sa treci prin Sibiu sa-l incerc si eu putinadi777 scrie: Imi iau concediu pe 20 martie. Vin cu Evergreenu pe Tileagd, cine vrea sa il incerce
Evergreen Balista
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- daspinningmaster
 - utilizator constant

@adi777
Ai suportat ce ai suportat, dupa cum zici tu, si pana la urma ti-a rabufnit frustrarea. Domnule pescar cu iz de colectionar poti sa faci ce ai zis mai sus (nu imi permite statutul sa reproduc) pe sculele tale (poate asa o sa ai si noroc) si pe cei care iti permit asa ceva si limbajul ala de cea mai joasa speta.
Eu unul nu accept de la nimeni asa ceva atat timp cat nu am gresit cu nimic si nu am jignit.
Sincer, nu stiu daca postul ala al tau merita bagat in seama.

Ai suportat ce ai suportat, dupa cum zici tu, si pana la urma ti-a rabufnit frustrarea. Domnule pescar cu iz de colectionar poti sa faci ce ai zis mai sus (nu imi permite statutul sa reproduc) pe sculele tale (poate asa o sa ai si noroc) si pe cei care iti permit asa ceva si limbajul ala de cea mai joasa speta.
Eu unul nu accept de la nimeni asa ceva atat timp cat nu am gresit cu nimic si nu am jignit.
Sincer, nu stiu daca postul ala al tau merita bagat in seama.
Fire zmucite!
						- costica_fishing
 - veteran

Bah, mi se pare de-a dreptul INCREDIBIL unde a ajuns topicul asta.
Dane, mor daca il stergi!
Ce aveti fratilor? numa' ca e naspa afara?
nici de copca, nici de piching in heavy cover.....
@adi777: coane ia/o mai usor! te imbolnavesti asa, din nimic! numa invidiosi nenorociti pe aici!
PS: daca imi iau si eu un evergreen din asta (sau poate de spinning), ma pui si pe mine langa baloane si zabet (la si altii?)?
@kuntakinte: sa mor daca nu stii si cat poarta la pantof Zabet!
Aloo, un moderator sa mute topicul la cafenea.....discutii libere!
near the beer
						gata cu morala, sa nu transformam topicul asta minunat intr'un consiliu profesoral pentru educarea unor copilasi deloc cuminti, posesori de megabass si evergreen  

@superbaloane
cu orice bat mai rapid, textil si frana stransa indrepti jiguri in peste, nu trebuie sa fie evergreen neaparat.
mai mult, cu un bat rapid si textil scapi pesti langa mal, langa barca etc.
pentru mine astea sunt dezavantaje, iar pescuind la jig cu frana slaba in conditii de ...

heavy cover  
 iti tai singur creanga de sub picioare.

@superbaloane
cu orice bat mai rapid, textil si frana stransa indrepti jiguri in peste, nu trebuie sa fie evergreen neaparat.
mai mult, cu un bat rapid si textil scapi pesti langa mal, langa barca etc.
pentru mine astea sunt dezavantaje, iar pescuind la jig cu frana slaba in conditii de ...
- costica_fishing
 - veteran

costica, nu credeam ca poti sa fii un ignorant 

tehnica se numeste pitching in heavy cover si ocazional include o sub-tactica numita flipping
hai ca incep sa deslusesc si eu tainele acestei tehnici. obligatoriu trebuie evergreen si/sau megabass pentru aplicarea ei, altfel e doar dat la peste pe pietroaie

tehnica se numeste pitching in heavy cover si ocazional include o sub-tactica numita flipping
hai ca incep sa deslusesc si eu tainele acestei tehnici. obligatoriu trebuie evergreen si/sau megabass pentru aplicarea ei, altfel e doar dat la peste pe pietroaie
- kuin tauti
 - veteran

- costica_fishing
 - veteran

- kuin tauti
 - veteran