-4 oz., fir 16-30 lbs., Actiune Moderat-Rapida
o Daiko Scylas SYC-702MH, lungime 7′, putere aruncare 1/4-3/4 oz., fir 8-20 lbs., Actiune Moderat-Rapida
o G. Loomis MBR864X GL3, lungime 7′2”, putere aruncare 1/4-1 oz., fir 12-20 lbs., Actiune Rapida
o Seeker BS706 S-glass, lungime 6′9”, putere aruncare 3/8-1 oz., fir 10-20 lbs., Actiune Moderata
Lansete spinning
o G. Loomis HSR9000-2S IMX, lungime 7′6”, putere aruncare 1/4-1/2 oz., fir 6-12 lbs., Actiune Extra-Rapida
Mulinete casting
o Shimano Scorpion Antares DC
o Shimano Scorpion Antares 5 modificat
o Abu Garcia Morrum UltraMag Forell SX1601C tuned by ZPI”
o Team Daiwa Type-R+ 103ML
Mulinete spinning
o Daiwa Caldia 2500
o Daiwa Luvias 2500
o Daiwa Certate 2500 R-Custom (2004)
Fire - Sunline, numarul 1 in Japonia
o Sunline Machinegun Cast 10 lb, 12 lb., 14 lb., 16 lb.
o Sunline Shooter Defier 13 lb. si 19 lb.
o Sunline SiglonF 8 lb., 10., 12 lb.
o Sunline Shooter METAN GREEN Super Fluorocarbon 12 lb.
o Sunline Shooter METAN SHALLOW Super Fluorocarbon 10 lb. si 12 lb.
o Sunline Shooter Invisible Superfluorocrabon 12 lb.
Naluci
o JACKALL Bros. / Lake Police - printre cele mai bune naluci din lume, raport calitate/pret optim
o IMAKATSU - naluci geniale, de la un pescar genial - K. Imae
o MEGABASS
o Lucky Strike
o Mr. Twister
o Team Daiwa
o Yum
o Slider
o Bass Assassin
o Salmo
o BERTI Lure
o TV Lure"
-
- veteran
- kuin tauti
- veteran
http://pescarul.com/mygallery/Pescar-de-duminica?page=5MihaiV scrie: Daca le pui acolo langa un peste mi se pare super ok. Dar sa le pui asa singure .... inca n-am gasit explicatia. Tu care crezi ca o fi? Ca doar nu le arati altora scula aia ca ei nu-s in stare sa gaseasca o poza pe site-ul producatorului. Trebuie sa fie altceva!
http://pescarul.com/mygallery/Pescar-de-duminica?page=2
http://pescarul.com/mygallery/Pescar-de-duminica?page=1

- kuin tauti
- veteran
mah tu nu sti sa citesti ?sbogdan scrie:" KUINTAUTTI ".......chiar esti de-a dreptul o pu..de om !!!!!
Ce te fu.. grija cum traiesc altii !!!!!!
Mi se face greata de acest forum;
Mihaiv a intrebat cine vinde si eu am fo amabil si i-am raspuns !
greata ar trebui sa-ti fie de unii care au uitat limba materna si se cred altceva pretinzinduse fata te toti ceilalti !
laso mai usor cu carnea !

pt un medic ai limbaj mult prea vulgar ! dar uitinduma la galeria ta fofo mi-am dat seama ca am atins un nerv